User
Pass
2FA

Discutii generale despre server
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 32, 33, 34  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message41352
dIeSeL ;x

[iBless & iLove]

Status: Offline
(since 12-08-2014 15:28)

Votes: 12

Post Posted: 04-04-2011, 14:42:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stil nu trebuie sa zici asta meriti o a doua sansa.Dar o observatie:Nu mai fi increzut.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Stil

[Creep]

(since 24-05-2016 09:19)

Votes: 11

Post Posted: 04-04-2011, 14:42:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai din cate stiu eu Sunt obligatorii redirectele. Ceea ce pe xpub nu erau ( eu nu pot sa tin si de aia nam acces ( nu mi lo dat chelu )) Si xpub e cunoscut si acolo o sa intre toti ca sunt ff multi jucatori care abia asteapta sa se redeschida.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alica
[Banned user]

Banned

(since 23-04-2011 15:42)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2011, 14:43:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai tocmai Stil,ca xpub-ul este cunoscut si joaca multa lume pe el,nu o sa mai fie nevoie de redirecte:) Deci nu stiu ce te impiedica sa ai admin -
0 0

Back to top
Mblo^Silence

[Mentally Stable]

(since 25-01-2012 09:08)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2011, 14:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si cu forum ul cum va ramane>?

0 0

Back to top
alica
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2011, 15:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

il preluam si pe el:P
0 0

Back to top
c0ma | anTo :X

[***Striker V.I.P***]

(since 13-07-2011 20:31)

Votes: 8

Post Posted: 04-04-2011, 15:38:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SI PANA LA URMA VA REVENI XPUN? - SAY VA RAMANE STAR?

Voteaza si tu! += ((:crazy2:)) Later...will look like a balloon!
0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

(since 13-04-2016 17:54)

Votes: 33

Post Posted: 04-04-2011, 17:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Star.freakz.ro si Xpub.freakz.ro sunt 2 servere total diferite. Deci incetati cu toate prostiile astea. Astept sa intre Alin sa vedem ce mai face cu serverul.

Alica: tu te crezi vreun owner sau ceva pe aici ca sa iei tu decizii? Du-te frate pe serverul tau si invata-ti adminii sa faca un demo, nu imi veni mie sa imi zici ca preiei tu xpub.

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 18:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dIeSeL ;x wrote:
Deci o sa am acelasi grad de pe star si pe xpub?Ca sa ii fac in ciuda lu mTn -

Ca sa iti fac in ciuda iti garantez ca o sa muncesti dublu pentru admin pe xpub. -

AL1C@, nu vei prelua nimic, de unde venisi? Din padure? Ca sa faci asa ceva iti trebuie ACORDUL TUTUROR OWNERILOR. Tu nu ai nici acordul meu, nici acordul lui mouz' si nici acordul lui nepotu. Deci du-te tare frate.

PS: Ce incerci tu sa faci aici e de o nesimtire grasa. Am aflat ca vrei sa preiei xpub si ca pe mine si mouz sa ne excludeti si sa vii tu owner. Dar asa ceva nu se va intampla, daca beleai bine ochii vedeai ca tot ce tine de forum depinde in special de mine si eu am avut grija de el de 3 luni incoace. Nu ca m-as lauda vreunpic, cu toate modestia din lume iti spun, ca fara mine xpub poate nu ar fii fost la stadiul asta acum, tu nu stii, cum stateam eu pe messenger sa explic la toti incepatorii cum sa isi faca un cont pe un forum, cum sa faca o cerere, cum sa isi fac banlist etc etc (mai continui?) Si acum vii tu sa imi zici ca preiei xpub si ca ma dai afara pe mine si pe mouz? Du-te tare prietene, aici e o comunitate, nu faci cum vrei tu.

0 0

Back to top
Mouz'

[Forever young !]

