User
Pass
2FA

Tigrutzu mi-a dat gag fara motiv(din cate stiu) vreau dovada

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message535
FancyTime

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-10-2011 11:36)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2011, 00:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NICK:RobErtY^

http://img811.imageshack.us/i/unledax.jpg/

am si un demo foarte interesant despre tigrutzu si limbaj foatre vulgar in el, si cum tigrutzu nu da GAG, rog un player din staff mai mare in grad care e capabil sa ia masuri, demou' are 50MB PM pt adresa de yahoo sau solutie unde sa il uploadez
parerea mea ca TigrUtzU nu merita admin!si multi altii nu il halesc deloc pt gafele lui.

Last edited by FancyTime on 12-04-2011, 03:08:05; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
4mario

[Mentally Stable]

(since 19-09-2011 18:49)

Votes: 6

Post Posted: 12-04-2011, 01:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am sa incep prin ati raspunde tot eu!
FancyTime wrote:
NICK:RobErtY^
parerea mea ca TigrUtzU nu merita admin!

PAREREA TA NU CONTEAZA!

din cate stiu eu pt cuvantul "atacati dracului" se da gag!death era si el pe servar in acel moment si daca a prins faza il rog sa confirme!poza pe care tu ai facut-o la consola nu semnifica nimic,trebuia sa faci poza in momentul in care ti-am dat gag si sa prinzi si discutiile de mai sus pt a dovedi ca ti-am dat gag degeaba!iar multi altii nu ma HALESC pt ca acum am admin si nu mai pot injura ca pe maidan,nu mai pot face fed si nu mai pot juca cu aim/wall (NOAPTEA)!
cat in privinta acelui demo pe care zici ca il ai rog pe cineva mai mare in grad se ocipe de aceasta problema si daca intradevar se dovedeste ca sunt vinovat cu ceva atunci voi suporta consecintele fara a invoca nici o scuza!dar daca se dovedeste ca aceasta reclamatie este facuta total aiurea si este facuta doar cu interesul de a ma baga pe mine intr-o mizerie atunci il rog pe cel care se va ocupa de acest caz sa ii dea o avertizare pentru reclamatie falsa!

Daca nu ma gasesti acasa cauta-ma la OUA -

Last edited by 4mario on 12-04-2011, 03:18:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 12-04-2011, 06:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie Nefondata

Pentru gag nu se face reclamatie

Iar pentru ce ai zis tu acolo exact cum a spus si el "Atacati dracului" se da kick sau gag daca eram eu pe server sti foarte bine ca de la mine nu primeai gag sau kick ci ban.

@Tigrutzu tu nu mai lua in considerare toate prostile pe care ei le spun tu iti faci treaba de admin si cu asta ai pus punct lasa-i pe ei sa vorbeasca ca tot ei vorbesc tot ei aud asa ca nu iti mai incarca capu cu prostile lor.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by scipioaa, 12 April 2011 07:14

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 01-03-2025, 00:10:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password