User
Pass
2FA

Addons in PvP

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message843
nickyanq

[Warrior of God]

Status: Offline
(since 18-06-2017 14:36)

Votes: 3

Post Posted: 08-04-2011, 00:08:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am gandit , sa ajut playerii interesati de Kings Army in principiu cu informatii despre addons in PvP.
Decurand mi-am reinstalat wowul si am bagat de seama ca pierd foarte mult timp cu aranjarea UIului

Este foarte important sa ai interfata cat mai curata si aranjata asa ca recomand un addon pentru unit frames ;

-Xperl UnitFrames
-Pitbull Unit Frames
Cu acestea va puteti modifica pozitia targeturilor , dimensiunile lor , caracteristicile , buffurile , si multe altele .

Pentru casters , si nu numai
-Quartz ;
este un addon foarte util in customizarea barii de cast , a ta , a targetului , a focusului
Eu unul in arena am mare nevoie sa vad ce casteaza focusul pentru a cere intrerupt , CC .

Pentru binduri mai usoare ,bara de speluri customizabila , la fel pentrut bag si menu :
-Bartender

In arena , fie ca este 2v2 , 3v3 , sau mai rar 5v5 , vei avea nevoie de:
-Gladius
-Afflicted
-SpellAlerter
-Capping
Gladius este extrem de important in arena , nu pentru aditional targets , ci pentru trinket cooldown tracking.(vezi cand oponentu are medalionu pe cd , si poti fi sigur de CC)
Afflicted , iti urmareste cooldownurile oponentului , asa ca te vei astepta la intrerupturi , la deffensive spells si mai orice din partea adversarului.
SpellAlerter te va anunta intotdeauna despre spelurile ce vin spre tine , si vei sti mereu cand trebuie sa fugi la LoS .
Capping este un addon de statistici , ce te ajuta in BGuri foarte mult , (nu necesita configurare)

P.S. O sa mai editez cu timpu daca o sa consider ca mai este de adaugat ceva .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wickedone

[Mentally Stable]

(since 05-08-2017 09:49)

Votes: 4

Post Posted: 08-04-2011, 12:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asemenea, este obligatoriu sa aveti instalat addonul Preform AV Enabler. Este foarte folositor pentru premadeuri rbg, pentru ca timpul de queue este redus foarte mult cand suntem mai multi in party/raid.

Kings Army - Horde PvP Guild

0 0

Back to top
andrei4you

[imbaRogue]

(since 20-06-2012 14:49)

Votes: 5

Post Posted: 09-04-2011, 09:04:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca e bine sa postez aici dar as dorii daca se poate sa ma ajute cineva sa folosesc bartender 4 sa faca bara mai frumos , daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.

O zi buna.

0 0

Back to top
Wickedone

[Mentally Stable]

(since 05-08-2017 09:49)

Votes: 4

Post Posted: 09-04-2011, 09:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand instalezi addonul iti face automat bara de bartender si poti sa o misti si sa o configurezi cu comanda /bt

Kings Army - Horde PvP Guild

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 10:09:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password