(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 04-04-2011, 19:12:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ei au 11-12 playeri on mai toata ziua ..normal ca vor sa se afilieze cu noi...sa ne ia playerii...cum noi am muncit pentru ei , asa ar trebui sa munciti si voi pentru ei.

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 19:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mouz al1c@ asta nu stiu de unde o fi picat. Eu il credeam un om cu capul pe umeri, dar se pare ca m-am inselat. Ion.mzk nu ar face asa ceva, trebuie acordul tuturor owneri, asta nu realizeaza alica.

Ce vreau sa anunt este urmatorul lucru:
Daca ar fii ca nepotu sa fie de acord (desi eu cu mouz nu suntem) ca star.freakz.ro sa devina xpub si al1c@ si care or mai fii sa vina aici ca owneri, va asigur ca voi renunta la owner si la orice fel de acces pe acest server. Deci va asigur ca ori va fii vechiul xpub, cu vechii admini/owneri si vechiul forum, ori eu alaturi de alti cativa admini vom renunta la server, desi din cate am inteles alica m-a exclus deja pe mine si pe mouz.
Deci asteptam sa posteze nepotu.
Eu si cu mouz nu suntem de acord. (Mouz daca gresesc posteaza aici)
Asteptam si cel de-al treilea owner ca sa vedem ce se va face.

0 0

Back to top
Mouz'

[Forever young !]

(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 04-04-2011, 19:23:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu , eu nu sunt de acord !

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 04-04-2011, 19:28:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mouz' wrote:
Ei au 11-12 playeri on mai toata ziua ..normal ca vor sa se afilieze cu noi...sa ne ia playerii...cum noi am muncit pentru ei , asa ar trebui sa munciti si voi pentru ei.

Ce ai muncit tu pentru acest server?! Te-a ales mTn owner de unul singur, crede-ma. Serverul nu are redirecte cum avea xpub si seara gaseste 12-12 , 10-10 nu este full dar dupa 2 saptamani eu cred ca este bine ce au realizat tinand cont ca nu tin redirecte si tot felul de prostii. Deci te rog frumos termina ca esti total deplasat de la subiectul acesta.

autoshow wrote:
dIeSeL ;x wrote:
Deci o sa am acelasi grad de pe star si pe xpub?Ca sa ii fac in ciuda lu mTn -

Ca sa iti fac in ciuda iti garantez ca o sa muncesti dublu pentru admin pe xpub. -

AL1C@, nu vei prelua nimic, de unde venisi? Din padure? Ca sa faci asa ceva iti trebuie ACORDUL TUTUROR OWNERILOR. Tu nu ai nici acordul meu, nici acordul lui mouz' si nici acordul lui nepotu. Deci du-te tare frate.

PS: Ce incerci tu sa faci aici e de o nesimtire grasa. Am aflat ca vrei sa preiei xpub si ca pe mine si mouz sa ne excludeti si sa vii tu owner. Dar asa ceva nu se va intampla, daca beleai bine ochii vedeai ca tot ce tine de forum depinde in special de mine si eu am avut grija de el de 3 luni incoace. Nu ca m-as lauda vreunpic, cu toate modestia din lume iti spun, ca fara mine xpub poate nu ar fii fost la stadiul asta acum, tu nu stii, cum stateam eu pe messenger sa explic la toti incepatorii cum sa isi faca un cont pe un forum, cum sa faca o cerere, cum sa isi fac banlist etc etc (mai continui?) Si acum vii tu sa imi zici ca preiei xpub si ca ma dai afara pe mine si pe mouz? Du-te tare prietene, aici e o comunitate, nu faci cum vrei tu.

Nu cred ca ii intereseaza pe jucatori, ca esti tu owner sau alica sau oricare altul, ce este cert toti vor sa isi revina serverul sa joace sau astfel se duce la vale cea ce a zis FzN despre xpub. Eu il inteleg ca nu ii e usor sa dea singur 120 ron pe luna singur fara nici un sprijin din partea ta sau a celuilalt owner. Indatoriile pe care ti le-a insarcinat le-ai respectat si este foarte mandru de asta.

