User
Pass
2FA

[rezolvat]Pentru admini.
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message6309
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 31-03-2011, 09:49:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am observat o chestie la mai multi admini si sincer a inceput sa ma derajeaze.
Imi pare rau ca trebuie sa il dau exemplu pe Back pentru ca nu e singuru care procedeaza asa si nu mi se pare in regula.

EXEMPLU:
Code:
*DEAD* yo.z :  prostule
ADMIN BaCk: gag yo.z (5 minutes)
*** yo.z (gagged) s-a deconnectat (188.25.104.87)
yo.z connected
yo.z is joining the Terrorist force
ADMIN BaCk: ban yo.z for 100 minutes (Reason: retry)

o sa ziceti ca nu e nimic gresit aici unii din admini...insa clar lucrurile nu stau chiar asa.
cum trebuia procedat dupa parerea mea e simplu:
Code:

*DEAD* yo.z :  prostule
ADMIN BaCk: gag yo.z (5 minutes)

pana aici e bine.
urmatoarea faza e ca adminul aici fiind back sa il anunte pe ala ca pentru retry dupa gag va primi ban..in caz ca jucatorul este nou pe server si nu stie ce reguli implica intrarea lui pe acest server.
un amx_say yoz pentru retry vei primi ban..ar fi fost foarte indicat.
astfel evitam urmatoarea faza:

Code:
*** yo.z (gagged) s-a deconnectat (188.25.104.87)
yo.z connected

si chiar daca el ar fi dat retry se vede clar ca nu a zis cine stie ce de accea indicat ar fi sa ii dati iara gag in loc de ban si sa il anuntati iara ce implica un retry ...ca jucatorul sa priceapa ca nu are voie sa dea retry...
astfel putem evita tot felu de cereri de unban aiurea...noi nu suntem aici sa banam jucatori suntem aici sa pastram o anumita ordine.
Cand intradevar limbajul este intradevar deplasat puteti da ban linistiti...insa in cazul de fata banul pe care l-a primit respectivu mi se pare exagerat.
Puneti-va in locul acelui jucator care a primit 100 de minute ban..

Last edited by TwisTer on 30-10-2014, 13:42:23; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 31-03-2011, 09:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chestia asta o faceam si eu la unele vorbe, nu chiar deranjante/jignitoare, si omul intelegea sau nu. Daca intelegea asteptat cele 5 minute iar daca nu, ori spama amx_chat, ori dadea retry, ori iesea de tot. Oricum ar fi fost, tot era scos de pe server.
Twt, inca o chestie as propune si daca tu crezi ca e buna, e foarte ok.

Eu deobicei le dadeam o avertizare inainte. Aproape orice spuneau (injuraturile grave = gag, fara nicio retinere) eu le dadeam acea avertizare. Ceva gen: "Pastrati un limbaj decent. In caz contrar luati gag 5 min" (parca asa am in cfg.. ma rog) si multi isi cereau scuze, nu mai ziceau nimic sau chiar injurau mai rau. Dar de cele mai multe ori daca omul vede ca esti rezonabil cu el, incearca si el sa fie cu tine pe aceeasi unda si se potoleste. Nu stiu daca trebuie neaparat sa fie o regula scrisa, aceasta avertizare inainte de gag, dar o regula nescrisa ar trebui sa fie pentru toti adminii.

De multe ori am potolit lumea doar prin acel bind. Deci se poate. In plus, parem mai umani in decizii, nu niste roboti pe un server condusi de roboti mai mari.

P.S.: e doar o parere. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 31-03-2011, 10:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ahaha se pare ca akkanu a prins ideea -
despre asta e vorba ma citez:

"De multe ori am potolit lumea doar prin acel bind. Deci se poate. In plus, parem mai umani in decizii, nu niste roboti pe un server condusi de roboti mai mari. "

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 31-03-2011, 10:05:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca am dat banul ala imediat dar prin formula lui de adresare''prostule'' implica direct alt player care as putea sa fiu eu,twt akkan,etc. Si totusi sunt unii care si daca le spui sa nu mai vorbeasca urat(ii atentionezi) in secunda urmatoare ei injura,deci akkan merge/nu merge regula aia. Unii sunt de treaba si o inteleg altii o ignora. -

Always better than you!

Last edited by BaCk on 31-03-2011, 10:07:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 31-03-2011, 10:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

back a scris :
Code:

Imi cer scuze ca am dat banul ala imediat dar prin formula lui de adresare''prostule'' implica direct alt player ca as putea sa fiu eu,twt akkan,etc. Si totusi sunt unii si daca le spui sa nu mai vb urat(ii atentionezi) in secunda urmatoare ei injura,deci akkan merge/nu merge regula aia -

pai si care e problema daca injura nu pot primi ban?sau nu aveti comanda -
despre asta este vorba jucatorul sa primeasca ban intradevar cand exagereaza cu limbajul.

Last edited by TwisTer on 31-03-2011, 10:08:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 31-03-2011, 10:08:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, ii adevarat ce zice twister. Iar ce a omis twister, as vrea sa intreb si eu.

Se intampla de multe ori, asa:

Code:
"death" Marmota: Back codat

Code:
admin ZerO.? gag Marmota 5 minutes.

Si cateodata explicatia lipseste, nu numa ca o pune dupa ce ii da gag.. -
Code:
amx_say folositi amx_page + mesaj in consola pentru a reclama un codat caz contrar gag.

