User
Pass
2FA

reclamatie iNNA
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3426
WEREZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2016 22:42)

Votes: 8

Post Posted: 12-11-2010, 23:53:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu privesc lucrurile din alt unghi .
Chatul este chat si in mod normal se poate vorbi despre orice nu neaparat despre counter-strike sau ceva legat de joc . Dar daca pe alti useri ii deranjeaza ceea ce scrii tu si un admin te avertizeaza, trebuie sa te conformezi si sa iti vezi de joc . Subiectul in sine este irelevant .
Gagul este meritat in cazul nostru si degeaba protestezi , degeaba reclami .
Daca te bana direct vreo 500 de minute , intelegeam scopul reclamatiei , dar asa n`are rost ...

In cazul meu , desi am calculator destul de performant si un monitor destul de mare , joc cu rezolutie 640 x pentru ca asa m`am obisnuit . Daca se umple de scris nu mai vad nimic pe ecran ( mai iei in calcul si toate pluginurile existente ) si daca mai e si subiectul neinteresant , atunci ma deranjeaza . Stii tu .. am intrat sa ma joc , daca vroiam chat aveam alte variante ...
Nu am nimic impotriva celor care folosesc chatul in scop de socializare cu alte persoane . Insa cand vad cocalari vorbind despre ce telefoane au , sau pustani cerand id`uri de messenger unor "tipi" cu nick de fata , i`au foc . I mean , get a life ...
Desi nu e cazul vostru , vad destul de des discutii de genul ... si gagul e o modalitate decenta de a rezolva treaba .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dudette

[sinner ]

Status: Offline
(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 13-11-2010, 20:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inna a procedat corect. case closed.
nu-ti convine spiridusule,fa o reclamatie la opc -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dudette, 13 November 2010 18:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 17-04-2025, 18:00:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password