Cat despre anunturile pe care le-ati facut pe ambele server dau drept dovada ca nu aveti o maturitate incat sa fiti owneri a niciunui server de aceea am si plecat din staff-ul star & xpub. Nu aveti nici o "treaba" cu serverele.

mTn scuza-ma ca iti zic degeaba erai owner pe xpub pentru ca nu iti dadeai interesul deloc. Nu ti-ai atribuit corespunzator sarcinile.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 19:34:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Chrys: Din prima zi cand am venit pe xpub, l-am intrebat pe Alin, "sunt probleme cu plata, o sa ajut si eu cu cat pot", el a zis clar "nu trebuie sa dai nimic la plata hostului".
Eu aveam indatorirea de a avea grija de forum si de admine. De restul se ocupa Fzn.

Apropo, daca nici eu nu mi-am dat interesul e clar. Ce era mai bine? Sa dau acolo 30 lei lunar, si sa las forum-ul si serverul, sa se baneze adminii intre ei, sa se injure sa se dea ban-uri aiurea? Asta nu realizezi tu frate, eu am vrut sa ajut, ca nu mi-era greu sa dau acolo 10 euro pe luna si sa intru odata la 2 zile, pe forum nici sa nu fiu inregistrat, cand intru sa ma joc, sa las adminii sa faca ce vor, sa dau admine cui cere...

Eu zic ca e mai bine sa ma implic sa am grija de server si de forum decat sa dau acolo 30 lei si sa fiu pus la owner doar asa de forma.

Apropo. Daca tu crezi ca sunt degeaba din moment ce nu dau 30 lei lunar e clar. Eu mi-am dat interesul mult pe acest server, prea mult. Ca sa ce? Ca acum sa vina domnu' chrys la mine sa imi zica ca sunt in plus, ca sa vina domnu' alica sa ma dea afara de pe propriul server si sa isi insuseasca munca mea de 3 luni incoace. Poate ziceti ca nu e asa greu. Dar nu stiti ca pe langa ca acceptam/respingeam cereri si rezolvam zeci de reclamatii zilnic, mai ajutam si adminii in particular, daca vreti va insir o lista cu adminii care nu stiau sa isi faca banlist, sa uploadeze un demo, sa ia ip-urile unui jucator, sa posteze (inloc sa posteze faceau un topic nou) si multe, multe altele. A stat cumva nepotu sa le explice? Mda... Asa credeam si eu.

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 04-04-2011, 19:57:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
@Chrys: Din prima zi cand am venit pe xpub, l-am intrebat pe Alin, "sunt probleme cu plata, o sa ajut si eu cu cat pot", el a zis clar "nu trebuie sa dai nimic la plata hostului".
Eu aveam indatorirea de a avea grija de forum si de admine. De restul se ocupa Fzn.

Apropo, daca nici eu nu mi-am dat interesul e clar. Ce era mai bine? Sa dau acolo 30 lei lunar, si sa las forum-ul si serverul, sa se baneze adminii intre ei, sa se injure sa se dea ban-uri aiurea? Asta nu realizezi tu frate, eu am vrut sa ajut, ca nu mi-era greu sa dau acolo 10 euro pe luna si sa intru odata la 2 zile, pe forum nici sa nu fiu inregistrat, cand intru sa ma joc, sa las adminii sa faca ce vor, sa dau admine cui cere...

Eu zic ca e mai bine sa ma implic sa am grija de server si de forum decat sa dau acolo 30 lei si sa fiu pus la owner doar asa de forma.

