User
Pass
2FA

satul de favoritisme
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2468
TzuTzu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-06-2010 10:06)

Votes: 8

Post Posted: 18-06-2008, 00:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1:30am 18.06.2008

pe srv admin era SloW

*DEAD* vvyz- : razzor ejti cel mai mare ratat din istorie frate

*SPEC* Slow : da ma

*DEAD* RaZZoR : da ma

*SPEC* Slow : da mi se pare curat

*DEAD* vvyz- : doamne

*SPEC* Slow : pana acuma

*SPEC* Slow : nu i isare tinta

*DEAD* vvyz- : slow

*SPEC* Slow : a

*DEAD* vvyz- : cine e razzro asta frate?

*DEAD* RaZZoR : nimeni

*DEAD* vvyz- : e ***** rau sarac
daca cei doi se cunosc asta nu inseamna ca iji pot bate jok de useri...respect

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
slow_panarama

[Creep]

(since 09-04-2015 20:50)

Post Posted: 18-06-2008, 00:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol ce vrei sa zici shefule cu asta eu faceam demo si postam pe forum ceva
mi se pare normal ca nu am vzt ca a vb urat respectivu si nu nu il cunosc si daca il cunosteam tot ii dadeam llama eram si singuru admin de pe server cu 30 de insi aveam treaba asa ca te rog sa ma scuzi ca nu pot sa stau cu ochii in patru , banuiesc ca tu esti razzor nu? doamne va purtati ca niste copii , cand toti sar pe tine fa-i poze lu ala , uita-te pe ala , daca dadeai si tu cu admin page , ce vrei sa le fac nu pot sa ma uit mereu mai dau si alt tab mai readumi aminte si tu ca sunt si eu om ce naiba

Pe umarul stang am un drac iar pe umarul drept nici un inger -
0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2008, 00:54:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e prima oara knd individu se baga in seama q mn ji nici prima oara knd vb ajea....ajtept sa vad qm este pedepsit....la modu qm vb q u am presupus k tie amic....RaZZoR
0 0

Back to top
slow_panarama

[Creep]

Post Posted: 18-06-2008, 00:56:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu shefule el vb cu mine da eu vb cu fane ca ne uitam pe t3p ala ca urla tot serveru ca are wall si aim si nu avea nimik pana la urma

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(online 2 weeks ago)

Votes: 231

Post Posted: 18-06-2008, 00:57:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu a scris :

Code:
pe srv admin era SloW

*DEAD* vvyz- : razzor ejti cel mai mare ratat din istorie frate

*SPEC* Slow : da ma

*DEAD* RaZZoR : da ma

*SPEC* Slow : da mi se pare curat

*DEAD* vvyz- : doamne

*SPEC* Slow : pana acuma

*SPEC* Slow : nu i isare tinta

*DEAD* vvyz- : slow

*DEAD* vvyz- : e ***** rau sarac
daca cei doi se cunosc asta nu inseamna ca iji pot bate jok de useri...respect

mah daca ati sti sa folositi comanda admin_page cum trebe probabil ne-ati scuti de multa bataie de cap ...
adica nu puteai sa zici asta pe admin_page? sunt sigur k ar fi luat masuri..
faceti tot felu de topicuri fara sens..doar pt a posta pe forum..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 18-06-2008, 01:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi twister, ala a fost lasat sa injure, si cred ca e vechiul nostru prieten Snake_bite pwd by s|ick ala .

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
slow_panarama

[Creep]

Post Posted: 18-06-2008, 01:26:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa injure? hai frate acuma sariti toti pe mine ca am uitat sa ii dau lu ala llama gag sau ban eram si eu concentrat acolo pe t3p ala , cand fac un demo nu prea mai ma uit la scris ma uit pe el sa vad cum joak la sunet la intimidare

0 0

Back to top
vvyz-
[Banned user]

