User
Pass
2FA
 
 

Regulamentul Adminilor !!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message290
TwEety ;X

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 18-11-2011 21:59)
Joined: 19 Mar 2011
Posts: 102, Topics: 18
Location: Bucuresti

Reputation: 89.4
Votes: 2

Post Posted: 04-04-2011, 17:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* Adminii au obligatia de a Cunoaste si de a Respecta aceste reguli si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.

* Adminii sunt obligati sa spuna jucatorilor comenzile serverului (laser, clase, parasuta, etc...) cat si sa faca anunturi periodice legate de acestea.

* TOTI adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa raspunda le eventualele reclamatii adresate lor, respectiv la cererile unban cand este cazul.

* Adminii si sloturile sunt obligati sa aiba Steam, cei care nu au, nu vor primi imunitate sau cererile nu le vor fi aprobate!

* Este interzis adminilor sa utilizeze coduri de orice fel, cat si sa furnizeze informatii indemnatoare utilizarii codurilor.

* Adminii au dreptul de a verifica de coduri sloturile si adminii fara imunitate pe cale amiabila, iar cei in cauza au obligatia de a raspunde verificarii!

* Pastrati un limbaj decent si tratati jucatorii cu respect!

* Adminii au obligatia sa indrume playerii catre forum in caz ca au neclaritati.

* Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe amx_chat.

* Nu abuzati de mesaje de tip amx_say, amx_tsay, amx_vsay, amx_csay, etc. Rolul acestor mesaje este de a anunta ceva pe server. Pentru alte tipuri de mesaje exista chatul general, amx_psay sau amx_chat.

* Nu se fac favorisme pe server, nu se fac locuri pentru alti playeri prin kick, nu se infecteaza alt player prin comanda decat daca cere.

* Adminii nu au voie sa ii transforme pe atlii sau pe ei insisi in human/zombie/assasin/sniper sau altele, exista plugin care face asta ! . [Nu este valabil si pentru owneri]

* NU activati mai mult de doua moduri de joc in descursul unei harti [nu este valabil si pentru owneri] .

* Comenzile aplicate pe un jucator (llama, gag, ban…) nu vor fi scoase de catre alt admin decat daca acesta are argumente solide in ceea ce priveste jucatorul sanctionat.

* Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /harti. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!

* Hartile se schimba:
1. In ultimele 10 minute ale hartii curente, in urma unui vot;
2. De comun acord cu jucatorii nemultumini de harta curenta, prin vot;
3. Cu sau fara vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
4. Cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
5. Cand este lag pe harta si jucatorii cer schimbare.
* La cererile unban, adminul responsabil trebuie sa justifice motivul banului, prezentand detalii, postand dovezile detinute si trebuie sa se pronunte PRO sau CONTRA unban.
* In cazul unei reclamatii, adminul in cauza este obligat sa prezinte detalii, dovezi, martori pentru dezbatearea problemei.
* Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat, sau sa aibe confirmarea altor admini prezenti pe server.
* Disputele intre admini se rezolva intre ei, drept de interventie avand doar ownerii si, in ultimul caz, alti martori.
* NU va jucati cu comenzile serverului (cvar, rcon…). Limita de timp a unei harti este de 30 de minute, NU mai schimbati aceasta limita decat la cererea unui owner!
* Este INTERZIS adminilor sa se sanctioneze intre ei! Pentru eventualele conflicte cu un alt admin faceti Reclamatie! Aveti voie sa sanctionati doar jucatorii si sloturile fara imunitate! Folosirea comenzilor utilizate la sanctiuni asupra altui admin atrage dupa sine scoaterea adminului!
* Nu uitati ca adminul vine cu o serie de responsabilitati, neindeplinirea acestora precum si abuzul de functia de admin ("suferinta de admin") se sanctioneaza!
* Nu abuzati de comenzile adminilor ( execclient , revive , make survivor / nemesis)
* TINETI REDIRECTE !


OBSERVATII:

* Nu mai dati kick la spectatori! Se da kick doar cand stiti sigur ca sta spec sa faca ore, din simplul motiv ca nu joaca NU se da kick, serverul isi face loc singur cand e plin!

* In cazul absentei de pe server Adminii si Sloturile au obligatia de a face un anunt la Discutii Generale in care sa specifice durata si motivul absentei, in caz contrar risca stergerea adminului sau slotului pentru inactivitate!

* Adminele si sloturile se dau pe baza de fidelitate si comportament, nu depuneti cereri fara rost.

* La incalcarea regulilor mai putin grave se dau avertismente inaintea aplicarii sanctiunilor, nu dati ban decat cu motive solide!

* Dovezile acceptate in cazul sanctionarii prin ban sau unei reclamatii constau in: poze, demo, printscreen, printscreen la consola, copy/paste din consola sau alte surse (de preferabil si poze la acestea), martori prezenti in momentul sanctionarii.

* Sanctionarea adminilor se aplica in functie de gravitatea faptei (avertisment, degradare, stergere admin, ban) de catre ownerii serverului.

* Deciziile si sanctiunile ownerilor sunt indiscutabile.





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 09-05-2024, 12:22:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x