Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
remove
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
++pepsi++
[CoCa CoLa]
Status: Offline
(since 05-07-2018 19:36)
,
Topics: 70
Votes
: 36
Posted: 21-07-2011, 21:56:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
as dori daca se poate remove si situ ca cv deja asteapta sa imi dea remove
dai admine la toti care nu sunt in stare sa invete comezile si sa tina red
ps:daca eu nuj comezile poate le stiu ei
0
0
Back to top
West0505
[Banned user]
(since 11-09-2011 20:54)
,
Topics: 13
Votes
: 6
Posted: 21-07-2011, 22:01:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Asta e comportament de copil...
Chiar vrei remove? Te rezolv imediat daca da
0
0
Back to top
++pepsi++
[CoCa CoLa]
,
Votes
Posted: 21-07-2011, 22:03:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
West0505 wrote:
Asta e comportament de copil...
Chiar vrei remove? Te rezolv imediat daca da
daca zici u ca e de copil e trb ta cum sa nu te enervezi cand vezi ca aia nu fac nimik pe sv si intra cand vor ei.... nu ca ma cv cu ei dar macar sa dea vote sau cand nu e nimeni ban dar lea dat admin in loc sa le dea slot ca tot nu fac nimik niste admin care doar joaca pe sv nu fac nimik si zic ca lea dat sick admin noi suntem prosti si esti sunt destepti :taz: ; si eu as vrea sa joc fara sa fac nimik pe sv cred ca toti am vrea la fel dar ...... nici macar pe forum nu trec sa dea pro contra numai zic de red si lista codati
si imi zice sick de mn ca nuj comezile poate are cv cu mn si nuj
poate il derajeaza prezenta mea pe sv cn stie cred ca e mai bn asa fara admin vada ca doar de mn sa ia de alti care nu fac nimik nu le zice nimik
Sick wrote:
P.S : chiar daca sunt in inferioritate la cererea ta.. o sa ai viata grea cu mine.. pana nu te vad ca folosesti adminu.. o sa te sanctionez pt orice abatere.. oricat de mica e.. STRICT DUPA REGULAMENT.. o sa "abuzez de regulament" .. ca sa zic asa.
ps:bft cu sv in continuare
:pepsi:
0
0
Back to top
SiCk
[Banned user]
(since 11-09-2011 20:33)
,
Topics: 6
Votes
: 18
Posted: 22-07-2011, 07:59:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
West: maaaaaaaaa
West: vroiam si eu sa postez la cererea aluia ))
West:
Nu dau contra DOAR ca tine redirecte.
Asa ca ma abtin!
SiCk wrote:
(...)stiind ca el nu a dat nicidoata vot/gag/llama sau sa faca poze cuiva de cate ori am jucat eu pe sv(...)
Te inseli aici sick, mie mi-a facut poze la vreo saptamana dupa ce am intrat pe server...si cand l-am intrebat daca e ok imi zice "TACI"
L-am rugat sa imi vorbeasca mai frumos ca nu suntem deoseama si m-am trezit mai injurat ca le meciul Steaua - Dinamo, cand le-am zis alora ca sunt caine..
Asta a vrut sa posteze wistu la cererea ta.. ca sa vezi ce atitudine de admin ai.. un player nou care intra si ii se face poze. .si e tratat asa.. NU MAI CALCA NEAM pe sv ala.. tu ca admin tre sa te pui la acelasi nivel cu orice player.. sa nu te crezi mai sus.. pana nu esti jignit sau luat peste picior..adika vreau sa zic.. eu ca owner nu reactionez asa la orice alt player nou.. si voi astia mici aveti un tupeu de neintrecut.. pana dati deunu care sa sttea pe langa voi sa va sparga fata odata. .sa va potoliti cu basinile.. si la faza ca am ceva cu tine si ca altii nu folosesc adminu.. ei macar il folosesc cu cap.. ti-am zis.. nu te-am vazut niciodata sa dai un vote / gag .. etc.. aia macar fac asta cand sunt eu pe sv.. ca stiu ca ii phut in gura.. nu esti singuru.. si clubbanger a disparut din aceasi cauza si mai sunt exemple nenumarate. .dupa cum vezi.. unii pleaca altii vin.. deci nu o sa se planga niciodata dupa un admin.. au plecat si owneri si sv tot a ramas in picioare.. cine nu foloseste adminu.. nu are dc sa-l aibe.. poate sa fie el cel mai activ jucator de pe pamant.. subliniez.. JUCATOR.. jucatorii pot sa stea si cu slot sau fara admin.. daca iti place sa joci.. nu tre sa ai acces neaparat.. iti dau un simplu exemplu.. eu ca owner.. normal ar trebui sa stau cu mainile in san si sa faceti voi treaba. .dar cand sunt pe sv.. eu dau vote eu dau ban eu dau llama eu au gag eu cam dau tot.. cu ajutorul a catorva admini/owneri .. nu m-am sfiit niciodata cand mi s-a cerut ceva. .sa dau sa fac. .sa zic.. nu fac mah. .ca nu vreau, ca nu am chef, "ca nu-mi place harta aia, nu o dau la vote, ca sunt owner" sau alte basini .. eu am dat mereu la vot ce s-a cerut.. indiferent de cine a cerut.. eu intreb mereu pe toti playerii.. ce harti vor la vot si primii 2 care scriu.. hartile alea le dau + o harta care nu a fost la /harti si cred ca s-ar putea juca... depinde cati playeri sunt pe sv.. etc.... Cand o sa vad admini de genu, care procedeaza asa pe sv.. o sa le dau eu upgrade fara sa ceara .. exemplu : lord_zeus ( eu lam promovat de la slot.. a ajuns la super-mod.. cred ca fara nicio cerere facuta) , rds , okk , maical gexan, ETC .. sunt multi care au luat upgrade p activitatea de ADMIN.. nu pe cerere de upgrade.. astea le faci daca nu esti remarcat de mine au alt owner.. ca daca esti remarcat primesti upgrade.. in fine.. nu stau sa-ti explic.. e decizia ta.. iti mai zic odata.. ca nu am nimic cu tine si pt asta iti mai dau o sansa sa-mi arati ca am gresit.. si ca nu-i asa cum zic eu.. dupa ce citesti asta si intelegi ceva din ce am scris.. sa-mi zici daca vrei remove sau nu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma pierd in vise, pasiune si sperante
Si fac tot ce-mi trece prin cap.. inafara de gloante.
