User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2248
Ganja*

[Shameless]

Status: Offline
(online 8 hours ago)

Votes: 155

Post Posted: 30-11-2012, 23:49:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ganja
- dRx # GeRmaNu
- de_train_32 | 23:15 | 30.11.2012
- Gag dat fara motiv
-
Quote:

*DEAD* Ganja : Schimba harta asta
*DEAD* dRx # GeRmaNu : La comanda vrei ?
*DEAD* Ganja : Pune un d2 , se goleste pe hartile astea
(ALL) Message from admin dRx # GeRmaNu : Harta se va schimba dupa ce s-au scurs cel putin 25 de minute din harta curenta.
*DEAD* Ganja : Nu mai fi iritat
*DEAD* Ganja : Era un sfat nu comanda
*DEAD* Ganja : Da ma un vot sa schimbi harta
Ganja : Nu vezi ca sunt putini
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Nu schimb ma harta
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Nu ma mai zapaci la cap
Ganja : Preferi sa joci 14 pe harta de 32 ?
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Da
Ganja : Asa se duc serverele pe rapa , cu admini ca tine.
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Fratica nu imi strica buna dispozitie m daca nu-ti convite du-te pe forum si
fa-mi rewclamatie
*DEAD* SeNNZaTioNN : Ganja daca invetii playerii doar cu d2/inferno si planse dastea si pui train/tuscan
normal ca ei ies
*DEAD* SeNNZaTioNN : TRebuie invatati si cu alteceva
Ganja : Aici e gol mereu
SeNNZaTioNN : Lasa sa fie
Ganja : Nu trebuiesc invatati cu nimic
Ganja : Ies mai mult din cauza la admini , nu vezi ce aroganti sunt
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Te rog inceteaza
Ganja : Te bagi singur in seama cu mine ?
ADMIN dRx # GeRmaNu: gag Ganja (5 minutes)
(PLAYER) Ganja : Pentru ce imi dai gag ?
*SPEC* dRx # GeRmaNu : De smecher
(PLAYER) Ganja : Ok , smechere
SPEC* dRx # GeRmaNu : Hai du-te pe forum si fa-mi reclamatie ca asta asteti

Prin felul care ai discutat cu mine si ai tratat situatia mi-ai provocat sila , reclamatia e facuta sa vezi unde ai gresit si sper ca de acum inainte sa iti revizuiesti limbajul flegmatic , multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-=weed*effEcTs->
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2013 18:34)

Votes: 62

Post Posted: 01-12-2012, 00:06:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am gresit cu nimic . Tu cand ai intrat pe server eram 19 playeri si zici pe chat "shimba ma harta" Puteai sa zici cu frumosu pe u@ cand dau vot , sau schimba si tu mapa ca suntem putini. Daca te-ai fi adresat in felul asta nu iti raspundeam nici eu flegmatic . Dupa ce ti-am zic ca nu o schimb ai inceput sa comentezi la adresa mea. Pentru asta ai luat gag. Inca ceva . Tu ai intrat pe server expre ca sa ma enervezi pe mine , asta se poate vedea in reclamatia care ai facut-o . Asta e ultimul meu post, am avut o zi de rahat si sunt plin de draci, n-am chef sa ma cert virtual cu tine. Bafta.

http://www42.zippyshare.com/v/47045384/file.html

Ps: daca ownerii considera ca am gresit cu ceva sa ma sanctioneze.

0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(online 8 hours ago)

Post Posted: 01-12-2012, 00:24:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa-ti atrag eu atentia ca trebuie sa schimbi cand e necesar , de asemenea nu oricine are un stil asemanator 'pupincurismului' de a se adresa si nu trebuie ca cineva sa ti se adreseze exemplar ca tu sa raspunzi cum ar trebui.
Ar trebui sa actionezi dupa regulament , nicidecum dupa starea ta.
N-am intrat pe server sa te 'enervez' , nici nu stiam cine esti pana cand mi-ai scris pe steam , si in poza ce ar trebui sa vad / vedem ?

0 0

Back to top
shiny

[Account disabled]

(since 01-01-2013 12:37)

Votes: 19

Post Posted: 01-12-2012, 00:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Altu , ganja te credeam serios.
Pentru un gag?
Hai ca deja va-ți pus pe germanu ...

[Not]
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 01-12-2012, 00:34:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganja* wrote:
Nu trebuie sa-ti atrag eu atentia ca trebuie sa schimbi cand e necesar , de asemenea nu oricine are un stil asemanator 'pupincurismului' de a se adresa si nu trebuie ca cineva sa ti se adreseze exemplar ca tu sa raspunzi cum ar trebui.
Ar trebui sa actionezi dupa regulament , nicidecum dupa starea ta.
N-am intrat pe server sa te 'enervez' , nici nu stiam cine esti pana cand mi-ai scris pe steam , si in poza ce ar trebui sa vad / vedem ?

