User
Pass
2FA

Unfair Ban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Este corect acest ban?
da
14%
 14%  [ 1 ]
nu
85%
 85%  [ 6 ]
Total Votes : 7

Author Message668
panikatu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-04-2011 10:21)

Votes: 2

Post Posted: 07-04-2011, 11:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pt user Retardel care a spus pe global : Guilda de 2 lei ====<(Snails Gone Mad)> === nu face nici icc 10 n---a luat mute. Dupa care retardel a facut ticket prin care scria ca a luat mute de pomana, si ca a fost injurat pe global de alti playeri din guilda respectiva si ei nu au luat nici macar mute. Dupace respectivu Gm Juelzeanu a luat mare decizie sa dea ban pt 9001 ani. Acuma motivul a fost pt ca userul retardel a spus : " vai mama mea" . In nici un caz nici macar in cel mai extrem aceasta propozitie nu poate fi considerata o jignire sau un limbaj licentios in orice fel. Fac acest post pt ca nu este corect si pt ca poate Gm-ul rspectiv a dat dovada de prea mult zel. Nu potik da ban pe 9001 ani doar pt o vorba care nici macar nu era adresata gm-ului si nici macar nu era jignitoare in vreun fel.

Va mul;tumesc pt timpul si atentia acordata in avans si sunt sigur ca o sa luati masurile necesare pt a indrepta acesata situiatie neplacuta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 07-04-2011, 11:17:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am votat nu, sã ai ºi tu un poll ca toþi bajetsyy. Îmi place cã totuºi încerci sã te exprimi formal, deºi eºti analfabet.

panikatu wrote:
" vai mama mea"

E na ?

0 0

Back to top
bleackmeen88

[Mentally Stable]

(since 12-01-2012 18:27)

Votes: 4

Post Posted: 07-04-2011, 11:25:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOL de cand se da BAN cand faci un tiket... hai ban ca ban dar nu asa de exagerat 9001y. In primul rand nu a injurat sv sau gm asa ca nu este corect banul...
0 0

Back to top
panikatu

[Mentally Stable]

(since 07-04-2011 10:21)

Post Posted: 07-04-2011, 11:30:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci in primu rand ai votat "da e corect acest ban" probabil vroiai sa zici. In al 2 -lea rand faza cu analfabetul poate esti tu , eu stiu ca nu sunt de aceea stiu sa vorbesc frumos pe forum nu ca tine jignind direvsi membri. Tu in primul rand ca Gm ( adica Game Master ) nu ai voie sa jignesti pe nimeni in nici un fel .. dar se pare ca nici asta nu stii. Data viitoare cand o sa treci peste copilariile astea si o sa poti sa dai un raspuns obiectiv atunci sa lasi si reply.

Multumesc pt timpul si atentia acordata.

P.S. ( asta inseamna post scriptum) dar e in latina si nu stiu daca ai asemenea cunostinte despre acaesta limba :

O sa vedem ce o sa voteze si alti useri

0 0

Back to top
floryyn

[Mentally Stable]

(since 05-09-2011 09:30)

Post Posted: 07-04-2011, 12:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

app GM U IMI DAI BAN u zici (( Am votat nu )) -
0 0

Back to top
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 07-04-2011, 12:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)

Ai luat mute 30 de minute pentru cã spamai mesaju' ãla dupã ce v-am zis amândurora sã vã liniºtiþi. În loc sã zici mersi cã nu am dat din sãrãcie, tu faci ticket în care zici de mama.

Code:
Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna) (ban permanent)

Apoi intri pe forum sã o dai la întors.

Pª (care înseamnã Piªeat): Citeºte-þi posturile ºi vezi de unde am concluzionat asta. Sau suferi ºi de analfabetism funcþional ?

Pentru unban donezi.

LOCKED CA SÃ NU ÎÞI MAI VEDEM CLONELE.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Harry Pothead, 07 April 2011 10:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 12:31:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x