User
Pass
2FA

[rezolvat]Intrebare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message398
levithaN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-01-2013 14:27)

Votes: 2

Post Posted: 23-01-2012, 20:41:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de respawn, sa ma lamuresc si eu, nu ai voie de loc sa treci prin baza adversarului, sau se interzice doar campatul? De exemplu daca doar trec prin baza pe la adversari, fara intentia de a astepta pe cineva sa apara, pur si simplu cu w-u apasat tot timpul, trec. Ca si cum as merge pe harta, e vreo problema? Ma rog, daca mai sunt afk sau adversari care stau in baza ii omor, normal. Dar vreau sa stiu daca ai voie sa faci asta.

Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 23-01-2012, 20:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ii voie sa treci prin baza adversa,atata timp cat nu campezi,iar de omorat ai voie dak vezi pe cnv afk sau chiar dak face unu respawn(reinviere,reincarnare,cum vreti sa ii ziceti,am vazut pe unii ca confunda cuvantul respawn cu altceva,era ori de plans ori de ras cand am vazut ce definitie i-a dat),nu ii vina nimanui atunci,asa s-a nimerit(soarta).Ca sa nu confunde nimeni,zic asa varianta engleza,spawn=creation,respawn=re-creation.Mai este un caz care ar tine de bun simt,intr-un fel,dak treci prin baza la unu si vezi pe unu ca reinvie,poti sa pleci de acolo pt cateva secunde(ca dak ii din ala cu capul,poate face cu gura ca dc "cik campezi")ca sa ii dai o sansa sa se mobilizeze,apoi poti sa te intorci si sa-ti vezi de drum,ori sa-l omori,ori sa-l lasi sa plece - (asta cred ca ii voie).

0 0

Back to top
MiNiMaX

[Mentally Stable]

(since 14-07-2012 13:10)

Post Posted: 23-01-2012, 23:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da..si atunci cand dai de cate un admin d-asta bun gen CStrike care nici nu se uita la faza si da kick ca zice vreun player ca stai la respawn si iti mai si da ban atunci cand ii zici ca a gresit iti cam pica tot cheful de joc. oricum nici nu ma obosesc sa-ti fac reclamatie ba CStrike adminule suprem ca nu-mi obosesc eu mintea pentru orice homeless cu simtul raspunderii. doar repet ce-am mai zis: frumos ar fi sa se faca o regula in legatura cu respawn-ul si sa o stie toti adminii ca sa se evite nesimtirile ca cea de acum 5minute!
0 0

Back to top
Unmor Cstrike

[Sofer pe Roaba.]

(since 15-06-2016 15:10)

Votes: 32

Post Posted: 23-01-2012, 23:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MiNiMaX wrote:
da..si atunci cand dai de cate un admin d-asta bun gen CStrike care nici nu se uita la faza si da kick ca zice vreun player ca stai la respawn si iti mai si da ban atunci cand ii zici ca a gresit iti cam pica tot cheful de joc. oricum nici nu ma obosesc sa-ti fac reclamatie ba CStrike adminule suprem ca nu-mi obosesc eu mintea pentru orice homeless cu simtul raspunderii. doar repet ce-am mai zis: frumos ar fi sa se faca o regula in legatura cu respawn-ul si sa o stie toti adminii ca sa se evite nesimtirile ca cea de acum 5minute!

off topic: Chiar nu va puteti tine gura? De cand ma cred eu ma asa homeless? nu inteleg de unde aceasta aroganta pur si simplu ti-am raspuns la amenintare , nu vii si imi spui ca ma ameninti ai ceva cu mine scrie pe forum ti-am dat kick nemeritat asa crezi ? Daca iti dadeam nemeritat era ceva !! dar asa sa vii sa spui anumite cuvinte precum "homless cu simtul raspunderi" e chiar prea de tot amice. Ti-am dat kick , puteai sa vii sa faci reclamatie de abuz daca credeai de cuviinta da nu faci pe "superman". Nu e prima oara cand omori player la respawn !!.

ON topic: Si despre respawn sa facut un topic nu mai faceti altul . Am scris eu o propunere de regula insa nu sa luat in considerare . Daca este cu cale un owner sa explice regula ar fi foarte bine si sa fie postata la reguli . Multumesc anticipat

Prea rapid, prea furios, eu merg cu dacia tu mergi pe jos -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fairplay

[Mentally Stable]

(since 25-11-2012 11:03)

Post Posted: 23-01-2012, 23:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu cstrike, tu tot timpu stai la respawn nu e prima data cand se intampla , in special cand nu sunt admini , dupa parerea mea merita mai mult decat kick pt ca nu e prima abatere , nici nu le mai pot numara si vad ca tot te ti de ele
0 0

Back to top
MiNiMaX

[Mentally Stable]

(since 14-07-2012 13:10)

Post Posted: 23-01-2012, 23:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu te-am amenintat. mi-ai spus ceva de genul "nu ma enerva" si ti-am raspuns nervos pentru ca tu nici macar nu ai vazut ce sa intamplat, si da, mi-ai dat kick degeaba. nu ma obosesc cu reclamatii ca nu mi sa parut cine stie ce abuz nici macar ban-ul inutil de 100min. dar tu ai putea sa comunici mai mult cu jucatorii, macar dupa ce ii sanctionezi ca daca nu faceai pe smecherul cu mine dupa ce mi-ai dat kick si ma lasai sa iti explic ce s-a intamplat nu exista nicio problema.cat despre alte pareri de 2 bani cum ca stau la respawn non-stop, puneti si voi cate un demo sa ma vad si yo cat sunt de nesimtit, altfel tineti-va parerile pentru voi va rog:)
0 0

Back to top
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 23-01-2012, 23:59:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Continuati discutia pe mess .! Si pe viitor aveti topic "chat" postati acolo intrebarile de genu -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 23 January 2012 21:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 07-02-2025, 01:16:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x