User
Pass
2FA

Discutii generale despre server
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message46293
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 04-04-2011, 20:20:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alica wrote:
Nu am zis nimic de mouz autoshow,nu stiu de unde tragi concluziile astea,mai bine taci daca nu stii.

Posturi unite automat, 04-04-2011, 21:15:30

+ ca , nu o sa ramana toti adminii,doar cei care au lasat dovada si impresie excelenta,don't ic3 si multi altii !De acum o sa se munceasca pentru admin.nu sa vina unu dintr-o alta comunitate sau ceva de genu,care sa joace acolo 30-40 de ore,si sa faca cerere si sa ia admin.

Se alege praful de tot . Daca o sa fie ce zici tu mai sus. In fine bafta tot raul din lume sa fie spre bine.

Le : Cum ti-am mai zis nu doresc sa fiu owner pe nici un server de aici din comunitate.

Playlist javRIX

Last edited by Chrys on 04-04-2011, 20:20:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
autoshow

[They're everywhere]

(since 13-04-2016 17:54)

Votes: 33

Post Posted: 04-04-2011, 20:20:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mai bine. Alica invata sa folosesti functia edit, ca esti owner pe xpub acum. Pai ce facem? Bravo. Spre deosebire de tine acum nu o sa incep sa urlu pe forum sau sa sterg forum-ul sau sa iti arunc niste vorbe dulci in fata.

Din contra iti urez multa, multa bafta, poate vei fii un owner mai bun ca mine. Ce e josnic la tine, e modul cum ti-ai deschis server, dar ma rog, treaba ta. Din nou, multa, multa bafta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alica
[Banned user]

Banned

(since 23-04-2011 15:42)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2011, 20:21:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ?Da-mi un pm si spune-mi tu cum crezi ca ar fii mai bine,si daca este si chelu de acord la cum zici tu,asa o sa ramana.

@Autoshow: pai ce sa fac autoshow,cand am dat edit mi-a intrat in google si a zis ca nu este disponibila pagina,am internet foarte slab:)

Nu eu am fost cel care mi-am deschis serverul,ci chelu:) el doar m-a ales pe mine owner:)

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 20:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai scuteste-ne te rog frumos. In concluzie m-ai facut pe mine si pe toti pe la spate si ti-a iesit foarte bine.

Nepotu, nici macar nu a avut respectul sa ma sune si pe mine sa zica "uite ba amaratule nu mai am bani (desi hostul era platit pana in iunie) sau am draci pe mine si nu mai vreau sa deschid xpub", dar nu sa arunce la gunoi banii si in special munca mea, ca va asigur ca am pus mult suflet in ce am facut desi era doar un joc. Am pus atata suflet deoarece am crezut ca acest server va avea un viitor.

Ma rog fiecare gandeste in felul lui.

Vreau sa multumesc din toata inima celor care m-au sustinut si tuturor adminilor care si-au facut treaba impecabil. Imi pare rau ca s-a sfarsit asa, eu aveam planuri mari cu acest server, dar asta e, nu se pot evita astfel de oameni.
Deci va multumesc tuturor, sper sa nu va influentez intr-un fel sa renuntati din cauza plecarii mele. Eu zic ca trebuie sa ii dati si lui alica o sansa.

Cum a zis si Chrys pe messenger, nepotu a avut 1000 de alte modalitati. Chrys s-a oferit sa plateasca el hostul pe 2 luni pana isi revine nepotu, dar asta e, nu a vrut, sa fie sanatos. Eu l-am respectat, puteti sa il intrebati, ii vorbeam frumos, nu il jigneam, nici el pe mine. Daia am si ramas atata timp.

Deci ca sa incheiem va multumesc si multa bafta noii generati.

Last edited by autoshow on 04-04-2011, 20:39:13; edited 2 times in total
0 0

Back to top
embra

[Maniac]

(since 27-12-2014 16:09)

Votes: 29

Post Posted: 04-04-2011, 20:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
Hai scuteste-ne te rog frumos. In concluzie m-ai facut pe mine si pe toti pe la spate si ti-a iesit foarte bine.

Nepotu, nici macar nu a avut respectul sa ma sune si pe mine sa zica "uite ba amaratule nu mai am bani (desi hostul era platit pana in iunie) sau am draci pe mine si nu mai vreau sa deschid xpub". Dar nu asa se face.

Ma rog fiecare gandeste in felul lui.

Vreau sa multumesc din toata inima celor care m-au sustinut si tuturor adminilor care si-au facut treaba impecabil. Imi pare rau ca s-a sfarsit asa, eu aveam planuri mari cu acest server, dar asta e, nu se pot evita astfel de oameni.
Deci va multumesc tuturor, sper sa nu va influentez intr-un fel sa renuntati din cauza plecarii mele. Eu zic ca trebuie sa ii dati si lui alica o sansa.

