User
Pass
2FA

reclamatie alone&berkley``
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3310
TzuTzu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-06-2010 10:06)

Votes: 8

Post Posted: 28-12-2008, 17:10:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mapa awp byca

eram cu florinakee q nick`urile ToB4**CaRn@t_4fuMaT si ToB4**CaLt@b0sH si am cerut pe admin_page sa i se faca ss unui player

berkley mia zis ca ii face si imi da *** daca n-are nimik playerul respectiv L-AM RUGAT PE SAY sa ii faca fara sa precizez numele iar alone mia dat llama ca i-ash fi adus injurii unui admin...

am cerut unllama p admin_page si mam ales cu kick kiar daca nam faqt nimik gresit

+ ca florinake are aqm ban pe war3.freakz.ro pentru ca ma intrebat pe mine "ce se intampla amic3..."

*DEAD*Berkley : "ba daca nu are"
*DEAD*Berkley : "iti dau ***"
ToB4**CaLt@b0sH : Berkley suferi amic4 ?
Berkley : caltabosh
Berkley : sufer
Berkley : sufar
Berkley : si nusunt amic
ToB4**CaLt@b0sH : sufera ma
The server administrator is running this command for you:
name Llama

Command: ALoNE used command admin_llama ToB4**CaRn@t_4fuMaT
Command: Berkley used command admin_ban tob4**C4
ToB4**CaLt@b0sH has left the game

Command: Berkley used command admin_ban ToB4**CaLt@b0sH

Berkley : iti dau si gag

Kicked by Console
Kicked
Connecting to 195.178.102.55:27015...
Connection accepted by 195.178.102.55

Last edited by TzuTzu on 28-12-2008, 17:22:11; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Florinnn

[Screwed Freak]

(since 03-10-2015 01:15)

Votes: 18

Post Posted: 28-12-2008, 17:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si ca l-am intrebat pe BerKley daca sufera si mi-a dat ban ..se crede zeu

0 0

Back to top
De4thzone

[KillerBee]

(since 03-08-2019 08:25)

Votes: 31

Post Posted: 28-12-2008, 17:44:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florinnn wrote:
si ca l-am intrebat pe BerKley daca sufera si mi-a dat ban ..se crede zeu

7.Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

read the rules

"If you love her, then do something to get her"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AloNE

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 21:23)

Votes: 13

Post Posted: 28-12-2008, 17:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar nu ma intereseaza ce sa intamplat pt llama poti sa ii multumesti amicului tau florinake - intrun fel sau altu
eu vam rugat de cateva ori sa va potoliti nati inteles , eu nu vam dat ban eu vam dat doar llama , stiam ca nu se comenteaza decizia unui admin , atat timp cat ceri intruna pe admin page scoate-o scoate-o yssa tia dat kick presupun ca pentru evazie llama , tot pe admin page puteai sa imi explici daca am facut vreo greseala , in rest nu prea am ce sa cometez , llama o meritati , si apoi ca florinake ai aintrat cu adminu si facea galagie pe admin_chat e o alta poveste acuma numai stiu care suferea sau nu , dar avand in vederea cearta merita si berkley si el llama desi iam atentionat ca o sa am gura sparta si voi posta pe forum , cam atat aveam de spus ...

0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-12-2008, 17:58:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AloNE wrote:
chiar nu ma intereseaza ce sa intamplat pt llama poti sa ii multumesti amicului tau florinake - intrun fel sau altu
eu vam rugat de cateva ori sa va potoliti nati inteles , eu nu vam dat ban eu vam dat doar llama , stiam ca nu se comenteaza decizia unui admin , atat timp cat ceri intruna pe admin page scoate-o scoate-o yssa tia dat kick presupun ca pentru evazie llama , tot pe admin page puteai sa imi explici daca am facut vreo greseala , in rest nu prea am ce sa cometez , llama o meritati , si apoi ca florinake ai aintrat cu adminu si facea galagie pe admin_chat e o alta poveste acuma numai stiu care suferea sau nu , dar avand in vederea cearta merita si berkley si el llama desi iam atentionat ca o sa am gura sparta si voi posta pe forum , cam atat aveam de spus ...

mane eu nu am nimik cu tine ai dat llama pe bun merit ...e adevarat ...

0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-12-2008, 18:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am cerut politicos sai i se faca ss`uri berkley care era cu mine in ekipa imi zicea ca playerul de la ct nare cheaturi si ca nare ros sai faca ss k imi da mie ***... miati dat llama-> cum sa nu intreb de ce pe admin_page meritam si eu sa stiu dc nu c imi zice berkley sa am grija ca poate imi da gag si imediat imi da kick ceream unllama pentru ca nu o meritam... u incerci sami dai llama ca sa nu mai iti trimit mesaje pe admin_page sau cum ia mai gandestete .....

mai frate faceti niste chesti pe care nu le ganditi si dupa inventati niste inventii

+ ca mie miai dat llama ca la intrebat florinake pe ala daca sufera si u ai gresit playeru ai dat si am luat llama amn2...

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 28-12-2008, 18:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu wrote:
si dupa inventati niste inventii

wow... tare ...
mai bine ai manca o portocala...
daca l-ai jignit nu ti se pare normal sa iei llama?

