User
Pass
2FA

reclamatie pt D.A.C.I.A. | TuninG

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1499
Fc.DiNaMo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-04-2012 14:00)

Votes: 2

Post Posted: 10-01-2011, 17:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: CatiC
IP: 79.118.219.51
Motiv: Nespecificat
Durata banului: Permanent
Admin: D.A.C.I.A. | TuninG
Ora si data: 16:33:35, 10 January 2011
Harta: de_nuke_rarea

Am facut reclamatie de ce contul Fc DiNaMo(miam schimbat numele inurma cu 2 zile in CatiC):Sa va explic faza:a inceput mapa,era 2 sau a 3 runda mam suit pe mapa impreuna cu duky,(nici un admin nu a spus ca nu avem voie pe mapa),la inceputul rundei viitoare iam spus de ce am laut rocket(iam spus ca ii fac reclamatie)dupa 2 sec ban permanent,sami spuna si mie motivul cineva de ce am luat ban permanent va r0g frumos...MULTUMESC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 10-01-2011, 17:19:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite desfasurarea evenimentelor:
1) dau amx_say si va anunt ca in ultimul minut sa va da-ti jos dupa harta sau primiti rocket
2) erai pe harta in ultimele 45 de secunde si normal ti-am dat rocket
3) ma ameninti ca imi faci reclamatie, aici ai gresit tu teribil, ameninti un admin, incerci sa ne costrangi sa facem cum vrei tu, sau ne faci reclamatii? nu cred ca iti merge aici asa ceva, sa folosesc cateva cuvinte frumoase fara sa te jignesc: cauta alt server.

0 0

Back to top
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 10-01-2011, 18:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a zis ca in ultimu minut nu e voie pe harta Dosent Matter da tu nuuuuuu betmen betmen . sunteti toti zmei si va urcati pe harta pentru ca sunteti "potenti" si altii nu stiu sa se urce Dosent Matter halal

De ce ? Pentru ca pot !
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 10-01-2011, 18:21:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e parerea mea si doar a mea. -
DmC nu zic ca ai gresit sau nu pentru ca nu am fost de fata si chiar daca inteleg cum s-au intamplat lucrurile, nu e dreptul meu sa-ti contest decizia. Am doar o parere care e bine sa o impartasesc.

Inteleg ca ai aplicat regulamentul cum trebuie. Ok pana aici. Dar nu scrie nimic in regulament despre asta.

"Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay. "

Regula asta aduce cat de cat problema la subiect dar nu e prea clara. Nu scrie nicaieri ca daca ameninti un admin iei ban permanent. Esti owner deci ai un rang mai mare ca ceilalti deci poti sa decizi si ca banul sa fie permanent. Dar uite ce nu e clar pentru mine.

"Iti fac reclamatie!!" - Da este o amenintare dar pana intr-un moment. Pana cand fapta chiar se implineste. Adica te-a amenintat dar daca nu iti facea reclamatie era ok, banul era pe drept (asta daca in cazul amenintarilor se da ban permanent). Dar el nu a intentionat.. el a facut reclamatia.

Un exemplu morbid: Cineva ma ameninta ca ma omoara. Stiu cine este. Daca il prind il bat de-i suna apa-n cap. Asta pentru ca a fost doar in stadiul de teorie/reclamatie. Daca, Doamne fereste, chiar ma omoara inseamna ca nu mai am ce sa-i fac deci bataia nu si-o mai ia (aici banul permanent).

Intelegi ce vreau sa spun? Daca cine are intentia (fara a trece la fapte) de a te ameninta... da ii dai ban. Dar el a trecut la fapte si deja amenintarea.. nu mai este amenintare. Este deja fapt concret.

P.S.: nu-l cunosc, nu-i iau apararea, am zis.. e doar parerea mea.
P.S2: sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.

IMBALANCED
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 10-01-2011, 19:40:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

putea frumos sa mearga sa imi faca reclamatie nu ma suparam, venea aici ii explicam de ce si-a luat rocket, nu era nici o problema, dar din moment ce ma ameninta ca imi face reclamatie consider ca face asta ca sa ma sperie si sa nu ii mai dau slay data viitoare ca vezi doamne imi face reclamatie .. nu le este permis jucatorilor sa constranga adminii, sa ameninte etc, parerea mea este ca a incercat sa ma constranga sa il las in pace cat isi doreste el. si sunt 2 exeptii, rarea jos dupa harta ultimul minut, byca afara din grote.

