Buna ziua... cred ca deja se stie problema... nu am gasit topicul cu report gamemaster... am facut tiket ingame si mi sa spus sa vinla topicul report gm dar eu nu l-am gasit.. daca exista atunci iertati-ma pt post offtopic daca nu exista atunci e perfect.
Problema este urmatoarea... Gmul cu numele Victor cred ca nu stie ca eu joc de 4ani pe freakz si am adus multa lume pe server dealungul timpului. Ieri acest gm care e nou cred si din sursele mele e din ianuarie anul acesta... am spus cand a fost delayul ala mare pe global :``nu mai duce mult serverul cu spamul asta si pica.. terminati cu spamul`` iar Victor mi a dat instant mute 10000minute sau o sapt cv in genu.. iar alti care si au batut joc de el cu ziua lui si etc nu au luat mute sau daca au luat 100-1000min max... deci nu am injurat nu am jignit nu nimic si iau mute.... ma Victore eu sunt pe serv asta de 4ani ma poti verifica doar ca am stat putin on in ultimi 2ani... si nu am luat un mute niciodata.... sa aplici regulamentul corect ar trebui.... si nu mai da lock la post pt ca nu esti numa tu gm si nu abuza de gm. As dori sa mi se scoata muteul doarece este si noreason si nu am incalcat regulile... va rog sa imi da-ti unmute si sa verificati istoricul deorece nu am jignit pe nimeni. Cine a avut rapsare sa citeasca ii multumesc si respect! A ba mai mult victor ma amenintaf pe pm ca imi dubleaza muteul. Si imi da si warm pt ca i ampus ca daca e tare in spatele pcului mai bine s-ar intalni cu mine face to face sa discutam ca oameni nu cu mute.... va rof sa luati atitudine .. daca si aici se da gm la toti copii atunci m-ati dezamagit... pacat eu nu suport afrontu asta nemeritat va rog ajutati ma! Multumesc. Anticipat. Fortza FreaKz

Sunt un gamer si voi fi mereu atata timp cat se vor gasi jocuri de jucat

.
De 8 ani alaturi de WOW

(4 ani aproape alaturi de FREAKZ

)