User
Pass
2FA

[rezolvat]Avion

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message1633
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 13-05-2011, 00:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pgl.dem - 8.0 Mb

Am puse demoul ca ma deranjat in oarecare masura impertinenta ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 13-05-2011, 00:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.speedyshare.com/files/28433586/mariannn.dem

http://www.speedyshare.com/files/28433590/mariann2.dem

Sa nu crezi ca am stat degeaba.
Nu vad wall aici , se vede clar ca e aerian.
Aim in demo 2 ultimu` frag cand am si pus stop.
PgL|marian*SL VALVE_ID_LAN 188.26.251.81 (Nick + ip)

Daca pe tine te-a deranjat impertinenta mea , afla ca si pe mine m-a deranjat comportamentul tau , dar este egal fix 0.

Dupa cum ai spus si pe server sunt degeaba , NU am treaba cu codatii si nu pot face diferentra intre cod si skill/normal.
A , sa nu uit , am admin degeaba.

Daca e asa imi poate scoate frumos un own adminul , oricum sunt degeaba , avand in vedere ca in majoritatea timpului raman singur pe server si/sau 1-2 blood.

Hai bafta (nu raspunde , te rog) .
Daca tipul are wall ... inseamna ca tu nu ai pereti deloc si nici casti (el nu are treaba cu nici un sunet sau cunostinte in ale cs-ului)

L.E Am uitat sa adaug ceva , este adminul meu in joc , EU RASPUND de comenzile care le dau nu tu , nu alt admin NU OWN , EU.
Atata timp cat am considerat ca NU are cod , de ce sa acord comenzi free? dupa cum am spus , de N ori , esti cel mai bun jucator de cs in opinia mea , dar eu raspund de adminul asta , nu tu.

Am salvat demo(2 la numar) + ip , nu aveam de gand sa-l las sa scape daca era codat , dupa cum ai mentionat pe server.
HF

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 13-05-2011, 00:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am zis 1 data ca are wall si dupa de 30 de ori ca are aim. Intreaba-l pe scare care era pe server.

Cand am zis cuvantul impertinenta m-am referit la altceva, nu ca nu i-ai dat ban. - Putin conteaza.
Ce tare.. ma consideri "cel mai bun jucator de cs" dar nu crezi cand zic ceva.. c00l. =)

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-05-2011, 00:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Ti-am zis 1 data ca are wall si dupa de 30 de ori ca are aim. Intreaba-l pe scare care era pe server.

Cand am zis cuvantul impertinenta m-am referit la altceva, nu ca nu i-ai dat ban. - Putin conteaza.
Ce tare.. ma consideri "cel mai bun jucator de cs" dar nu crezi cand zic ceva.. c00l. =)

Da , ai zis , uita-te in demo , ma uitam pe el - Se vede clar ca nu cunoaste pozitia jucatoriilor , nu i-am facut poze pentru ca nu se merita iar la scurt moment ai spus ca are aim (nu mai avea rost pozele)
M-am uitat de aim , am mai facut un demo , ultimu` frag mi s-a parut suspect .

Nu dau vina pe ora , pe nimic , eu nu am vazut cod acolo (insa am luat ip-ul s.a) tocmai , sa ma consult cu ceilalti colegi.

Da , te consider , dar am specificat mai sus , eu raspund de comenzile care le dau.
iau fiecare demo in parte cand e sa dau un ban , cer detalii , e.t.c

In fine , daca are cod , aveti ip , banned , iar mie mi se poate suspenda adminul , sunt degeaba .

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 13-05-2011, 12:22:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox eu nu inteleg de ce te bagi peste el? Ai fost admin, ai experienta dar nu mai esti. Cand ai renuntat la acest privilegiu, ai renuntat si la datoria fata de codati. Esti doar ca "sfatuitor" in privinta lor. Daca adminul in cauza, oricat de incepator sau experimentat ar fi, considera ca acel jucator nu este codat, respecta-i decizia. Daca vezi ca el nu-i da ban dar tu stii ca are cod, fa-i demo, posteaza ip si va fi banat.
Dar nu te baga peste deciziile adminului/adminilor. Nu ai acest drept pentru ca nu ai niciun acces (probabil slot si atat).

Cum a spus si el, este adminul lui in joc, de el depinde ce va urma, nu de tine. Daca jucatorul este codat si scapa, o sa fie vina lui pentru ca el a riscat sa se intample asta, dar nicidecum nu o sa asculte de sfaturile altora daca el considera altceva. De sfaturile celorlalti admini (de pe server) este foarte bine sa asculti dar daca el considera ca nu e codat, nu-i da ban. Daca alt admin considera ca e codat, ii da el ban sau il posteaza in lista lui de codati, dar EL raspunde de actiunile lui. Nu tu, nu altcineva.

Respecta-le munca pe care o depun (stii foarte bine cata munca este, chiar daca esti experimentat), si vino in ajutorul lor dar nu te baga peste deciziile lor. Cu atitudinea asta pe care o ai, nu rezolvi prea mult. Respecta si vei fi respectat.