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 10-01-2011, 21:22:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Permanent pentru aºa ceva e exagerat. În mod normal încercãm sã aducem playeri nu sã scãpãm de ei. Dmc dacã erai preºedinte aprobai pedeapsa cu moartea pentru furtul din magazin?
Pãrerea mea e cã pot învãþa ãºtia, trebuie sã avem rãbdare. 1000 de minute, ajungeau.

P.S.
Banished Angel wrote:
Vreau doar sa stiu dc nu mai vor adminii sa bage roadwars la vot.Te rog dmc sa nu mai dai ban ca doar vreau sa stiu.Imi zici te rog frumos -?

Pe mine m-a apucat râsul când am vãzut. Chiar eºti mulþumit sã ai efectul ãsta asupra oamenilor? Îi e fricã ºi de ce posteazã pe forum. -

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 10-01-2011, 21:34:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc24 wrote:
putea frumos sa mearga sa imi faca reclamatie nu ma suparam, venea aici ii explicam de ce si-a luat rocket, nu era nici o problema, dar din moment ce ma ameninta ca imi face reclamatie consider ca face asta ca sa ma sperie si sa nu ii mai dau slay data viitoare ca vezi doamne imi face reclamatie .. nu le este permis jucatorilor sa constranga adminii, sa ameninte etc, parerea mea este ca a incercat sa ma constranga sa il las in pace cat isi doreste el. si sunt 2 exeptii, rarea jos dupa harta ultimul minut, byca afara din grote.

1. Dmc de ce mi-ai dat rocket? Iti fac reclamatie. (ma duc si iti fac reclamatie).
2. Dmc de ce mi-ai dat rocket? Iti fac reclamatie! (ma duc si iti fac reclamatie).
3. Dmc de ce mi-ai dat rocket? Iti fac reclamatie ba! (ma duc si iti fac reclamatie).
4. Dmc de ce mi-ai dat rocket? Daca imi mai dai rocket iti fac reclamatie (.) / (!) / (cu "ba" in context). (ma duc si iti fac reclamatie).
5. Ba tu esti "..." ? Dece mi-ai dat rocket? Dute-n "..." ca ma duc sa-ti fac reclamatie. "..." "...". (ma duc si iti fac reclamatie).

1. O propozitie in care eu sunt calm si te anunt ca-ti fac reclamatie.
2. O propozitie in care eu sunt putin nervos si te anunt ca-ti fac reclamatie.
3. O propozitie in care eu sunt putin mai nervos decat la punctul 2 si te iau cu apelativul "ba". In acest moment nu prea am respect si iti contest decizia.
4. O propozitie in care sunt nervos dar am o oarecare retinere si deasta am adaugat "Daca" pentru ca nu sunt sigur de ce va urma.
5. O propozitie in care sunt ostil fata de tine si nu am nicio retinere sa ti-o arat. Pedeapsa ta nu ma afecteaza.

1. Este doar o afirmatie neutra... nimic amenintator.
2. Da sunt putin nervos dar tot o afirmatie neutra ramane.
3. Cu toate ca sunt mai nervos nu as merita decat o mica pedeapsa. Cu toate ca multi vorbesc cu "ba", pentru ca asa au fost crescuti / anturajul este de vina / multe alte probleme care nu are rost spuse aici, tot nu as merita pedeapsa maxima pentru ca nu poti sa schimbi felul unora de a vorbi.
4. Mi-e frica de cum o sa reactionezi dar totusi am pus punctul pe i cu acea "reclamatie". O eventuala pedeapsa ma va afecta dar sper ca se va rezolva cu bine.
5. Oh *** this. Imi caut alt server ca aici sunt numai "...". Sa va "...".

P.S.: acum gandeste-te la decizia ta dupa ce ai facut comparatiile.

IMBALANCED
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 10-01-2011, 22:41:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca voia sa faca reclamatie se ducea si o facea de la inceput, fapte nu vorbe, cand in loc sa deschizi forumul si sa faci reclamatia tu deschizi gura si ameninti, dar joci in continuare este clar ca vrei sa obtii un alt efect de la persoana cu care discutii, nu este vorba neparat de tonalitate este vorba de actiunea sa, eu personal m-am simtit amenintat, fiind adminul in cauza, este decizia mea banul si durata sa.
@ ratra cat am fost bun si ok am fost luat de fraier de ff multe persoane, vorbeam sa ma aflu in treaba mai mult, am ajuns la o concluzie simpla, mai bine imi stiu de frica decat sa ma ia de prost. si ratra cred ca esti printre putinele persoane de aici care nu imi pot da lectii de maturitate.