Banned

(since 21-06-2008 09:58)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2008, 02:33:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate da de ce nu zici la oameni de ce mi-am iesit din pepeni si te-am jignit ??!! - - in pana mea frate 5 runde la rand 5 RUNDE ... mor pt ca domnu Razzor da intentionat flash numai ca sa mor eu .. nu il mai suportam .. am tacut .. am tacut.. si la un moment dat mi-am iesit din pepeni .. imi cer scz ca am jignit da nu il mai suportam .. - inca ceva slow chiar nu ma protejeaza - pe nicku asta nimeni nu stie cine sunt.. stie doar twister si cu toni . atat -
0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2008, 03:27:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pamanteanule qm poti u proba faptul ca eu iti aruncam tzie flashuri in fata "special" ca sa mori u... qm se face k numa u luai flash din toata ekipa ji numai u faci galagie... daca eu t respect ji nu t injur ajtept acelaji lucru... nu mai face daydreaming k a fost svr piln de martori... daca pierzi rank din cauza mea mutate in ekipa adversa savizi ca nici akolo no sati fie ujor...ciau...krd k TOPIC LOCKED
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-06-2008, 03:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

slow are dreptate.nu poti sa urmaresti si tinta si scrisu.esti concetrat la ce face playeru.asa ca folositi admin_page ca daia e facut sau gura.toacmai asta seara mi s-a intamplat sa aiba unu cod si pt ca altu a tipat ca la camp "are cod are cod!!!"baiatu l-a scos si a dat retry.din pacate eram si singurul admin.in plus slow e vechi si isi cunoaste treaba.nu trebuie pedepsit.bafta all si invatati sa va purtati.numai sariti in capetele adminilor sa iesiti voi in evidenta!
era sa uit...daca observati slow vorbeste despre cum joaca ala!deci isi facea meseria!tine-o tot asa drace!

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
vvyz-
[Banned user]

Banned

(since 21-06-2008 09:58)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2008, 07:00:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzuTzu wrote:
pamanteanule qm poti u proba faptul ca eu iti aruncam tzie flashuri in fata "special" ca sa mori u... qm se face k numa u luai flash din toata ekipa ji numai u faci galagie... daca eu t respect ji nu t injur ajtept acelaji lucru... nu mai face daydreaming k a fost svr piln de martori... daca pierzi rank din cauza mea mutate in ekipa adversa savizi ca nici akolo no sati fie ujor...ciau...krd k TOPIC LOCKED

frate cum poti sa minti cu atata nerusinare.. zici ca nu era "special" in fata .. ca sa mor eu .. FRATE dai flash o data .. de 2 ori .. e de acceptat.. da de 5 ori ??!! care e posibilitatea ??!! vedeai ca ma duc rush .. tzup dadeai si tu flash .. ai frate ma lasi te rog ??!! ejti jalnic.. si slow isi facea treaba .. nu statea sa ask la prostiile noastre.. incerca sa prinda un eventual codat -

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-06-2008, 07:31:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va rog sa inchida topicul cineva.deja forumul devine loc de cearta pt copii.shokere pls fa un topic unde sa se certe care cum vrea.inchideti topicuuuuuuuul.multumesc

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
Berkley^^^

[Prototype]

(since 28-03-2011 08:04)

Votes: 19

Post Posted: 18-06-2008, 08:59:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

razzor....aseara imi dadeai mie pe admin_page sa ma uit pe ala de mi'ai umplut monitoru ???de ce nu ai putut sa faci la fel ???slow nu e chior daca ii dai pe admin_page -...bafta

One ShoT , One Kill , One NaMe ..... Berkley
0 0

Back to top
TzuTzu

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2008, 09:11:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

toata lumea se scuze ca facea altcva....ma rog vvyz si pe forum imi zice ca sunt jalnic nimeni nu face nimik....daca ati avea macar bunu simt sa va uitati in loguri doar ajea k kestie o sa vedeti k in momentul in care ala ma injurat slow era pezent ji activ:
"*DEAD* vvyz- : slow

*DEAD* vvyz- : e ***** rau sarac ", destul de activ ca sa vada ce scrie vvyz da nu ce scriu eu ma rog ji nu iam scris doar o data
de 3 ori sai dea llama, altfel apelez la foum, nu mai conteaza inkideti k nare rost lupt ptr o cauza pierduta....

0 0

Back to top
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 18-06-2008, 09:22:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se mai cunosc si cazuri knd le dai pe admin_page ceva scris si sa nu fie atent...kt despre vvyz- ala sper k e ultima data knd injura - bft si sa inchida careva topicu...

ps: slow mai atent -

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 18 June 2008 16:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-12-2024, 18:30:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x