User
Pass
2FA
 
 

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
reteta pui in sos de vin alb

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message532
Maiter

[Young&Fearless]

Post Posted: 08-08-2018, 15:34:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 70 min
Gata in: 80 min
INGREDIENTE

1,2 kg pui
1 ceapã
150 g bacon
4 cãþei usturoi tocați
500 ml vin alb sec
250 ml supã de pui
180 ml smântânã de gãtit
sare, cimbru și piper dupã gust
1/2 legãturã pãtrunjel proaspãt tocat
PREPARARE

O rețetã rafinatã, dar cu ingrediente și gust accesibile tuturor. Ușor de fãcut, delicioasã, cu un sos pe care îl vei trece în topul preferințelor tale garantat!


Preîncãlzește cuptorul la treaptã mare.

Asezoneazã bucãțile de pui și prãjește-le într-o tigaie mare pânã se rumenesc ușor (nu trebuie sã se facã de tot, o vor face în cuptor).
Scoate puiul, prãjește ceapa tocatã și usturoiul 3 minute, apoi adaugã și baconul tãiat mãrunt.
Adaugã vinul, adu la fierbere, amestecându-l cu o spatulã cu sosul deja existent în tigaie. Lasã încã 2 minute pe foc.
Adaugã supa de pui, cimbrul și pune puiul la loc în tigaie. Acoperã și dã tigaia la cuptor 1 orã. Dupã 1 orã scoate capacul și mai lasã 15 minute, sã facã puiul crustã crocantã.
Scoate puiul sau dã-l într-o parte. Adaugã smântâna în sos, amestecã bine. Gustã și asezoneazã cu extra sare și piper.
Decoreazã cu pãtrunjelul tocat și servește alãturi de niște champ delicios
0 0
  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 06-05-2025, 02:31:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password