User
Pass
2FA

salutare am si eu o problema!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message312
[ct]XAM

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-05-2012 05:18)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2012, 19:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joc pe acest servar de cs de ceva timp si nu am avut nici o problema pana astazi! Probelma pe care o am consta intr-un bug (cred). Mai exact dupa ce omor un player la urmatorul din priumul glonte primit sunt omorat AUTOMAT. nu am mai intanlit pana acuma sa ceva! Am incercat sa vb cu adminul "ariel" care era pe servar dar nu a stiut sa ma ajute si pe buna dreptate m-a indrumat catre forum! pacat insa ca pana voi primiii p[robabil raspuns aici va trebui sa nu joc! Sper ca macar aici se va gasi cineva care sa imi acorde asistenta cu privire l;a problema mea! Precizez ca joc cu Steam! (asta in cazul in care ar conta).

Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 12-04-2012, 20:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reinstaleaza tot. Sterge intai cs si steam si reinstall. Daca face figuri si dupa vino aici.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 24-02-2025, 05:12:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x