Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Offtopic - ( Orice discutii)
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
,
4
,
5
,
6
,
7
,
8
,
9
,
10
,
11
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
sundaysfantasy
[The Human Equation]
Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)
,
Topics: 210
Votes
: 55
Posted: 07-04-2011, 00:18:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Alma wrote:
Meh, suferi si tu de pixeli ca iRL toti isi bat joc de tine.
Ah, acum ca mi-am amintit, voi sunteti pe realm cam din septembrie si tot nu ati reusit sa fiti printre primii 2 care au picat LK-ul, avand in vedere ca veniserati cu aere de bestguildworld-loljoke-.
Sincer, imi pare rau de tine, "Pericol" n-ai nici o tangenta cu termenul "socializare". Asta e, vei muri singur, traind cu maica-ta de 80 de ani.
daca vroiai sa il atingi la suflet ii aminteai de ultimul pve event cu icc25hc unde sustineau ca or sa se urineze pe toti si nu au terminat nici macar in primii 4
0
0
Back to top
Rib
[za Legend]
(since 06-05-2020 12:54)
,
Topics: 4
Votes
: 2
Posted: 07-04-2011, 00:22:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Iamhaisictir wrote:
Rib wrote:
Iamhaisictir wrote:
kthxbye.
Fact: Ai stiut ca numai *** spun "kthxbye"?
Ma sincer..eu unu nu ma consider,tu te consideri?
Btw imi place sig. tau.Mi'am dat seama......
Acuma iti dau voie sa stai jos.
Poti sa'mi citesti nick'ul,chiar te rog.
kthxbye.
Mie imi plac femeile spre deosebire de tine.
Nu e nevoie sa minti!Btw imi place nick-ul tau.Mi-am dat seama...ce inteligenta,cultura si intelepciune inspira.Pastreaza-l pentru iubitii tai care te ard la "caca".
Te nasti obosit si traiesti sa te odihnesti.
Munca este sfanta. Sa n-o atingi!
Incet, nimeni n-a murit odihnindu-se
Cand simti dorinta sa muncesti, aseaza-te si asteapta
Daca munca inseamna sanatate, sa munceasca cei bolnavi!
Amin.
0
0
Back to top
Iamhaisictir
[Read my name.]
(since 12-02-2014 01:58)
,
Topics: 15
Votes
: 3
Posted: 07-04-2011, 00:37:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ok pisi.
Deci si prin urmare...de unde stie matale ca mie nu'mi plac persoanele cu 'obiectu' genital inautru?Esti cumva mama omida si ne prezici viitorul?Daca da...cand castig la loto?astept raspunsul tau.
Vad ca stiiiiii foarte multe despre acest sport,'arsul la caca'.Ai trecut pe dificultatea hard la el?Adica ..stai ca trebe sa'ti desenez....esti expert?
Si nu in ultimu rand...esti papagal?Stai ca iar trebe sa'ti desenez...adica iti place sa pui botu pe orice si la oricine?
Use Gooogle 'ma frand'.
kthxbye.
0
0
Back to top
Pe
[Banned user]
(since 07-04-2011 07:38)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 07-04-2011, 09:31:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Alma wrote:
Ah, acum ca mi-am amintit, voi sunteti pe realm cam din septembrie si tot nu ati reusit sa fiti printre primii 2 care au picat LK-ul, avand in vedere ca veniserati cu aere de bestguildworld-loljoke-.
Sincer, imi pare rau de tine, "Pericol" n-ai nici o tangenta cu termenul "socializare". Asta e, vei muri singur, traind cu maica-ta de 80 de ani.
Am fi facut poate si primii
,
ASK SHOCKER CUM AM AVUT TELEPORTU CATRE LICH KING BLOCAT DUPA PRIMU TRY PE 25 HC(i-am zis la shocker a zis ca nu are ce sa ne faca), SI APOI NE-A MERS DUPA VREO 3 ZILE CAND NE-A RESETAT SHOCKER CD`U DE MAI MULTE ORI SI TOT SE BLOCA. CUM SA-L FACEM PRIMII MA?Nu mai vorbiti daca nu stiti,restu guildelor au tot avut timp de tryuri,daca faci un calcul care guilda l-a facut in cel mai scrut timp,NOI AM FOST AIA.
Sunteti ca o sticla care la impactul cu solul se.. sparge.
Posturi unite automat, 07-04-2011, 09:26:40
Eu va sugerez voua,astia care scrieti pe aici cu japca,sa ma sugerati toti ma.Este offtopic pentru playerii din guild,NU STIU
DC
TOTI FANII GUILDEI POSTEAZA AICI.
Posturi unite automat, 07-04-2011, 09:29:24
sundaysfantasy wrote:
Alma wrote:
daca vroiai sa il atingi la suflet ii aminteai de ultimul pve event cu icc25hc unde sustineau ca or sa se urineze pe toti si nu au terminat nici macar in primii 4
GUILDA TA O VAZUT LK MA ?
Tu crek numai cu GM-ul il vezi
| .teleport , .screenshot cu el acolo,pac pac|
))))
Posturi unite automat, 07-04-2011, 09:36:59
Burton wrote:
Sincer baiete ,esti penal. Suferi cu o chestie virtuala la care ai fost al 3-lea , si sa nu mai zic ca nu am suferit nici eu , si nici Odi care am fost primii 2, aici lasand la o parte aerele de imbaz0mg guild care si-a trezit membrii la ora 07 sa faca LK 10n, dupa ore intregi de fail-uri.
Ehm , da ,
iti bati "aia a ta" de un random la recrutari
, pare mai plauzibil ca te bati cu ea de fericire cand vezi mount-ul.
Am facut un video,simplu. Doar persoanele cu insuficinte mintale pot insinua "suferi",parerea mea. Cum ziceam,trag o besina si apar fetele care-o miros si isi dau cu parerea.Nu imi pasa de mount,nici nu vream sa-l i-au,a insistat cineva.Video l-am facut pentru ca o sa vreau sa faca unu cu LK 25hc.Sincer,voi chiar sunteti fanii mei si fanii guildei.
Acum iar o sa vina un admin si o sa zica, "BA TE CREZI DUMENEZU,BLA BLA" Pai punteti un anunta acolo la guild PVE - "INTERZIS CELOR CU INSUFICIENTE MINTALE" Multumesc.
Eu nu am intrat la nimeni la guild sa le comentez competentele lor de 10 n fara lK gen sundays guild,sau altii care n-au mai avut bani sa joace pe blizz si au venit pe freakz ca e criza,nu-i bai ca e loc si pentru voi,dar nu trebuie sa deveniti fanii nostri,poate gravity duce lipsa de fani,GO LA EI.etc...Voi stati ca lupii sa posteze idolul vostru
Pericol
ceva,apoi sariti repede,HAHAHAHAHA! stati jos fanilor.
DACA ESTE CINEVA GELOS PE FANII GUILDEI(
TOTI CARE POSTEAZA PE FORUMUL PVE,SUNT FANII NOSTRII
),POATE SA IMI DEA BAN PE FORUM,SI SA STEARGA TOT TOPICUL PVE!
Acum i-a ziceti fetele,asta ce miros a avut
?
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(online 2 weeks ago)
,
Topics: 690
Votes