IMBALANCED
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 13-05-2011, 12:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai fost pe server asa ca nu stii ce a s-a intamplat. Ce am eu de rezolvat, rezolv cu el nu cu tine. M-am cam plictisit sa te bagi peste tot cu posturile tale kilometrice pline de "desteptaciune". Incerci sa pledezi in omu perfect/super destept/si cel mai drept.. dar esti mai mult decat fals. Tot timpu vorbesti de dreptate/respect si alte abureli. Vezi-ti de treburile tale, nu te bag in seama.. nu ma baga nici tu. In toate topicurile war4 apari tu mare zeu al desteptaciunii, nu apar ownerii si apari tu pe calul tau alb. Mai inceteaza ca nu esti vreun Dumnezeu care le stii si faci pe toate bine. Ca si la divertisment, postez eu o poza si te trezesti tu sa spui ca ai facut cu 50-0 pe nu stiu ce harta. Sincer, paream eu de parca mi-ar pasa? Asa pot spune si eu ca am facut 201 cu -1, care-i faza?
Ai fugit pe evolve ca mare zeu owner si ai luat ban aici ca ai fost atat de nesimtit incat sa faci reclama "serverului tau" pe war4. Si acum ai impertinenta sa vii sa-mi spui tu mie sa respect. Vrei respect? Dovedeste-o ca meriti. Daca inca eram owner nu mai aveai ce cauta pe serveru asta dupa faza cu reclama si toate intamplate. Asta a fost bonus, daca nu-ti convine ceva la mine, ignora-ma ca eu cu siguranta nu te bag in seama niciodata.
Si nu-mi vorbi de accesl meu la care am renuntat. Am gresit, dar macar am avut decenta sa plec singur, cu capul sus. Nu sa vin cu coada intre picioare si sa-mi cersesc adminu inapoi dupa ce am fost dat afara de pe un alt server (ca owner).
Si oricum.. nu cred ca te-au dat afara de "roz" ce esti.

ps. Nu-ti mai da cu parerea despre ce nu stii, nu stii cum ma inteleg eu cu avion si ce ne permitem unu cu altu. Poate doar am vrut sa-l fac sa inteleaga ceva. Nu mai da sfaturi ca nu esti in masura. Nu te obosi sa-mi raspunzi ca eu cu siguranta nu iti voi mai rasunde. O zi buna si te rog frumos sa-ti vezi de treburile tale si sa nu postezi un post kilometric (oricum nu-l citesc).

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-05-2011, 15:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alooo ??!!??
Deja imi furati toata lumina , pai e "reclamatie" pentru mine sau spam zone ?
PM fratilor .

Am spus tot ce era de spus in cele 2 post-uri mai sus , cine are timp sa citeasca e ok.

Acum daca tot am postat , putin comentariu legat de demo.
Wall - nu avea (cu toate ca ai spus ca are) ... vezi ? de ce am ezitat sa-i dau ban ? pentru ca si tu te poti insela , tu te jucai , te uitai pe el cand mureai , eu am stat doar pe el.
Aim - era o faza , cand statea in case(stanga) si a tras intr-unu pe acoperis , i-a dat hs ... nu mi s-a parut aim acolo , putea sa fie bulan (tinand cont de faptul cum juca) .... a mai fost o faza cand s-a dus case cu inca un coechipier , ii astepta unu la panda , cand a tras el nu ia fugit tinta , au fost fazele alea doua , tot in case stanga cand erau aia la fereastra (daca nu ma insel chiar si atunci ai zis ca ai vazut aim) eu nu am vazut , poate pentru ca avea tinta pe ei iar cand a tras...mie nu mi s-a parut sa fii avut o miscare care sa lase de inteles ca are aim.
Acum vine ULTIMUL frag , care este singurul care m-a pus pe ganduri , are tinta pe om , trage , face frag si ii cade putin tinta in jos , am vazut astea la unele aim-uri .
(asta e din demo2) se vede cum il reclamau unii pe altul , m-am uitat putin pe el , nimic ciudat si m-am intors pe asta reclamat de tine .

Asta e ce am vazut eu , am facut demo , am luat date si aveam de gand sa le postez la pareri (sau pe mess la cineva).

Nu-mi sta in fire sa las codatii sa scape.

Daca aveti ceva de comentat , legat de demo , fara "eu banam din prima" daca se poate , merci.

Legat de ce am spus prima data , daca are cod , banned iar mie sa mi se suspende adminul pentru incompetenta.

Multumesc

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 13-05-2011, 19:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are aim in demoul pus de revox..nu avea rost sa ma uit in celelante ca doar vorbim de acelasi jucator.
atat timp cat l-a banat e ok chiar daca a durat..asta e.
topic locked nu era nevoie de atata zarva :-s:-s

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 13 May 2011 17:30

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  

The time now is 01-08-2025, 15:44:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password