Apropo. Daca tu crezi ca sunt degeaba din moment ce nu dau 30 lei lunar e clar. Eu mi-am dat interesul mult pe acest server, prea mult. Ca sa ce? Ca acum sa vina domnu' chrys la mine sa imi zica ca sunt in plus, ca sa vina domnu' alica sa ma dea afara de pe propriul server si sa isi insuseasca munca mea de 3 luni incoace. Poate ziceti ca nu e asa greu. Dar nu stiti ca pe langa ca acceptam/respingeam cereri si rezolvam zeci de reclamatii zilnic, mai ajutam si adminii in particular, daca vreti va insir o lista cu adminii care nu stiau sa isi faca banlist, sa uploadeze un demo, sa ia ip-urile unui jucator, sa posteze (inloc sa posteze faceau un topic nou) si multe, multe altele. A stat cumva nepotu sa le explice? Mda... Asa credeam si eu.

In ultima vreme 2-3 saptamani inainte de a pica serverul iti spun sincer ca nu ai intrat absolut deloc pe server.
Ia exemplu war3 care merge de 1 an serverul fara owneri pe server dar ei macar au ales admini capabili cum este LAPD , Snap , Int , addikt , werez , liq , kollik , seager , himera , icstream , Closed , twister , dmc , zookey si multi alti care au propriile lor servere si le administreaza perfect si care isi dau zi de zi interesul pentru ele. Sa nu mai spun majoritatea adminilor de pe war3,war4,sin sunt de 20 de ori mai experimentati ca jumatate de pe serverul xpub si te miri ca de ce se cearta admini intre ei. Daca owneri nu sunt instare sa le impuna regulamentul atunci cine este capabil ?!

Adevarul este ca "ti-ai dat interesul" dar te-ai plictisit sa iti dai interesul si l-ai lasat pe SpawN la carma, apoi cand a avut dreptate si sa ridicat deasupra ta l-ai exclus. Atunci ai pierdut un baiat cu capul pe umerii si care stia sa faca un server sa mearga cum era war3,war4. Ai preferat sa ii dai in cap in loc sa il ajuti sa administreze. Imi pare rau sa iti spun eu nu sunt in masura sa iti spun tie dute si lasa serverul dar iti dovedesc ca daca erai mai impulsiv cu admini nu se ajungea aici si sa nu uitam ca l-ai ales pe mouz Owner care doar se jucase pe acest server 1.76 ore cand il gasisei sa il pui owner. Te-ai gandit ca meritau alti jucatori/admini de pe server acea responsabilitate? Era don't , Ic3 si multi alti capabili sa fie owneri si sa interzica limbajul colorat al adminilor si multe alte greseli ale lor pe care le-ai lasat asa cum erau. Ai trecut cu vederea la absolut tot.

L.e. : Daca faceati cum v-am zis imediat dupa ce a picat hostu la xpub inca erati in gratiile jucatorilor. Trebuia cumparat un host de minim 24+2 si pus addonsul si jucat pana isi revenea hostul principal. Dar voi preferati sa asteptati 2-3 saptamani sa isi revina hostul apoi sa mai platiti inca 1 luna in care serverul era picat de la ei.

Sunt multe greseli pe care voi le faceti si nu acceptati sfatul unora care la randul lor au avut servere si stiu cum functioneaza treaba cu ele. Preferati sa stati si sa asteptati decat sa luati atitudine. Bravo .

In fine mie nu prea imi pasa ce se va alege de server si cine va fii owner , iar daca se vor comasa serverele se va alege praful din aceste 2 servere. (admini isi fac de cap si jucatori la fel)

Playlist javRIX

0 0

Back to top
alica
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2011, 20:15:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am zis nimic de mouz autoshow,nu stiu de unde tragi concluziile astea,mai bine taci daca nu stii.

Posturi unite automat, 04-04-2011, 21:15:30

+ ca , nu o sa ramana toti adminii,doar cei care au lasat dovada si impresie excelenta,don't ic3 si multi altii !De acum o sa se munceasca pentru admin.nu sa vina unu dintr-o alta comunitate sau ceva de genu,care sa joace acolo 30-40 de ore,si sa faca cerere si sa ia admin.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 32, 33, 34  Next    

The time now is 13-01-2025, 07:07:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x