User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie admin

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message769
believe.

[Freakz believer]

Status: Offline
(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 30-05-2013, 20:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Informatii despre ban
Nume: baliv
IP: 109.99.121.26
Motiv: limbaj colorat fata de adminul
Durata banului: 120 minute.
Admin: geo84
Ora si data: 21:06:39, 30 May 2013
Harta: de_dust2
Motiv: Conversatia de pe mess stiu ca nu are treaba cu serv si chiar daca ar avea nu l-am jignit cu nimic(rog sa vina cu dovezi)...pozele le-am predat asa ca vreau sa vad si eu ce limbaj colorat fata de admin am folosit + ca imi face poze din ciuda pentru ca il omor(ca doar stie ca joc aici dinaintea lui si de fiecare data cand mi-a facut poze am fost curat), iar atunci cand reclam codati nici nu se omoara sa se uite pe ei

P.S. Multi admini si majoritatea degeaba, nu sunt frustrat, asta e adevarul ... de multe ori reclam si nu se ia nici o masura ... ownerii mai faceti curatenie printre ei, nu tineti cont de prietenie ca de aia nu prea aveti jucatori pe serv.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
InGeRaSh_FaRa_ArIpIi

[Mentally Stable]

(since 28-08-2013 21:03)

Votes: 7

Post Posted: 30-05-2013, 20:51:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucura faptul ca ai facut reclamatia asta, chiar nu ai mai fost de mult in centrul atentiei. Baietas tin sa te anunt ca eu nu sunt prieteni tai din cartier sa imi vb de sus, hai sa iti arat conversatiile noastre si pe servar si pe mess:

Conversatia pe servar

*DEAD* baliv : geo
*DEAD* geo84 : un id te rog
*DEAD* baliv : joc dinaintea ta
*DEAD* baliv : cel putin
*DEAD* baliv : pe srv asta
*DEAD* geo84 : am zis sa dai un id
*DEAD* baliv : BA
*DEAD* geo84 : nu ma intereseaza de cand joci
*DEAD* baliv : CUM INDRAZNESTI
(PLAYER) baliv : vlad_first
*DEAD* geo84 : intra
*SPEC* baliv : ADMINU VIETII
*SPEC* baliv : ca faci poze din ciuda
*SPEC* baliv : las ca pun o vorba buna la owneri
*DEAD* Tralala : tu da pozele si lasa galagia
*SPEC* baliv : gura
*SPEC* baliv : fan obosit
*DEAD* Ray : ce mii ia asta
*DEAD* Tralala : baliv
*DEAD* Tralala : scoateti buletin si dupa aia vb
*SPEC* baliv : asa il cheama pe idolul tau
*SPEC* baliv : buletinu auzi la el
*SPEC* baliv : asta e gluma de gimnaziu
*DEAD* Tralala : nu stii ce e ala?
*SPEC* geo84 : intri azi pe mess durule?

Conversatia pe mess

BUZZ!!!
b3ngos_b3ngos: sal
b3ngos_b3ngos: pozele te rog
vlad_first: da boss
vlad_first: adminule
vlad_first: 3?
b3ngos_b3ngos: inainte de a da pozele am rugamintea sa vb civilizat si politicos ca nu te-am jignit cu nimic si nu ti-am vb de sus
b3ngos_b3ngos: si tine minte ca nu conteaza ce vechime ai pe war4
vlad_first: pai eu ma cunosc cu ownerii
vlad_first: si cu majoritatea adminilor
b3ngos_b3ngos: cand ti se face poze le predai indiferent ce esti si de cat timp joci pe servar
vlad_first: si stiu ca nu joc codat
vlad_first: si te trezesti tu
vlad_first: adminule
vlad_first: sa plangi
vlad_first: ca te omor
b3ngos_b3ngos: mai baiatule mai imi vb mult de sus
b3ngos_b3ngos: sau tu crezi ca am 15 ani ca tn de imi vb asa
vlad_first: bai durule
b3ngos_b3ngos: te respect respecta-ma
vlad_first: respect pe cine vreau
vlad_first: hai zii
vlad_first: curat?
vlad_first: ca sa te omor
b3ngos_b3ngos: ok poti intra pe forum sa-mi faci reclamatie sau imi poti pune o pila buna la owneri
vlad_first: am cod?
b3ngos_b3ngos: cod nu ai dar ban ti-am dat ca sa inveti sa respecti.

Sfatul meu este sa incetezi cu arfele astea de cartier si cu minciunile si mai ales cu laudele astea gen (ma cunosc cu owneri, iti pun o pila buna), pe bune chiar crezi ca ma speri? te inseli iti garantez si ti-am demonstrat ca nu mai speriat cu ceea ce ai zis:
Code:
ADMIN geo84: ban baliv for 120 minutes (Reason: limbaj colorat fata de adminul geo84)
. Citeste si tu regulamentul si spune-mi care dintre noi a gresit. Chiar daca ai fi fost owner si intrai cu alt nume si imi vb asa tot iti dadeam ban 120 min, regulamentul este regulament si il respect, ceea ce am incercat si cu tine, sa te respect dar tu un ZEU nu stii sa respecti asa cum ai si zis, daca eu te-am respectat si ti-am vb politicos si tu tot imi vb de sus te astepti sa mai am respect fata de tine? nu ai sa mai vezi, cum ti-am zis si pe mess : respecta si vei fi respectat. Astept rezolvarea reclamatiei tale si concluziile. O seara buna

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 30-05-2013, 21:30:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci dupa ce ca esti ofticat si plangi ca te omor - imi dai si ban pentru ca pe MESS, nu pe serv te iau de sus si afirm ca "respect pe cine vreau" nicidecum ca nu te-as respecta....nu sunt arfe este din cauza stresului din ultimul timp, pe care se pare ca nu pot sa-l uit relaxandu-ma la cs ... lui zookey cand joaca "bine" de ce nu ii faci poze adminule?! Pentru ca iti este owner? Pai dupa cum spui tu nu conteaza ca el iti este owner. Sau tu aplici comenzi doar asa ca sa il enervezi pe celalalt, ci nu ca sa il verifici de cod.

0 0

Back to top
Djoha

[Mentally Stable]

(since 31-12-2013 19:19)

Votes: 5

Post Posted: 30-05-2013, 21:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe..te rog sa te calmezi si intelege ca totusi ai vorbit cam de sus si un pic cam deplasat. am zis-o si altora, nu conteaza vechimea, nu ne tragem de sireturi. si eu azi am facut poze unui admin de pe alt server freakz...si s-a rezolvat imediat, fara conflicte fara nimic. i-am facut poze ca a fost dat pe page...poate d-aia ti-a facut si geo poze.
app de facut poze lui zookey, nu cred ca ai cum ca are imunitate. -
ban meritat!

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 31-05-2013, 09:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorbesti aiurea baliv.
Banul este dat foarte bine, nu conteaza ca joci tu dinaintea lui, conteaza ca el este admin aici si tu trebuie sa predai pozele atunci cand ti se fac, fara sa comentezi aiurea.
Nu cred ca esti persoana potrivita care sa dea sfaturi, cel mai bine este sa iti vezi de joc.
Topic inchis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by panacas, 31 May 2013 07:29

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 28-04-2025, 13:12:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts