User
Pass
2FA

[rezolvat]Ibone prietenul adminilor

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message418
flufykinz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-02-2015 19:45)

Votes: 3

Post Posted: 24-01-2012, 12:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amuzant! Inteleg ca traim in romania, dar pana si la CS e cu relatii ? ce gluma buna, asa da tara!
Stau pe server cu Shq,decibel si pinin de 30 min si ne uitam la Ibone cum rupe wallu' si aimu' si cerem sa fie facut post si Shq ramane fara admin ? Deci de acum nu mai trebuie sa fac reclamatii las codatii sa joace, sau mai bine zis trebuie sa am grija pe cine reclam ca are cod ca las oamenii fara admin pt ca au relatii la admin ca Ibone cu CStrike. Chiar sunt nedumerit cum merge treaba pe servere astea sunt nou ca player dar ce vad ma ingrozeste.
Trebuie in permanenta sa imi aduc aminte ca traiesc in Romania e trist... relatiile si banii sunt la putere ca intotdeauna.
A da si zici Twister de obiectiv. Atunci ce cauta CStrike sa ia apararea unui player ca admin??? Asta nu e subiectiv?? Ca il stie de mult timp si ca e prieten cu el?
Imi cer scuze ca nu am 12-14 ani si joc CS. Nu m-ar fi interesat chestiile astea.
Desigur ma astept sa fie sters postu in 3 minute ca la romani ceea ce nu le convine trebuie sa dispara sa nu arate prost. La noi aparentele conteaza mai mult, in cazul lui Cstrike sa fie amicul lui cu cod NU DOMNULE NICIODATA!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 24-01-2012, 12:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am luat in considerare parerea lui Cstrike acolo.
Nu a zis nimeni ca nu are ,nici macar nu m-am uitat la demo.
Asta demonstreaza cat de mult intelegeti voi ce scriu eu.
Si da nici tu nu esti obiectiv,esti subiectiv.
Cat despre faptul ca l-as cunoaste vreodata pe Ibone asta nici nu se pune problema.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 24-01-2012, 13:05:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa inteleg,v-ati uitat la Ibone, ziceti ca avea wall si aim,dak aveti demo,puneti demo-ul,ca dak vad ca are cod pe loc ti l-am zburat de pe srv cand il prind(sau un owner poate sa-l baneze),nu-mi pasa ca are relatii cu nush cn,ca ii frate cu regina Angliei sau ca ii Obama in persoana.Dar n-am inteles faza ca shq ramane fara admin,sau cn mai era,sau ce vroiai tu sa zici acolo,aici m-ai pierdut.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 24-01-2012, 13:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neo ce a scris mai sus are referire cu topicul asta http://forum.wow-freakz.com/Cerere-BAN-DEMO-AIM-t129973.html in care shq ne face mai pe ocolite incompetenti.
Repet oricine poate vorbi dar nu oricine poate demonstra prin fapte ceea ce vorbeste

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 24-01-2012, 14:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam scurt demo-ul(invatati fratilor sa faceti un demo mai lung),dar sincer sa fiu,la primele kill-uri ii cam suspect.A fost odata un caz pe war3,care chiar m-a uimit,player cu slot care s-a sacrificat pe el insusi(jucand cu cod) ca sa demonstreze ca unii admini care il cunosc nu s-au uitat din cauza asta pe el,iar playerii urlau pe amx_page ca el avea cod,si chiar a avut.El a demonstrat ca multi au obiceiul asta,ca dak un player ii vechi,il cunosti destul de bn,are slot(sau chiar admin) inseamna ca nu joaca cu cod,dar s-au inselat.

0 0

Back to top
flufykinz

[Mentally Stable]

(since 04-02-2015 19:45)

Votes: 3

Post Posted: 24-01-2012, 14:09:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti constient ca esti om Twister nu ? sau nu esti supus greselilor ca majoritatea oamenilor? Daca o luam asa de competenta si de admini pot sa fac reclamatii pana seara. In special de admini care aplica regulile numai in cazul lor, de Ex: respawn la Polonicul extraterestu. Da slay cand il ia cineva in baza, dar cand sunt 3-4 persoane care se plang ca iau respawn continuu nu face nimic. Nu este singurul admin care procedeaza asa. De aici vine si faza cu "admin pentru putere"
DA mai inteleg ca esti admin SI jucator trebuie sa te si joci, nu poti sta cu ochii numai pe playeri, dar repet cand zic 3-4 ca mor nonstop in baza chiar daca nu intrii Spec, stai si te uiti dupa ce mori si faci ceva. Si Neo care imi da gag 30 min si dupa slay pt ca fac gura la chestii de genul asta (te pui tu jucator cu un admin?). DA MA ESTI B0$$ ca altcumva nu ma pot referii la persoane de genul, esti superior tuturor ca esti admin.
Si sunt subiectiv pentru ca sunt un nou player si imi dau cu parea in legatura cu evenimentele care s-au intamplat... Ieri ii cer sa faca post si dupa, vad ca e redus la player, un admin care dupa parerea mea era impartial si isi facea treaba mai bine ca multi altii.
Acum sa termin (si siru' de posturi ca oricum nu rezolvam nimic cu ele), legat de ce zicea cu adminii care nu isi dau seama de scripturi si configuri, omul are perfecta dreptate. Eu joc CS de cand a aparut, cand trageam chiulu' sa merg la internet cafe, acum nu imi poti spune mie ca unu care trage cu Ak fara recoil e curat.. nu imi pasa ce are script/config, dar asta ii ofera un avantaj fara ceilalti playeri ceea ce nu e normal.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 24-01-2012, 14:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu alte cuvinte suntem incompetenti.
Dute pe alt server in care admini sunt competenti.
Atatia copii aici,nu meritati nici macar sa va iau in seama,imi bat capu degeaba.
Nici nu vreau sa ma cobor la nivelul tau.
Si da eu sunt owner si sunt mare boss.
Alte probleme ai prietene?
Ma doare fix undeva daca joci sau nu pe server,nu avem nevoie de astfel de jucatori.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 24 January 2012 12:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 18-08-2025, 15:21:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password