User
Pass
2FA

[rezolvat]RECLAMATIE IMBALANCED/ CERE UNBAN

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message491
dardanell

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-03-2014 09:48)

Votes: 5

Post Posted: 15-02-2014, 12:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Numele tau http://www.ro
- Numele adminului reclamat imbalanced
- Harta, ora si data faptei reclamate 2/15/2014 12.06 pm
- Motivul / Regula incalcata
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola nam ca ma scos afara m-am disperat ca ma blocat un jucator, efectiv statea langa mine si am fost omorat dupaia si am zis ceva de genu: " DA BLOCHEAZA MAA MAA, BLOCHEAZAMAA, JUCATORI DE IERI" si imbalanced imi zice ca taci odata ca te crezi zeus aici. Eu i-am spus inapoi da taci tu si normal ca imi iau gag ca s-a simtit atacat. nu mi se pare normal. Dupaia l-am intrebat da aratami unde am zis eu ca is zeus si el zice ca daca iti arat unde ai zis iti dau ban am zis ca da si imi arata exact ce am scris eu mai sus. deja is satul de ofitcari dinastea, el de facea la fel cum am facut eu nu se intampla nimic

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 15-02-2014, 12:25:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dardanell wrote:
O reclamatie trebuie sa contina:
- Numele tau http://www.ro
- Numele adminului reclamat imbalanced
- Harta, ora si data faptei reclamate 2/15/2014 12.06 pm
- Motivul / Regula incalcata
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola nam ca ma scos afara m-am disperat ca ma blocat un jucator, efectiv statea langa mine si am fost omorat dupaia si am zis ceva de genu: " DA BLOCHEAZA MAA MAA, BLOCHEAZAMAA, JUCATORI DE IERI" si imbalanced imi zice ca taci odata ca te crezi zeus aici. Eu i-am spus inapoi da taci tu si normal ca imi iau gag ca s-a simtit atacat. nu mi se pare normal. Dupaia l-am intrebat da aratami unde am zis eu ca is zeus si el zice ca daca iti arat unde ai zis iti dau ban am zis ca da si imi arata exact ce am scris eu mai sus. deja is satul de ofitcari dinastea, el de facea la fel cum am facut eu nu se intampla nimic

1. Ai comentat in repetate randuri la felul cum jucatorii cu mai putina experienta in cs joaca.
2. Te-ai luat in gura cu DangeR ca tu joci cs din 99 si esti vreun zeu/zeus in cs si v-am zis sa incetati. El a incetat, tu ai continuat.
3. Eu ti-am zis ca te crezi zeu/zeus, si cand ti-am aratat din consola cum tu comentai, ca pentru asta ti-am dat gag. Erai nedumerit, si te-am lamurit. Eu la faza asta m-am referit ca iti dau ban, daca gasesc in consola o faza in care tu comentezi si meriti acel gag. Ti-am aratat, te-am banat.
4. Zici ca daca eu faceam la fel ca tine eu nu pateam nimic? Probabil, dar nu am de unde sa stiu pentru ca eu nu ma comport asa.
5. Imi pare rau pentru tine, dar cand pe un server PUBLIC tu te dai mare zeu printre ceilalti jucatori, exact asta patesti. Iei gag, primesti ban etc.
6. Daca chiar esti asa bun, joaca pe servere mai "sus puse", joaca in ligi specifice, nu pe un server public.

Data viitoare cand mai incepi iar sa te dai mare si tare, primesti direct ban, fara niciun anunt inainte.

0 0

Back to top
prafz0r

[wwwwwww]

(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 16-02-2014, 00:23:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.ro ar fi cazul sa nu mai fi asa tare in gura daca vrei sa nu mai ai probleme pe server.Incearca sa iti schimbi atitudinea nu te mai cred zeu pe server ca joci din 1999, e problema ta, inseamna ca esti un jucator foare bun dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai mare sau sa fi mai presus ca altii.Daca nu te schimbi o sa ai mari probleme.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by prafz0r, 15 February 2014 22:23

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 19-02-2025, 17:44:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password