- el nu actioneaza dupa regulament ce nu intelegi si tu?
- el are propriul regulament CARE ALUNGA LUMEA DE PE SRV (adminii pleaca / playerii banati aiurea)
- cand o sa deschida si ownerii ochii atunci o sa fie prea tarziu (inteleg ca esti acel admin model in fata lor "te culci pe srv / te trezesti pe srv") dar ai de urmat un regulament, care observ ca te cam doare in cot

LE: o alta persoana care v-a primi ban aiurea? din cauza unui admin ?

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 01-12-2012, 01:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bazat pe fragmentul din consola, Ganja tu citind fragmentul acela nu ti-ai dat seama cat il bateai la cap? Te-a rugat frumos sa termini dar tu nu te lasi pana nu ai ultimul cuvant. Te intreb ce "atrage dupa sine" deranjarea adminilor, daca tot ne acoperim cu regulamentul. Regulamentul trebuie si inteles nu doar citit.
Sunt unii care comenteaza la orice decizie, orice vot, orice harta care iese la vot parca adminul in cauza poate afecta rezultatul, ideea e ca voi/noi ca jucatori votam daca voi nu sunteti atenti si apasat doar pe 1 asta nu inseamna ca aveti dreptul sa comentati votul sau sa comentati harta votata.
Cat despre schimbarea harti era o discutie sa nu schimbam harta pana nu se scruge timpul mentionat si de germanu, poate nu stii nimic despre asta.
Nu inteleg reclamatiile facute pt un gag de 5 min, mai ales cand adminul in cauza nu greseste cu nimic.
Ganja cand folosesti pluralul te referi la toti adminii de pe war4, sau mi se pare mie ca generalizezi ?

aDDy din cate am vazut sa gasit solutia pt cearta vostra, nu e cazu sa sari pe germanu,ori de cate ori vezi un post unde e apare si germanu, tu ramai cu ban el avertizare verbala daca nu poti sa postezi obiectiv te rog abtine-te.
E pacat ca am ajuns pana aici adica la certuri intre admini.
*** = 1 avertisment verbal pt germanu.
comportamentu tau = ban
in loc sa invatat amandoi din situatia asta fiecare partea lui, vad ca tu nu te lasi batut.

Last edited by jaki on 01-12-2012, 01:50:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
-=weed*effEcTs->
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2013 18:34)

Votes: 62

Post Posted: 01-12-2012, 01:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganja* wrote:
Nu trebuie sa-ti atrag eu atentia ca trebuie sa schimbi cand e necesar

Lasa-ma frate cu aberatiile astea . Daca tu schimbi mapa cand sunt 18,19 playeri inseamna ca esti Pro .

0 0

Back to top
gvr

[Mentally Stable]

(since 26-01-2013 13:05)

Votes: 2

Post Posted: 01-12-2012, 02:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie in stilul ultimelor facute aici. Total aiurea. Sunt unii pe care frate..nu poti sa-i multumesti nicicum.. tipa ca vor x harta la vot.. dupa ce le zici de 3 ori sa dea /last ,isi dau seama ca harta pe care or zis-o de 3 ori e in last... zic alta harta si dai vot. Dupa urla ca de ce n-ai dat harta zisa de ei pe primul loc.. Sau mai is unii care vin si dau indicatii gen "admin FA,admin schimba,admin culcat,admin musca". Intelegeti ca,cel putin dupa logica mea,adminii se implica de dragul serverului,nu sunt angajatii vostrii sau ceva. Sunt oameni care incearca sa ajute serverul. Nu sar sa-i iau apararea lu' germanu orbeste,ca incerc sa fiu cat de impartial se poate,dar in cazul asta are dreptate. De fapt.. nici nu are ce dreptate sa aiba.. Reclamatia e rusinoasa de-a dreptul.
Germanu e mai dur...mai direct.. ca doar e "german". Da omu isi pierde pe server multe ore si cand zic pierde ma refer la: prinde codati,are grija de server,nu sta sa joace foarte mult. Ca e mai sensibil la copilariile unora,da si aici i-am zis ca nu are sens sa isi faca nervi,mai ales ca pana la urma e totusi un joc. Dar omul prinde zilnic o gramada de codati,isi face treaba in stilul lui si cu toate astea nu iese din regulament. Cred ca majoritatea nici macar nu or citit regulamentul inainte sa faca reclamatie aici. Gata,ca dupa o sa ziceti ca-s prieten cu germanu sau ceva.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 01-12-2012, 08:27:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda...a inceput ady apoi ametitul si acum ganja...veniti aici sa va luati de germanu fara motiv...lai batut la cap ti'a dat gag, ce e asa greu? era omul nervos si nu a acceptat felul in care ii ordonai. Ii puteai vorbi frumos si gata, nu cred ca mori pentru un gag de 5 minute meritat in opinia mea.Cat am fost pe server germanu nu a gresit niciodata si este un admin foarte bun, mult mai bun decat unii de pe war3, si voi faceti tot felul de chestii pe server sa il enervati si apoi sa ii faceti reclamatie sa fie sanctionat...va credeam mai seriosi si maturi de atat

0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(online 8 hours ago)

