User
Pass
2FA

[rezolvat]reclamatie admin Catea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1413
virrococcha

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-01-2013 17:51)

Votes: 6

Post Posted: 14-08-2012, 12:35:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

data / ora: 14.08.12 / 13:40
harta: zm_parkour
motivul reclamatie: SLAY si QUIT degeaba!

E harta aia cu butonul care se apasa si mor toti. Eram zm, am ajuns la usa si asteptam sa se deschida. Eram eu, Pery si Hyperlink (cred ca i-am scris corect nick-ul). Astept sa se deschida usa aia..si primesc slay de la Catea. Intreb de ce si el zice ca asa i`a zis Hyperlink ca ii "BLOCHEZ USA" (ceea ce nu se poate, usa aia se deschide singura foarte incet si doar din buton). Apoi imi da QUIT. intru iar il intreb de ce imi da quit. si tot asa face...da iar QUIT.
Ce reguli de server am incalcat pt slay si quit?
Un "admin" ca asta iti scrica tot cheful de stat pe server..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
catea
[Banned user]

Banned

(since 16-12-2013 21:13)

Votes: 200

Post Posted: 14-08-2012, 12:41:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Intri pe forum odata la 2-3 luni si intri numai sa faci reclamatii
2.Eram spectator pe tine, usa se deschise si tu stateai in ea si nu puteau sa intre ceilalti( ai facut asta de vreo 3-4 ori da nu team facut nimik)
3.Dupa slay ai inceput sa comentezi aiurea ca hyplink minte ca nu nefacem treaba de admin etc.Si team dat quit
4. Ai intrat la loc si team zis sa taci ( nuteam facut nimik) , nu ai ascultat si ai faccut iar scandal
5.Toti adminii s-au plans de tine ca nu-i respecti! Se vede in ultima cererea ta de admin
6. Puteai sa intrebi frumos „Dc?„ iti spuneam si iti cereai scuze dar tu ai continuat sa tipi
7. Pot verifica si Ownerii in log-uri sa vada ca nu mint, si app avoar stex si Hyplink sunt martori

bp.freakz.ro

0 0

Back to top
Hyplink

[Mentally Stable]

(since 02-09-2012 07:44)

Votes: 4

Post Posted: 14-08-2012, 12:44:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

of of..ce furmos pare nu....stateai la usa aia..si te-am rugat de vreo 3 ori..si eu..si pe atlii..si tot zicea catea..nu va ma urcati pe usa aia..lasati-o sa se deschida..da tu nu....si te-am rugat..nu mai da ifnect..ca pierdem tot farmecu jocului..nimic..dupa slay..raspunzi cu capslock..DE CE SLAy..etc..cand te rugam sa nu ami ifnectezi..sa nu stai in usa nu raspunzi..numa cand ai nevoie...dup[a ce ti-o dat quit ai intrat cu un on arogant..nu mai da quit degeaba...si alea alea....noi te-am rugat furmos...si tu ai rasuns arogant...

0 0

Back to top
avoaR

[ Liber Traiesc ]

(since 01-10-2017 16:38)

Votes: 365

Post Posted: 14-08-2012, 13:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut ce s-a intamplat eram mort si stateam pe free look, Hyplink tu ai gresit cand i-ai cerut lu Catea sa dea slay la playeri care stateau in usa, Hyplink ala nu e block frate usa nici nu era deschisa nu puteai sa intrii.

Sacrificiu Unitate Demnitate

犠牲 ユニット 尊厳

0 0

Back to top
Hyplink

[Mentally Stable]

(since 02-09-2012 07:44)

Votes: 4

Post Posted: 14-08-2012, 13:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea e ce i-am rugat pe mai multi playeri sa nu stea in usa..sa astepte...si i-am zis numa lui viro de vreo 2 ori...si l-am rugat nici sa nu infecteze..el cum rea zm cum vene si infecta...nu stiu...sa se uite in log...am zis de vreo 2 ori..

0 0

Back to top
virrococcha

[Mentally Stable]

(since 22-01-2013 17:51)

Votes: 6

Post Posted: 14-08-2012, 13:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

catea wrote:
1. Intri pe forum odata la 2-3 luni si intri numai sa faci reclamatii
2.Eram spectator pe tine, usa se deschise si tu stateai in ea si nu puteau sa intre ceilalti( ai facut asta de vreo 3-4 ori da nu team facut nimik)
3.Dupa slay ai inceput sa comentezi aiurea ca hyplink minte ca nu nefacem treaba de admin etc.Si team dat quit
4. Ai intrat la loc si team zis sa taci ( nuteam facut nimik) , nu ai ascultat si ai faccut iar scandal
5.Toti adminii s-au plans de tine ca nu-i respecti! Se vede in ultima cererea ta de admin
6. Puteai sa intrebi frumos „Dc?„ iti spuneam si iti cereai scuze dar tu ai continuat sa tipi
7. Pot verifica si Ownerii in log-uri sa vada ca nu mint, si app avoar stex si Hyplink sunt martori

Nu ma deranjeaza ca dai quit si slay ban si ce mai vrei tu... e chestia de atitudinea pe care o ai..acum minti de parca ai castiga sau pierde ceva, nu ai pic de onoare. Eu intru pe server sa joc nu sa fac chat, sau pe forum cum zici tu mai sus o data la 2 3 luni. Intru pe server sa joc ! atat! Zici ca faceam block la usa si ca erai spectator pe mine! minti de 2 ori. pe usa aia intra 10 zm de o data CA E LATA ! Cum faci block la o usa care se deschide de SUS IN JOS? Am comentat cand te-am intrebat de ce dai kick? asta e comentat?
IDEEA e ca tu si altii ca tine stricati dispozitia de joc pe server ! de aia am scris aici !

0 0

Back to top
catea
[Banned user]

Banned

(since 16-12-2013 21:13)

Votes: 200

Post Posted: 14-08-2012, 14:04:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zi ºi mie cu ce am minþit? Eram spec pe tn ºi vedeam cã stai în uºa apoi mia zis hyplink cã blochezi ºi team dat slay, iar tu ai sãrit cu gura "cã dc slay" team spus apoi ai conyinua sã zici "cã numi fac bn treaba"etc ºi teeam dat quit ! Asta e toatã povestea

bp.freakz.ro

0 0

Back to top
baraka

[Creep]

(since 20-01-2019 14:08)

Votes: 30

Post Posted: 14-08-2012, 18:16:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu fazele ca zice nu stiu cine sa dai slay si rpd slay sau altceva. Las-o de usa ca nu incurca pe nimeni. E loc pentru toata lumea si pe usa aia si pe server. Nu va mai prostiti ca pierdeti adminele. Jucati fair play cu toata lumea si nu abuzati de comenzi. Este o atentionare pt toti sinneri si acolyte gl hf
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by baraka, 14 August 2012 16:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-11-2024, 18:36:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password