Cum a zis si Chrys pe messenger, nepotu a avut 1000 de alte modalitati. Chrys s-a oferit sa plateasca el hostul pe 2 luni pana isi revine nepotu, dar asta e, nu a vrut, sa fie sanatos. Eu l-am respectat, puteti sa il intrebati, ii vorbeam frumos, nu il jigneam, nici el pe mine. Daia am si ramas atata timp.

Deci ca sa incheiem va multumesc si multa bafta noii generati.

Doamne esti penibil,sa mor eu.

Nu putem rezolva probleme folosind același tip de gândire cu care au fost create
0 0

Back to top
alica
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2011, 20:40:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care toti?Si care pe tine?cu ce te-am facut pe la spate?Eu consider ca nu ti-ai facut treaba bine,nu zic ca eu o sa fac treaba buna,dar macar daca e sa se strice un server si un colectiv,macar sa se strice din vina mea.
Asta este parerea mea,poate multi nu au incredere in mine,or zice ca iauite-l si pe asta,a venit peste noapte si a facut rahatul praf,dar poate nu o sa fie asa.Nu zic sa ramaneti sau sa plecati,faceti cum vreti,este alegerea voastra,cum a fost si alegerea lui nepotu sa ne dea noua serverul.

Ca sa fii tu fericit mTn,o sa incerc , serios vorbind ,sa il rog pe ion sa stearga toate topicurile si toate chestiile care le-ai facut tu pentru server,poate nu ati inteles ideea,eu o sa mut serverul,addons-ul , pe xpub.

Ca tu , mTn , sa nu te mai plangi ca ai facut atata pentru server , si toate chestiile.

Last edited by alica on 04-04-2011, 20:43:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 20:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc embra! Meriti tot respectul meu, esti un om de tot nimicul, incearca sa intelegi ca acel remove nu l-ai primit ca asa am vrut eu, l-ai primit cu un motiv pe care il stii cu siguranta.
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 04-04-2011, 20:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai pe scurt fiecare isi ia jucariile si pleaca. Cine vrea ramane cine nu sa o tuleasca - . Ca prin urmare pe mine ma gasiti pe war4 (my life) si pe mr alaturi de padrino si LAPD - .

Nimeni nu a facut pe nimeni pe la spate. A fost decizia lui FzN sa va dea voua serverul in speranta ca o sa faceti mai bine ca el. Sa se incheie subiectul ca deja a luat amploare si sau incins spiritele.

Le: In legatura cu star vs xpub. Ce vrea sa zica domnu Alica dar nu stie sa se exprime este ca : Hostul star.freakz.ro o sa devina Xpub.freakz.ro iar FzN le va da addons-ul de il avea Xpub in acel moment cand a picat. Dar accesele se vor pierde drept urmare cine avea inainte admin si isi facea treaba il va primi inapoi cine nu isi facea treaba nu va primi nimic. Va munci pentru acel admin/slot.

Playlist javRIX

Last edited by Chrys on 04-04-2011, 20:50:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 20:48:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alica wrote:
Care toti?Si care pe tine?cu ce te-am facut pe la spate?Eu consider ca nu ti-ai facut treaba bine,nu zic ca eu o sa fac treaba buna,dar macar daca e sa se strice un server si un colectiv,macar sa se strice din vina mea.
Asta este parerea mea,poate multi nu au incredere in mine,or zice ca iauite-l si pe asta,a venit peste noapte si a facut rahatul praf,dar poate nu o sa fie asa.Nu zic sa ramaneti sau sa plecati,faceti cum vreti,este alegerea voastra,cum a fost si alegerea lui nepotu sa ne dea noua serverul.

In primul rand as vrea sa te intreb cu ce nu mi-am facut bine treaba, in al 2-lea rand te rog nu iti mai aduce pe aici ucenicii si nu imi mai pune mie in cap toti pupincuristii la care tocmai ai devenit idol.
Hai gata ca nu vreau scandal.

Sa fii fericit, nu oricine are norocul sa primeasca un server cat de cat cunoscut asa pe tava. Bafta multa, poate tu o sa faci o treaba mai buna ca mine, embra mersi ca mi-ai apreciat munca.

Bafta si respect adminilor care si-au facut treaba si merita tot respectul meu.

PS: Eu zic sa nu stergi nimic sa lasi totul cum e, asta ar fii un semn ca macar putin respect ai tu fata de munca mea.

Last edited by autoshow on 04-04-2011, 20:51:02; edited 1 time in total
0 0

Back to top
embra

[Maniac]

(since 27-12-2014 16:09)

Votes: 29

Post Posted: 04-04-2011, 20:48:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
Multumesc embra! Meriti tot respectul meu, esti un om de tot nimicul, incearca sa intelegi ca acel remove nu l-ai primit ca asa am vrut eu, l-ai primit cu un motiv pe care il stii cu siguranta.

mtn nu am zis asta din cauza acelui remove,da nu vezi ce spui,Alica tea facut pe la spate,cu ce frate daca serverul nu se mai deschide de ce sa nul preia star,da ce sa inteleaga un om ca tine(disperat).