Last edited by dmc24 on 11-01-2011, 11:03:06; edited 2 times in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 10-01-2011, 23:45:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este owner si face ce doreste. Vedeti-va de treaba voastra si nu mai comentati. Daca eram owner si venea un tanc ca asta sa-mi zica ba si sa ma tragem de sireturi sa fiti siguri ca ii dadeam si *** si ban permanent.
De la o vreme aveti impresia ca aveti cam multe drepturi. Treburile stau asa, ownerii au dreptul sa faca ce doresc pentru ca acest server este datorita banilor lor, timpului lor si pentru ca va lasa ei.
Daca sunteti atat de impertinenti incat sa-l suparati pe unu (owner) atat de rau incat sa nu va mai vrea PE SERVERUL LUI este problema voastra.

Asta e unu din motivele pentru care am plecat ca owner war4, multi va credeti prea cu multe drepturi si comentati prea mult. Si toti vreti ceva dar nu oferiti nimic.. iar eu nu am chef sa fac pe militianu si profesorul cu fiecare in parte. Ziceti mersi ca dmc este bun cu voi.

Akkan, de cand viata reala are legatura cu cea virtuala? Aberezi..

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 11-01-2011, 00:23:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Este owner si face ce doreste. Vedeti-va de treaba voastra si nu mai comentati. Daca eram owner si venea un tanc ca asta sa-mi zica ba si sa ma tragem de sireturi sa fiti siguri ca ii dadeam si *** si ban permanent.
De la o vreme aveti impresia ca aveti cam multe drepturi. Treburile stau asa, ownerii au dreptul sa faca ce doresc pentru ca acest server este datorita banilor lor, timpului lor si pentru ca va lasa ei.
Daca sunteti atat de impertinenti incat sa-l suparati pe unu (owner) atat de rau incat sa nu va mai vrea PE SERVERUL LUI este problema voastra.

Are dreptate revox,majoritatea playerilor cereti cam multe de la admini dar nu oferiti nimic in schimb -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 11-01-2011, 07:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revox cs-ul este un joc virtual dar are legatura cu viata reala. Are pentru ca cei care joaca cs sunt oameni reali deci si comportamentul lor este real, nu unul fictional. CS-ul nu este RP adica role play, cum are fi jocul Freelancer (pentru cunoscatori).

"cand in loc sa deschizi forumul si sa faci reclamatia tu deschizi gura si ameninti, dar joci in continuare este clar ca vrei sa obtii un alt efect de la persoana cu care discutii" - eu partea asta nu stiam, a zis ca face reclamatie si s-a dus direct pe forum sau a continuat sa joace? Acum sunt lamurit.

IMBALANCED
0 0

Back to top
milenium

[Creep]

(since 19-02-2013 22:27)

Votes: 5

Post Posted: 11-01-2011, 10:31:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma mir ca "a amenintat" este un jucator linistit, eu il stiu de multa vreme... a avut o scapare la un moment nepotrivit.

PS: Dinamo incearca sa iti ceri scuze si sa nu se mai intample . ( "Poate" are un efect )

Cred ca asta a fost un exemplu si pentru altii ... sa va ganditi de 2000 ori cand incercati sa obtineti sau sa obligati un admin sa faca in felul vostru. (ex: De ce ai dat la vot scud_2k1 ca nu a cerut`o nimeni, harta mea unde este pe care am cerut`o ? Voi admini baga-ti numa ce vreti => ma duc sa iti fac reclamatie) + E.T.C

(Admin) eLeMeNtS: st fanul tau -
(Admin) milenium: in loc sa fii al meu
(Admin) eLeMeNtS: si al tau
(Admin) eLeMeNtS: daca pui asta pe forum te sparg -

Milenium Rullz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 11-01-2011, 12:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In legatura cu ce ai zis milenium, daca eu n-am dat la vot ce au zis ei si am bagat niste harti, total diferite de nominalizari, ei nu inteleg ca am facut asta pentru a mentine un anumit numar de playeri pe server, sa fie populat. De multe ori placerea jucatorilor este ca valoare sub numarul de playeri de pe server.
Adica ai de ales.. bagi o harta care au vrut-o ei dar se goleste serverul sau bagi o harta care nu au vrut-o dar se joaca cu server aproape full. Ma rog, asta e alta poveste. DmC a luat o decizie.. dinamo nu a mai zis nimic.. cred ca nu mai are rost sa postam aici.

IMBALANCED
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dmc24, 11 January 2011 14:15

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 16-02-2025, 01:13:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password