User
Pass
2FA

[rezolvat]Unban badrhari

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message512
badrhari`naser

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2013 14:20)

Votes: 2

Post Posted: 05-05-2013, 13:30:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): badrhari
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 05.05.2013 ; 14:28
Harta (pe care s-a produs incidentul): fy_snow
Admini online (care erau pe server in acel moment): bebeto si a1.lex
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): bebeto
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): ii place sa execute comenzi pe mine, se pare ca NU AM VOIE SA VORBESC pe server ca el imi da gag, imi da gag ca am zis "pl" ok, dupaia ma ameninta ca imi da ban, pai ce sunt eu aici ciuca ta prietene? cum ma ameninti ca imi dai ban ca am spus un cuvant urat? daca nu ma suporti aici spune si caut alt server nu e problema. dupaia imi da gag ca l-am facut pe unu codat si imi zice ca, codatii se anunta say_team@ si AM FACUT ASTA dar i-am reprosat ca nu a luat nici o masura si mi-a dat ban. sper ca esti excitat acum copilule
Dovada (in cazul unui abuz): http://tinypic.com/view.php?pic=2wd3aqx&&s=5
Ip-ul: e dinamic

De cand am inceput sa joc aici nu ma suporti si acum cauti motive sa dai ban, da-mi frumos mesaj sa nu mai joc aici daca te indispun.

Sanatate si paste fericit

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

Status: Offline
(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 05-05-2013, 13:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema sta in felul urmator mereu jignesti mereu acuzi ca unu si altu are cod ca ala de ce joaca cu awp fiecare joaca cum vrea acu ai ban 10 min asteapta sa treaca 10 min si poti intra am dat banul pentru a putea sta sa te calmezi

Asteapta sa treaca banul 10 min data viitoare 120 min vei primi

Posturi unite automat, 05-05-2013, 14:36:17

Tc

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -bebeto-, 05 May 2013 11:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 19-02-2025, 02:53:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x