Nu putem rezolva probleme folosind același tip de gândire cu care au fost create
0 0

Back to top
alica
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-04-2011, 20:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

autoshow wrote:
alica wrote:

In primul rand as vrea sa te intreb cu ce nu mi-am facut bine treaba, in al 2-lea rand te rog nu iti mai aduce pe aici ucenicii si nu imi mai pune mie in cap toti pupincuristii la care tocmai ai devenit idol.
Hai gata ca nu vreau scandal.

Sa fii fericit, nu oricine are norocul sa primeasca un server cat de cat cunoscut asa pe tava. Bafta multa, poate tu o sa faci o treaba mai buna ca mine, embra mersi ca mi-ai apreciat munca.

Bafta si respect adminilor care si-au facut treaba si merita tot respectul meu.

Nu am adus pe nimeni:)

Posturi unite automat, 04-04-2011, 21:51:54

Chrys wrote:
Mai pe scurt fiecare isi ia jucariile si pleaca. Cine vrea ramane cine nu sa o tuleasca - . Ca prin urmare pe mine ma gasiti pe war4 (my life) si pe mr alaturi de padrino si LAPD - .

Nimeni nu a facut pe nimeni pe la spate. A fost decizia lui FzN sa va dea voua serverul in speranta ca o sa faceti mai bine ca el. Sa se incheie subiectul ca deja a luat amploare si sau incins spiritele.

Le: In legatura cu star vs xpub. Ce vrea sa zica domnu Alica dar nu stie sa se exprime este ca : Hostul star.freakz.ro o sa devina Xpub.freakz.ro iar FzN le va da addons-ul de il avea Xpub in acel moment cand a picat. Dar accesele se vor pierde drept urmare cine avea inainte admin si isi facea treaba il va primi inapoi cine nu isi facea treaba nu va primi nimic. Va munci pentru acel admin/slot.

In sfarsit cineva care intelege.

0 0

Back to top
Ic3

[Evil is the way!]

(since 23-08-2011 12:18)

Votes: 4

Post Posted: 04-04-2011, 21:05:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am inteles frustrarile voastre, dar nu este nevoie de jigniri, mai ales din partea ta embra, aceasta este in MARE o discutie intre mTn si alica!

0 0

Back to top
autoshow

[They're everywhere]

Post Posted: 04-04-2011, 21:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultimul meu post in aceasta categorie.

Embra imi cer scuze ca te-am jignit, imi iesisem de sub control.
Multumesc tuturor adminilor pentru munca depusa!
Alica - multa bafta cu serverul, imi cer scuze si fata de tine, se pare ca tu nu ai gresit cu nimic, intr-un final.

Va urez multa bafta cu serverul si imi cer scuze daca am mai jignit pe careva.

0 0

Back to top
Mblo^Silence

[Mentally Stable]

(since 25-01-2012 09:08)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2011, 21:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba frate sunt atitia playeri care nu o sa revina pe STAR, majoritatea isi cauta alte servere mai puternice, Xpub ul lui Mtn ajunsese la un nivel mai ridicat.Ca Owner si a facut datoria doar ca s a lasat calcat in picioare de toti copiii. Acum ce i care vor intra pe Star si vor vedea 5 6 playeri online nu cred ca au dc sa joace pe acel server nu Are nimic pozitiv.
Eu unul o ssa joc pe war3.Daca va reveni Xpub atunci voi revenii si eu pe server!
Si ce a zis si CHrys se va alege praful de amandoua servere daca se unesc.
Va urez multa bafta !
Si nu va mai certati intre voi ca nu se ajunge la nimic.(cel mai destept cedeaza)
Bafta
Cu respect Albert!

0 0

Back to top
dIeSeL ;x

[iBless & iLove]

(since 12-08-2014 15:28)

Votes: 12

Post Posted: 04-04-2011, 21:30:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bah eu nu stiu ce sa zic nu stiam astea zicea alica ca a vb cu alin(nepotu)si ca s-a inteles ca vor face o surpriza si ca deaia e off xpub.Si nu nu mai vreau admin pe xpub din motive proprii cand am zis ca sa-l oftic pe mTn ziceam asa pt ca te-ai ofticat din nu stiu ce motiv cand mi-ai dat remove cu motivul inactivitate.Inactivitate nu se poate numi deoarece in dimineata respectiva chiar am fost pe server dar tu erai pe mr si cautai codati si cand ti-ai adus aminte de xpub hai sa-i dau remove lu diesel ca vad ca acum e ocupat cu mr are si slot(care n-are acces la nici o comanda)de ciuda ca sa nu ma uit la alt server.No in fine ce a fost a fost asa ca nu mai faceti dastea ca vad ca dati reply din 2 in 2 min si se face telenovela tocmai ce urasc eu.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Next    

The time now is 22-08-2025, 16:08:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password