User
Pass
2FA

[rezolvat]reclamatie un admin.

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message641
Py7y

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-08-2019 16:32)

Votes: 20

Post Posted: 26-03-2014, 10:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Py7y
panacas
d2, ora 10.44, data 26.03.2014
Nu isi face treaba de admin in condiitiile in care pe sv codatul joaca linistit iar el sta la fraguri si la scor de 20-2.A fost anuntat si m-a lua la misto...
Si eu sunt admin pe war3 dar nu va ramane asa...
Vb cu cei care detin sv inca mai am si yo cunostiinte, mai ieri m-am intalnit cu unul din ei...
imi da ban fara nici un motiv doar ca probabil la deranjat ca l-am tras la raspundere...
Treaba lui e sa administreze sv nu sa-si bata joc de altii care totusi anunta ca sunt codati si el se joaca linistit 5 runde...fara sa faca nimic.
Cred, aceea discutie o puteti vedea si voi sg cei care va pasa de acest sv, fara sa-l jignesc sau sa-l injur, primesc ban pt 1 ora jumate chiar si asa eu daca faceam astfel de lucruri pe war3 aveam facuta reclamatie 100%.
Un admin sfidator care m-a luat de sus ca si cum el este un sfant si eu un sclav...ceea ce a vb pe chat dovedeste lipsa de om increzut si cu nasul pe sus...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
W3eD

[Mentally Stable]

(since 12-05-2014 12:48)

Votes: 5

Post Posted: 26-03-2014, 10:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din pacate pt tine el este owner nu admin..nu stiu daca mai erau admini in afara de el, dar daca erau e treaba lor sa se uite..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 26-03-2014, 11:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama ce ai facut tu, ai reclamat pe unu ca avea wall... eu eram pe val cu awp si nu am murit si nici nu am vazut ce ai scris pe page.

Cand ai scris din nou am vazut si l-am executat.

Care iti este tie problema nu inteleg ?
Nu ne tragem de sireturi sa imi vorbesti tu mie in arfe si sa ma tragi la raspundere. Mai aveai putin sa ma bati pe server, m-ai certat de m-am si speriat.

Ramai cu ban pana inveti cum sa vb.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by panacas, 26 March 2014 09:01

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 16-01-2025, 05:06:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x