User
Pass
2FA

reclamatie_nobody

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message538
Znqk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-02-2011 14:01)

Votes: 2

Post Posted: 02-01-2011, 16:06:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Znqk
Nume admin:rko-Nobody
Deci...am luat gag pt ca un baiat ma intrebat daca sunt admin si eu iam raspuns ca da --motiv pe care la scris nobo,,Poate nu,,
Dupa am dorit sa aflu dc am luat gag si am folosit say_team@,ca altfel nu puteam,am tot vorbit cu nobo spunandu-i in gluma sa-mi scoata gagul ca-i dau ban dar eu fiindca nu le are cu glumele m-a amenintat cami da ban si chiar asta a facut(2 ore dar atunci am terminat ceva de lucrat si vroiam sa joc).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 02-01-2011, 16:10:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok in mare parte are dreptate ... da sa mai corectez eu oleaca. Motivul la gag a fost "sau poate ca nu" ca nu ai voie sa impersonezi un admin. Apoi motivul ti l'am zis...de ce ai luat gag...trebuia sa te opresti...da tu ai continuat. Nu am vazut semnul ": ))" la "scoatemi gag'ul ca iti dau ban" deci nu pot considera ca a fost o gluma. Si apoi cum a continuat sa vorbeasca desi avea gag...banul era automat:) si eu am vrut sa vad daca el chiar era "owner" cum spusese si daca era luam eu ban si nu el si apoi isi scoatea singur gag'ul. Deci banu este motivat ca a continuat sa vorbeasca chiar dupa ce i'am zis de ce a luat gag:). O zi buna Znqk si invata sa iti tii gura cand trebuie. Ne vedem peste 2 h pe sv:D

P.s: Oh da si nick'ul este <rKo> | Nobody nu rko-Nobody:D

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

0 0

Back to top
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 04-01-2011, 20:20:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai spune si altcineva? ca apoi spune ca inchid topicul fara sa las si alte pareri sa fie expuse si crede ca am un "tratament mai special"-

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rkoNobody, 05 January 2011 12:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-02-2025, 10:15:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password