User
Pass
2FA

Search found 16 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Sa joc de pe acelas ip (cred) cu 2 pcuri
shadowsige

Replies: 9
Views: 1094

PostForum: Romanian   Posted: 05-06-2013, 06:18:24   Subject: Sa joc de pe acelas ip (cred) cu 2 pcuri
Buna dimineata, eu si varul meu avem 2 conturi (am intrebat mai de mult intr-un post daca am voie sa am 2 conturi si sa joc pe ele de la 2 pc-uri .. ele sunt conectate la acelas modem adica acelas ip) ...
  Topic: Razbunatorii
shadowsige

Replies: 1
Views: 1008

PostForum: TeamSpeak channel requests   Posted: 04-06-2013, 13:13:12   Subject: Razbunatorii
Nume canal: razbunatorii
Subcanale: muzica , raiduri , dungeons
Owner:volkenstorm
Guild armory: http://armory.freakz.ro/guild-info.xml?r=Genesis&gn=Razbunatorii
Poate sa fie si permanent deoar ...
  Topic: vas'ajr ala s-a deschis?
shadowsige

Replies: 16
Views: 1733

PostForum: Romanian   Posted: 03-06-2013, 13:44:46   Subject: vas'ajr ala s-a deschis?
Salut la toata lumea... nu stiu daca am postat bine asa ca va rog nu-mi da-ti in cap... s-a deschis cumva vasa'jir ala orasu de sub apa? Sau cum pot face sa intru in el ,sa fac q etc...? Va rog ajutat ...
  Topic: Mail change,oare exista vre-o cale?
shadowsige

Replies: 5
Views: 1516

PostForum: Romanian   Posted: 29-05-2013, 17:49:13   Subject: Mail change,oare exista vre-o cale?
Buna ziua.. a mai trecut 1 an de cand intreb asta si inca nu am rezolvat nici eu cu cei de la yahoo... oare este posibil sa schimb vechiul mail compromis(reiau istoria... am avut un mail care intr-o z ...
  Topic: Report Gm
shadowsige

Views: 451

PostForum: Romanian   Posted: 26-05-2013, 18:57:32   Subject: Report Gm
Buna ziua... cred ca deja se stie problema... nu am gasit topicul cu report gamemaster... am facut tiket ingame si mi sa spus sa vinla topicul report gm dar eu nu l-am gasit.. daca exista atunci ierta ...
  Topic: Mute din .. Nici un MOTIV
shadowsige

Replies: 4
Views: 593

PostForum: Romanian   Posted: 25-05-2013, 15:03:50   Subject: Mute din .. Nici un MOTIV
Buna ziua... voi stiti ca eu va port un respect mare si voua si la tot serverul pt ca si eu am ajutat mult si voi m-ati ajutat pe mine asa ca sa trec la subiect. Domnul VICTOR a turbat astazi la lagul ...
  Topic: [REJECTED] [4.3.4 Cata] Black Temple Bug Achivment si boss Ilidan
shadowsige

Replies: 13
Views: 3334

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 07-05-2013, 15:58:01   Subject: [REJECTED] [4.3.4 Cata] Black Temple Bug Achivment si boss I
Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: in blak temple la ultimu boss eram la ilidari si l am omorat dupa ce membri din raid murisera a murit bosul dar ilidari nu mia dat nici ...
  Topic: O nelamurire
shadowsige

Replies: 6
Views: 938

PostForum: Romanian   Posted: 06-05-2013, 13:28:37   Subject: O nelamurire
Eu am un cont de 3ani aproape pe freakz... problema este ca mailul pe care este facut e compromis deoarece am facut prostia de a crede intrun program care promitea ca daca. Pun usernameu si mailu la ...
  Topic: Blocari ciudate
shadowsige

Views: 386

PostForum: Romanian   Posted: 02-05-2013, 05:48:09   Subject: Blocari ciudate
Salut ... am si eu o problema, de la un timp cand intru in guild vault sau apas pe j sau dau click pe guilda se blocheaza sau daca invit un membru nou imi da eroare wow-ul.. am incercat curatare de vi ...
  Topic: Salut si bine v-am regasit comunitate mea iubita de pe Freakz
shadowsige

Replies: 23
Views: 1805

PostForum: Welcome !   Posted: 13-04-2013, 19:37:01   Subject: Salut si bine v-am regasit comunitate mea iubita de pe Freak
Salut si bine v-am regasit.Numele meu este Bogdan alias Volken . Dupa 2 ani aproape in care am crezut ca nu mai merita sa joc wow am reusit sa gasesc doi baieti buni prieteni carora pe aceasta cale le ...
  Topic: Blood Dk PvP/PvE
shadowsige

Replies: 3
Views: 727

PostForum: WoW Movies   Posted: 11-04-2013, 03:57:21   Subject: Blood Dk PvP/PvE
Azi o sa prezint canalul guildei mele PvE,dar si cum bat eu cu blood dkul pvp
Www.youtube.com/user/valionaguild - Canalul
http://m.youtube.com/watch?v=wS7sRLpu3Q0&feature=plcp - Video
http://m. ...
  Topic: [2v2][H][Genesis]Caut Healer sau Mage
shadowsige

Replies: 4
Views: 953

PostForum: Trash   Posted: 10-04-2013, 04:32:20   Subject: [2v2][H][Genesis]Caut Healer sau Mage
Caut partener bun de arene daca e healer cu atat mai bine voi rezista mai mult ,sunt bloodk sau frost depinde pe amandoua specurile joc pvp si parca pe blood sunt mai bun , am 2.6krez cam asa... putin ...
  Topic: recuperare item sau transfer
shadowsige

Views: 483

PostForum: Item Recovery   Posted: 06-04-2013, 10:26:54   Subject: recuperare item sau transfer
Character Name:Volken
Item Name & ID:http://www.wowhead.com/?item=61326
Armory Link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Volken
Details: (optional) acest item l-am trimi ...
  Topic: Nelamurire cu contul si rugaminte
shadowsige

Views: 522

PostForum: Romanian   Posted: 06-04-2013, 04:04:17   Subject: Nelamurire cu contul si rugaminte
Buna dimineata la toata lumea,am o mare problema.. contul meu de mail a fost furat(contul de yahoo) si adresa pe care am acest cont este cea furata... ce date ar trebui sa ofer la administrator sau ca ...
  Topic: Intrebari pentru profil signature
shadowsige

Replies: 2
Views: 601

PostForum: Romanian   Posted: 05-04-2013, 05:49:10   Subject: Intrebari pentru profil signature
Norok baieti, am si eu o intrebare si nu gasesc topicul de Intrebari/Nelamuriri... nam mai dat de mult pe aici -, cum fac si eu sa am dedesupt la signature la acontul de pe forum sa am poza cu charac ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-11-2024, 02:42:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x