0 0

Back to top
AloNE

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 21:23)

Votes: 13

Post Posted: 28-12-2008, 18:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

problema e ca nai intrebat dc ti-sa dat llama , problema e ca repetai intruna scoate-o scoate-o s.a.m.d si deranjai avand in vedere ca nu ziceai decat asta , repet kickusau banu ce a fost nu ti lam dat eu , llama tiai luat pt ca comentai decizia unui admin , atata tot , hai ca imi stric si ziua de nastere pe niste prostii , hai o seara buna ... nu voi mai da explicatii decat unui owner am terminat ce aveam de zis
0 0

Back to top
Berkley^^^

[Prototype]

(since 28-03-2011 08:04)

Votes: 19

Post Posted: 28-12-2008, 19:32:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acuma am vazut postul...si tztutzu nu eo ti'am dat llama ci alone ca tot insistai cu ss ala cand tiam spus ca nu are si ca sa uitat scorpion pe el.....si in legatura cu florinake sa iti spun ceva mai jignit si lam intrebat pe ion daca pot sa iti dau ban .... el a spus daca comenteaza dai ban asa ca nu mai face gura ca nu am dat ban si daca intri cu un alt nume esti considerat un simplu player .... atat am avut de spus

One ShoT , One Kill , One NaMe ..... Berkley
0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-12-2008, 20:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai da bai baiete da nu sa suferi asa tu ca ai admin....ca toti avem admin .....eu te-am intrebat daca suferi nu te-am jicnit

0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-12-2008, 13:00:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! Killer wrote:
TzuTzu wrote:
si dupa inventati niste inventii

wow... tare ...
mai bine ai manca o portocala...
daca l-ai jignit nu ti se pare normal sa iei llama?

READ VERRY CAREFULLY ---> GO GET LOST IN za MOUNTAINS <--- ca si asa esti "no treaba" zi-mi si mie ai fost prezent NU, deci de ce te bagi in seama stiu ca esti singur de sarbatori da nu cauta prietenie aici fa-ti un Top|C "I`m MisT3r Lonley" si cauta`ti prieteni aqolo... + nu am jignit pa nimeni gigi spazme....doar intrebam pe admin_page de ce avand un limbaj ordonat....

@alone nu ziceam sa-mi scoata llama tot intrebam de ce? am vazut ca n-are timp adminu sa se justifice in fata mea si am considerat k am luat llama degeaba deci mi se parea firesc sa cer unllama ca daca ieseam luam banu nuh? pe say nu puteam sa zik nimik nuh? ce vroiai sa fac?

@berkley fii atent scorpion sa uitat la codat da? iti cadeau mainile sa verifici si u? mai usor zici "daca nare iti dau ***" eh?

inutil admin_page pentru ca adminii vad codatul doar cand ii omoara prin perete ca daca ma ia pe mine ce conteaza, am nick strain si sunt tratat ca orice alt player... pai cum tratezi un player asa ar trebui tratat si un admin (Florinakee) sau invers ce daca era q adminu pe server ii mai dadeai llama si ban? nup...

u joci mai rar si nai experienta dar sunt admini care miau dat mereu dreptate cand leam zis codati pe admin_page...

a si tipul ala DISTURBED a mai intrat o data pe server a tras de 3 ori pin pereti a facut frag si ai iesit asta aseara parca pe azteg... uitativa in loguri sa vedeti ce ziceau playerii... ce sa va fac nene daca suneti incetzi...

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-12-2008, 13:30:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai fratilor.calmati-va.iar va scoateti ochii.am cateva lucruri sa va spun:
1. Daca cineva cere ss,atunci dati fratilor un 4ss ca nu doare degetzelul.
2. Dc tu ca admin il cunosti pe cel acuzat explica de ce nu are rost sa faci ss.
3. nu mai profitati ca aveti admin si nu mai vorbiti cu alti playeri de sus.nu va trebuie reguli ca sa ii respectati pe ceilalti.
4.Dc sunteti under cover nu ii mai tachinati pe ceilalti admini.e simplu sa iti bagi adminu sa dai cu blitzu.
5. si cel mai important punct : GROW UP!!!Sunteti la pubertate de va scoateti ochii?

Eu v-as bate fratilor...v-as lega de un scaun si m-as juca cs in fatza voastra.Asta cred ca e cea mai mare tortura.

v-am poopat.GL & HF.Distractie placuta de Reveliune.dar dc jucati si atunci cs o sa fie o REBELIUNE -

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 29-12-2008, 13:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florinnn wrote:
pai da bai baiete da nu sa suferi asa tu ca ai admin....ca toti avem admin .....eu te-am intrebat daca suferi nu te-am jicnit

Sa iti amintesc de regula ca daca nu esti cu adminul suporti consecintele ? -

Daca adminul zice ca nu i se pare a fi codat, preiei tu initiativa, faci un demo si il postezi, daca consideram ca a fost codat va primi ban, puteai face asta daca chiar ti se parea tie codat, de ip ne ocupam noi -

Nu mai intrati cu alte nick-uri daca aveti de gand sa faceti asa, in special pentru tine florine, ai mai intrat cu nick-uri aiurea doar ca sa enervezi admini, nu e bine ce faci, esti cu alt nick, foarte bine, e treaba ta, dar nu te bagi sa enervezi admini. In caz ca ti se pare ca e cineva codat, intri cu adminul si rezolvi problema.

0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-12-2008, 19:17:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca sa va demonstrez cat de inutil e admin_page`u pentru ca pe admini nui intereseaza ce scriu playerii va prezint urmatorul demmo -

http://www.speedyshare.com/568631983.html

erau prezenti MaR!A, x, yssa... si ca sa vezi nimeni n-a facut nimik am dat de 6 ori admin_page pls ss Matusalem .... nothin`

ce-si face omul cu mana lui e bun facut...

tot FlorinakeE e baza ip:93.113.236.137

0 0

Back to top
xXx
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2009 15:30)

Post Posted: 30-12-2008, 11:19:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu nu te mai da atata de mare ca ala lam banat eu cu florinake si nau voie si admini sa ia o pauza de masa etc??

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 31 December 2008 09:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-03-2025, 08:53:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x