Post Posted: 01-12-2012, 08:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand , jaki , nu veni cu regulamentul la mine ca eu nu am incalcat nimic si nu l-am batut deloc la cap , am cerut cand am intrat sa o schimbe apoi iar prin minutul 22 am zis sa dea vot sa o schimbe.
Eu am luat din consola frazele cu ce am postat doar eu si el , si m-a rugat sa termin ce anume ? Ca eu vorbeam cu SeNNZaTioNN si s-a bagat in seama , s-a gasit in ce am zis eu si mi-a dat gag.
Gvr , reclamatia nu e facuta degeaba , uita-te ce am scris la sfarsitul reclamatiei , va inteleg pe voi , colegii lui , ca ati simtit ca trebuie sa postati , probabil credeti ca am ceva cu el sau cu voi , cum a zis si mSx dar nu e asa , si Gvr , crede-ma , nu am nevoie sa-mi explici sau altul cum stau lucrurile aici ca stiu prea bine.
Unii din voi si sfaturile le iau ca pe atacuri , deci nu mai e nevoie sa postez , cine stie cine-mi mai zice ca nu sunt serios sau destul de matur , succes.

P.S. : Cand ti-am cerut sa dai vot sa schimbi harta erau 14 jucatori nicidecum 18-19 , nu mai zic nimic , nu vreau sa interpretati gresit.

0 0

Back to top
shiny

[Account disabled]

(since 01-01-2013 12:37)

Votes: 19

Post Posted: 01-12-2012, 10:06:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã voi sunteți prea deștepți ,prea pro de ce oare mai intrați pe serverul asta : "unde toți sunt imaturi,copii " cum ziceți voi.
Eu nu înțeleg cum de tu ai fãcut aceasta reclamație , în loc sa fi lãsat lucrurile asa ,tu nu ești asa cum ai scris mai sus(asa plangacios), cu toate ca tu l-ai bãtut la cap : meritai gagul.
bafta.

[Not]
0 0

Back to top
Take It

[LEGEND!]

(since 18-09-2021 13:19)

Votes: 82

Post Posted: 01-12-2012, 10:33:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Germanu a procedat corect. Gag meritat. Nu stiu de ce ai venit pe forum sa faci reclamatie, pentru un gag.
Daca pentru asa ceva se face reclamatie, forumul ar fi plin. Din cate imi aduc aminte ganja, ai mai venit odata pe war4 si ai spus "In ce fel a ajuns war4" si cu multe aberatii...

0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(online 8 hours ago)

Post Posted: 01-12-2012, 10:46:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot ati postat de ce nu cititi ce am postat si eu ?

Quote:
Prin felul care ai discutat cu mine si ai tratat situatia mi-ai provocat sila , reclamatia e facuta sa vezi unde ai gresit si sper ca de acum inainte sa iti revizuiesti limbajul flegmatic , multumesc.

@ Nu mai postati incercand sa dati sfaturi , nu sunteti in masura sa faceti asta si nu puteti sa va contraziceti cu mine , nu vreau sa exteriorizez mai mult.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 01-12-2012, 10:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ganja, poate a vorbit flegmatic dar si tu ai insistat prea mult, din moment ce a spus ca nu schimba harta nu trebuia sa inisisti, +ca te'a si rugat sa incetezi si tu nu ai vrut, si in acele 5 minute nu se intampla nimic, ai provocat, asta nu poti nega.

0 0

Back to top
ametitul

[Mentally Stable]

(since 05-03-2022 00:37)

Votes: 10

Post Posted: 01-12-2012, 11:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa mai cititi inca o data fragmentul din consola .. poate o sa va dati si voi seama ca nea germanu vazand ca este ignorat - si ganja vorbea despre acelasi subiect cu altcineva .. a decis (gresit again) .. sa ii dea gag aiurea
oare cati jucatori mai trebuie sa il suporte pe germanu .. si aerele lui de superiotate ?? pana o sa realizati ca el cu aroganta lui nu face decat sa enerveze jucatorii si astfel provocandu-i .. si uite asa ajung sa primeasca gag/***/superss/ban .. aiurea -
si pentru restul care spuneti ca m-am luat de el ieri vreau sa stiti ca eu doar mi-am expus parerea referitor la cele intamplate
si sa presupunem .. ipotetic .. ca vin eu pe sv si ma omoara .. si ii spun "marsh"(evident fiind nervos cum sustinea si el mai sus ca ii strica buna dispozitie daca ii da un sfat cineva) .. nici nu vreau sa ma gandesc ce comanda ar folosi pe mine din *** si superss nu m-ar scoate va asigur eu -

ideea e urmatoarea .. gagul nu e asa de importat ci faptul cum a reactionat el - voi nu realizati ca lui nu ii place sa fie contrazis? si daca faci asta iti poate aduce niste "premii" nedorite si pentru ce .. ? ca e el imatur si nu poate reactiona civilizat intr-o conversatie

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by prafz0r, 01 December 2012 10:35

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-12-2024, 06:20:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x