Eu ii iert de multe ori.. si daca zice pe say ca x ii codat, ii iert si mai dau de 2 ori amx_say amx_page bla bla bla, daca tot continua si spune pe chat, abea atunci ii dau 1-2 min gag, nu 5.
Nu poti sa dai 5 min si pentru "prost" si pentru neatentie sau altii se intampla sa nu stie cum e cu amx_page dar iau tot 5 min.

Eu procedez asa:

Code:

Code:
amx_say folositi amx_page + mesaj in consola pentru a reclama un codat caz contrar gag.

Code:

Code:
admin ZerO.? gag Marmota 2 minutes.

Code:
"alive" ZerO.?: Daca vrei sa reclami pe cineva, reclami de acum pe amx_page, fiindca vede respectivul si scoate cod-ul.

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

Post Posted: 31-03-2011, 10:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
back a scris :
Code:

Imi cer scuze ca am dat banul ala imediat dar prin formula lui de adresare''prostule'' implica direct alt player ca as putea sa fiu eu,twt akkan,etc. Si totusi sunt unii si daca le spui sa nu mai vb urat(ii atentionezi) in secunda urmatoare ei injura,deci akkan merge/nu merge regula aia -

pai si care e problema daca injura nu pot primi ban?sau nu aveti comanda -

Ba da avem comanda,dar totusi aia cu avertizarea nu merge la toti playerii,nu vreau sa dau exemple dar sunt unii care daca le spui sa nu mai vorbeasca urat,le dai gag si dupa ce expira gag-ul ei injura din nou -

Always better than you!

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 31-03-2011, 10:10:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e foarte bine zero...il anunti inainte ca acuzatiile se fac pe amx_page si dupa ii dai gag si chiar repeti ca sa inteleaga..pentru ca unii habar nu au de reguli.
back e simplu...->>baneazal! si dupa sa vina el sa faca reclamatie ca ii maresc eu timpu la ban.
intelegi acu?

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 31-03-2011, 10:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BaCk wrote:
Ba da avem comanda,dar totusi aia cu avertizarea nu merge la toti playerii,nu vreau sa dau exemple dar sunt unii care daca le spui sa nu mai vorbeasca urat,le dai gag si dupa ce expira gag-ul ei injura din nou -

Dar tu actionezi dupa descrierea lui twister. Iar cand se intampla sa dai de playerii de care vorbesti mai sus, ii arzi cu ban si gata.

LE: Si ideea ii.. sa te gandesti tot timpu la playerii buni. Nu gandi negativ, gandeste-te ca poti face din nimic, ceva... Iar cei care i-ai spus mai sus, sa fie cazurile mai rare, in care esti nevoit sa dai ban.

LE1: Scriam in timp ce ai postat tu -

Buna idee twister, un titlu bun, o idee buna. Sper ca toti sa invatam ceva de aici.

Last edited by wTf.? on 31-03-2011, 10:26:45; edited 3 times in total
0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

Post Posted: 31-03-2011, 10:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
BaCk wrote:

Dar tu actionezi dupa descrierea lui twister. Iar cand se intampla sa dai de playerii de care vorbesti mai sus, ii arzi cu ban si gata.

Gata am inteles acum,asa o sa procedez de acum inainte -

Always better than you!

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 31-03-2011, 10:30:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jucatorul este avertizat automat de fiecare data cand ia gag. Ceva de genu:
*** Retry in timpul gag-ului -> ban

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Post Posted: 31-03-2011, 10:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da ion stiu dar totusi sa fie avertizat si pe amx_say ca sa se stie..unii nu au habar nici cu chatu..

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 31-03-2011, 10:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea este ca sunt prea multi copilasi care vin pe serverul acesta si ei cred ca pot face chiar ORICE.eu unul,nu inteleg chestiile:daca intri codat pe un server,acest lucru te face sa te simti mai bine,un jucator mai bun sau ce? sau daca intri pe un server ,si vezi ca faci 1-2 fraguri,si apoi mori 3-4 runde la rand fara frag si incepi sa spamezi chat-ul cu jigniri/injuraturi,te vei simti usurat ca l-ai injurat pe x si y??eu unul cred ca nu este deloc asa.Si da,intr-adevar ce a scris si Twister mai sus este util,astfel ca jucatorii respectivi sa stie despre ce anume este vorba,sa nu mai fie reclamatii facute aiurea si alte prostii,ca la cat spamam noi chat-ul,nu ne dor mainile sa scriem "amx_say/tsay retry-la-gag=ban 100" si astfel evitam lucrurile neplacute noua si celorlalti. -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 31-03-2011, 10:56:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ion.mzk wrote:

Modifica tu ion.. sa-i apara celui care primeste gag 4 mesaje in chat gen :
Code:

Daca nici asta nu ii atrage atentia este problema lui. -

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 31-03-2011, 17:37:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
ion.mzk wrote:

Modifica tu ion.. sa-i apara celui care primeste gag 4 mesaje in chat gen :
Code:

Daca nici asta nu ii atrage atentia este problema lui. -

Eu când am început sã joc cs habar nu aveam ce înseamnã retry. Îmi imaginam cã dupã ce expirã gag-ul dacã mai înjur odatã iau ban 100 de minute. Uneori poþi anunþa degeaba dacã player-ul nu înþelege ce vrei sã zici.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 30 October 2014 11:42

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 18-04-2025, 23:41:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password