User
Pass
2FA

reclamatie shamerok

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message401
tiNUprepelita

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-06-2013 17:18)

Votes: 2

Post Posted: 03-06-2013, 14:38:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : asx#
ip player : a fost voteban
nume admin : viol shamerok
motiv/dovada/argument : cu ceva timp in urma luasem un gag si o llama in acelasi timp,bun. am jucat cateva minute am dat disconnect am intrat cu numele bobbydigital, ma jucam linistit avand inca gagul, dupa ce expira, mi se schimba numele, pac pac voteban, iau ban nici-o problema. dupa un timp in care a expirat, intru pe sv, fara sa salut pe nimeni fara sa injur, fac un frag si ce sa vezi , iar voteban, iar iau ban. Nu mi se pare normal sa fiu banat degeaba., sau la insistentele unui asa numit frack1912 care are o atitudine de copilas la pubertate si ma urmareste peste tot pe sv avand mereu ceva de spus adminului despre mine s.a.m.d. spun asta deoarece astazi tot timpul se gasea sa comenteze cate ceva , ba ca injur ba ca wall ba ca numai stiu ce.
http://i.imgur.com/oOYPXzF.png - aici momentul in care am intrat a 2 oara si am fost banat pe loc.

concluzii : nu am nici-o pretentie de downgrade sau mai stiu ce, doar sa ma pot juca linistit, atat timp cat nu am deranjat pe nimeni sau nu am fost provocat, multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shamerok

[Mentally Stable]

(since 03-10-2017 15:01)

Votes: 3

Post Posted: 03-06-2013, 15:12:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba u esti si nesimtit !!! Ti'am dat ban ca ai dat retry cu un alt nume ducpa ce ai laut gag 10 min si llama de la roy !!!
ai intrat cu Bubydigital sau ceva de genu si dupa 5 min ti-ai schimbat numele !!! deci nu zi tu mie ca merit reclamatia ca am vb si cu weed si alyn a vazut ce ai facut deci scutestema !!! Ca stim toti ce gura ai si nu meriti nici unban de partea mea dar nu eu decid ci ownerii !! Si nu mai posta degeaba tineti propria parere de reclamatie si veziti de jocul tau si respecta regurile !!!

Posturi unite automat, 03-06-2013, 16:12:27

Ba da nu e vb de frack ca nu din cauza lui ti-am dat comanda ! U ai luat voteban ca ai dat retry !!! si degeaba nu vb sau ceva nu mai dai retry dupa gag ! si nu a trecut timpu ca nu ai stat 3 ore ca votebanu tine 3 ore u ai stat 30 min sau nici atat

0 0

Back to top
tiNUprepelita

[Mentally Stable]

(since 21-06-2013 17:18)

Votes: 2

Post Posted: 03-06-2013, 15:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TU esti singuru nesimtit acum, ce ai scris tu acolo a fost prima data, ceea ce am explicat eu in primele 2 randuri, dupa ce a expirat acel ban si am intrat din nou pe server, tu ai dat iar voteban ca sa-mi demonstrezi mie nu stiu ce, puterea ta de admin sau habar nu am, poate ai vreo alifie cu frack si trebuie sa ii faci placerea de a ma bana.
Am stat cam 2 ore dupa primul voteban amice, caci nu pot intra de capul meu pe server odata ce am ban, cum nici acum nu pot intra deoarece mi-ai dat al 2 lea voteban total nefondat !

0 0

Back to top
Shamerok

[Mentally Stable]

(since 03-10-2017 15:01)

Votes: 3

Post Posted: 03-06-2013, 15:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa ca vedem ce zic ownerii, cine are dreptate si cine vede in loguri
0 0

Back to top
TaNky^!?

[Mentally Stable]

(since 13-11-2014 16:47)

Votes: 5

Post Posted: 04-06-2013, 11:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa va jigniti acuma..decid ownerii cine a gresit...
P.S. frack1912 sau frack1986 este FLORINVFM!!!! Nu-l mai ascultati...dadetii ban/rocket/quit/kick cand il vedeti..-

:-"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-03-2025, 15:23:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x