User
Pass
2FA

recuperare cont

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message2418
adrian1986

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-05-2021 07:14)

Votes: 2

Post Posted: 25-08-2015, 11:35:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu primesc mailul de schimbare al parolei(desi imi arata mesajul ca un mail cu linkul a fost trimis).Deasemnea am incercat ultima varianta de schimbare a parolei insa nu imi intra pe mail(am incercat sa intru standard pe mail cu aceeasi parola introdusa la varianta 3 de resetare a parolei si imi intra pe mail).
Cum reusesc sa imi recuperez contul?....din cate stiu adresa de mail atasata unui cont nu merge schimbata...care e problema???
Va rog un ajutor ar fii de folos!!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-08-2015, 13:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rageless te poate ajuta, eventual sa-i fi trimis un PM cu detalii cum face toata lumea, dar banuiesc ca iti va raspunde si acestui topic.

Don't touch this

0 0

Back to top
adrian1986

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2015, 13:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am gasit problema....astia de la yahoo ! au schimbat terminatia in .ro din .com de aia nu primesc...
0 0

Back to top
adrian1986

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2015, 14:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

....ma poate ajuta un gm sa opereze si in baya de date modificarile___
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-08-2015, 14:49:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mailurile .ro si .com sunt diferite (cand iti faci cont te pune sa alegi intre .ro si .com), nu exista modificari de la yahoo, iar mailurile conturilor nu se schimba.

Don't touch this

0 0

Back to top
mordenervi

[Mentally Stable]

(since 06-09-2015 10:47)

Post Posted: 02-09-2015, 10:12:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Am avut un cont wow acum ceva timp , iar acum cand am intrat nu mai stiu parola. Contul a fost creat de mine , am jucat pe el foarte mult timp iar apoi a continuat un prieten. Am incercat sa recuperez parola de la cont dar nu mai stiu parola de la email , caci mi.am facut alt cont de yahoo.. Aveam mai mule caractere , ele fiind lv 85. Mai pot face ceva sa imi recuperez contul? Daca ajuta, pe caracter il chema Kronyx (warrior) dar mai aveam si rogue si inca vreo 2-3 caractere pe el. L.am intrebat si pe prietenul care a jucat dar nici el nu mai stie parola caci de mutl timp joaca pe alt cont.. ce pot face?
0 0

Back to top
Wedinn

[Retired]

(since 27-03-2023 16:11)

Votes: 17

Post Posted: 02-09-2015, 11:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mordenervi wrote:
Salut! Am avut un cont wow acum ceva timp , iar acum cand am intrat nu mai stiu parola. Contul a fost creat de mine , am jucat pe el foarte mult timp iar apoi a continuat un prieten. Am incercat sa recuperez parola de la cont dar nu mai stiu parola de la email , caci mi.am facut alt cont de yahoo.. Aveam mai mule caractere , ele fiind lv 85. Mai pot face ceva sa imi recuperez contul? Daca ajuta, pe caracter il chema Kronyx (warrior) dar mai aveam si rogue si inca vreo 2-3 caractere pe el. L.am intrebat si pe prietenul care a jucat dar nici el nu mai stie parola caci de mutl timp joaca pe alt cont.. ce pot face?

Recupereaza parola de la Yahoo, dupa foloseste contul ca sa-l recuperezi pe cel de WoW. Fie asta, fie contacteaza un GM si roaga-l sa te ajute sa-ti resetezi parola.

0 0

Back to top
mordenervi

[Mentally Stable]

(since 06-09-2015 10:47)

Post Posted: 02-09-2015, 15:05:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Am un cont de wow pe care nu am mai jucat de mult timp. Eu l.am creat , l.am crescut, la fel si toate celelalte caractere din cont. Nu am mai intrat de mult timp pe el, apoi un prieten s.a jucat pe el, schimband si parola. Intre timp si prietenul meu nu s.a mai jucat si a uitat parola.. Am incercat cu ,,Recupereaza parola'' dar nu mai stiu parola de la vechiul email caci acum am altul. vechiul era [email protected] iar noul [email protected] poate verifica ca cel de al 2-lea email nu e facut acum doar pentru a parea ca cel vechi si sa fur contul. Email.ul e facut de ceva timp. Deci conturile sunt cam aceleasi doar ca primul email il aveam de cand eram mai mic si era prea incarcat , de asta am decis sa imi fac unul nou. Pe cont am un warrior Kronyx , rogue Uglydrug, si inca vreo 2-3 caractere , majoritatea lv 85. Se paote verifica ip-ul spentru a va convinge ca eu am jucat si sa recuperez contul?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 10-02-2025, 18:33:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x