User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie/UnBan

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message354
Alex C

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-03-2013 01:42)

Votes: 2

Post Posted: 27-02-2013, 19:16:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Sunt putin uimit de cele intamplate pentru ca nu am nici o idee despre ce sa intamplat si nici explicatii nu am primit...
- Numele tau : Alex C /// IP: 109.101.29.136
- Numele adminului reclamat : twister
- Harta, ora si data faptei reclamate : 18:49:18, 27 Februarie 2013, de_aztec (dar sa intamplat cu o mapa inainte de aztec, dar nu ii stiu numele)
- Motivul / Regula incalcata : "el zice: injurii", dar eu nu am idee... pt ca nu am injurat pe nimeni, acm cerut doar cateva sfaturi despre un CS si mi-am vazut de joc si m-am trezit cu ban, apoi dupa ce a expirat, am intrat sa joc si am intrebat: "de ce", mi-a zis sa citesc regulamentrul, asa ca am facut asta... apoi l-am intrebat care este motivul, si mi-a zis ca injur fara motiv, l-am intrebat cand, a zis "ok" si am promit iar ban... nu este prima data cand se mai intampla asta... am mai primit acum cateva zile in urma 12min ban pt ca ma injura altcineva pe mine, asa ca eu am primit ban si cel care ma injura a ramas pe servar - (dar pacat ca nu am dovada si de atunci) pt ca nu am luat in seama...
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : http://www.girlshare.ro/32246032.5

Vad ca nimeni nu se, streseaza sa verifice, deci e ceva normal... nu!?! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 27-02-2013, 20:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O mai faci si pe viteazul ai? Uite aici nu ai injurat?

Code:
   Line 1077: L 02/27/2013 - 18:25:52: "Alex C<3869><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "nu ma bloca mh  ***" (dead)

Ar fi cazul sa inveti sa vorbesti si nu e pentru prima data ,nu ma fa sa caut in toate logurile si iti pun toate replicile.
Nu ma intereseaza ca esti GIGI BECALI ,MARIA TANASE cand intri pe server vorbesti frumos si respectii regulile.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 27 February 2013 18:25

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 16-02-2025, 00:08:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x