Stiu ca nu-ti trece prin cap, ce-s in stare sa fac,
M-am saturat sa te lovesc cu vorbe si ma chinui sa tac !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Last edited by
SiCk
on 22-07-2011, 08:24:21; edited 1 time in total
0
0
Back to top
++pepsi++
[CoCa CoLa]
,
Votes
Posted: 22-07-2011, 08:20:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="SiCk"]West: maaaaaaaaa
West: vroiam si eu sa postez la cererea aluia ))
West:
Nu dau contra DOAR ca tine redirecte.
Asa ca ma abtin!
SiCk wrote:
(...)stiind ca el nu a dat nicidoata vot/gag/llama sau sa faca poze cuiva de cate ori am jucat eu pe sv(...)
Te inseli aici sick, mie mi-a facut poze la vreo saptamana dupa ce am intrat pe server...si cand l-am intrebat daca e ok imi zice "TACI"
L-am rugat sa imi vorbeasca mai frumos ca nu suntem deoseama si m-am trezit mai injurat ca le meciul Steaua - Dinamo, cand le-am zis alora ca sunt caine..
ba eu nu am vrut sa il injur dar el a inceput cu figuri de 2 lei
mai dat o poza cu un scor bun facut de el pe 35h si eu l'am intrebat daca sufera si el ma intrebat daca vrea sa ma injure si dupa cv minute ma trezesc injurat pe mess si ce vrei sa il las inpace:-j fa cu vrei daca nuj nu te baga e prietenul tau si cred ca te ei dupa ce zice cn stie
pacat ca numai am conversatia ca il ma ig...ori cum ori ce admin poate sa isi zica pararea sa imi dea contra putin imi pasa:-j......ori cum numai zic de rds ce ma injurat atunci si ce mai injura jucatori si ce destroy mia dat....zici ca nu dau gag i'am dat si gag si llama si a dat retry si dupa incepe sa ma injure si sa ma trezesc dupa cateva minute cu destroy + ban
Last edited by
++pepsi++
on 22-07-2011, 08:29:06; edited 1 time in total
0
0
Back to top
SiCk
[Banned user]
,
Votes
Posted: 22-07-2011, 08:28:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu cred ca injura west.. nu stie sa injure.. el daca vrea sa injure zice cu pana lui
.. si ti-am zis.. nu cred in vorbe.. adika nush daca ti-am zis.. DAR NU CRED IN VORBE .. pe mine faptele ma impresioneaza... M-ai prins in toane bune azi
...Te pui pe treaba .. da sau nu ?
Last edited by
SiCk
on 22-07-2011, 09:16:13; edited 2 times in total
0
0
Back to top
++pepsi++
[CoCa CoLa]
,
Votes
Posted: 22-07-2011, 08:30:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
SiCk wrote:
nu cred ca injura west.. nu stie sa injure.. el daca vrea sa injure ice cu pana lui
.. si ti-am zis.. nu credin vorbe.. adika nush daca ti-am zis.. DAR NU CRED IN VORBE .. pe mine faptele ma impresioneaza... Te pui pe treaba .. da sau nu ?
da....da macar actualizati si voi lista cu admini....
0
0
Back to top
SiCk
[Banned user]
,
Votes
Posted: 22-07-2011, 08:33:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
oK.. o pun acum.. ciaWLess !
0
0
Back to top
annya
[愛し]
(since 05-04-2020 21:11)
,
Topics: 15
Votes
: 27
Posted: 22-07-2011, 09:55:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu pot sa ma abtin,ma mananca...tastatura
SicK ai dreptate dar saracul pepsi de cand ma stiu tine redirecte si e mai mult decat activ pe server!Mai are toane dar ii dau dreptate sa se enerveze cand vede ca el tine redirecte si altii deloc,nici macar nu stiu sa citeasca pe forum!Eu sunt pe server mai mereu si ii stiu pe fiecare in parte cu bune cu rele...uitati-va la lista lui de banuri si ziceti-mi cine de la helperi sau administratori mai are banuri postate ca pepsi.E mai activ ca playerii mai vechi!Sunt unii care nu au mai postat un ban de luni de zile!Are dreptate sa se enerveze dar ar trebui sa fie mai temperat!Eu am incredere in pepsi si stiu ca daca s-ar controla un pic ar face treaba buna pe server
What happens when he's your charming prince, but you're not his cinderella?
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
okk
, 22 July 2011 07:53
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->