User
Pass
2FA

reclamatie

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message499
Boo!

[- Anime means life -]

Status: Offline
(since 20-09-2021 11:43)

Votes: 23

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-06-2018, 19:28:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu : Boo!
Numele adminului reclamat : DarkAlex
Data si ora : Acum .
Motiv reclamatie : Omul ne da he-uri in prostie tine cu drag mai mult de cat trebuie aveam n1 si co n1 on pe server si nu se putea intelege nimeni cu el , pe langa toate astea se adresa intr-un hal fara de hal in fata unu-i n1 , spre exeplu pe sabe il injura ... , nu prea mi-se pare corect asa ceva sa injuri un n1 mai ales ca tine si de bunul simt .
Sa lipsesti zile dupa zmx iar apoi sa incepi sa cauzezi probleme pe server si etc ...
Sper doar sa puteti face ceva cu el din cate am inteles mai are warnuri la activ ,sper ca acesta sa fie un motiv foarte intemeiat pentru un rmv .
Dovada (Screenshot) : ( Sabe are un demo cu el daca va fii necesar il va posta el aici . )

[ Am postat reclamatia unde nu trebuie acum mi-am dat seama dar nu conteaza daca este vre-o problema asa mare mutati topicul ☺ ]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
xXxLavyxXx27

[Snitz']

Status: Offline
(since 16-01-2025 22:28)

Votes: 406

Post Posted: 19-06-2018, 19:34:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boo! , oveR.poweR -> +1 warn de caciula
DarkAlex -> suspend 3 zile
Nu trebuia sa faci reclamatie aici.

2 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xXxLavyxXx27, 19 June 2018 17:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 21-02-2025, 00:11:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password