User
Pass
2FA

Not One, But Two Jormungars

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1323
Rizwan

[Retired Moderator]

Status: Offline
(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 11-04-2011, 22:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Achievement link: http://www.wowhead.com/achievement=3936 respectiv http://www.wowhead.com/achievement=3937
Descriere bug: Dacã îi omori pe amândoi de o datã achievul nu se completeaza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
arkangell86
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2011 12:09)

Votes: 9

Post Posted: 12-04-2011, 16:04:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum adik deodata? Esti prost? adik in aceeasi fractiune de secunda? OMG! Intr-adevar la fel se intampla si cu LichKing cand il omori fix in acelasi timp cu Chuck Norris. NU da nici un achiev..

Poate vrei sa spui ca nu merge achievul...si punct. Fara sa explici cum faci tu matrix cu ramele alea de le pici pe amandoua in aceeasi miliardime de secunda. Lol, ce problema!! Pai...hmm...cred ca stiu ce poti face...incearca sa-i pici macar la cateva secunde diferenta. Stiu, nu e asa cool, dar...

Staff message (ion):

+1 warn pentru jigniri.

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

Post Posted: 12-04-2011, 16:09:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkangell86 wrote:
Cum adik deodata? Esti prost? adik in aceeasi fractiune de secunda? OMG! Intr-adevar la fel se intampla si cu LichKing cand il omori fix in acelasi timp cu Chuck Norris. NU da nici un achiev..

Poate vrei sa spui ca nu merge achievul...si punct. Fara sa explici cum faci tu matrix cu ramele alea de le pici pe amandoua in aceeasi miliardime de secunda. Lol, ce problema!! Pai...hmm...cred ca stiu ce poti face...incearca sa-i pici macar la cateva secunde diferenta. Stiu, nu e asa cool, dar...

Quote:
Never argue with an idiot. He brings you down to his level, and beats you with experience...

Þãran.

Staff message (ion):

+1 warn pentru offtopic si jigniri.

0 0

Back to top
arkangell86
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2011 12:09)

Votes: 9

Post Posted: 12-04-2011, 18:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand nu inteleg de ce am primit warn!!!!

Faptul ca l-am facut prost NU e offtopic, iar jigniri? te referi la faza cu Chuck Norris? Eu nu o consider o jignire.. Iar el cand primeste warn fiindca m-a numit taran? EU nu consider ca a fi taran e un lucru rau, dar am cumva impresia ca el a spus-o cu un sens peiorativ.

P.S.: Acest mesaj e un raspuns la warn, nu pentru cel care a initiat topicul. De ce? Ca sa iti arat ca ma doare in cur de warnul tau! Live long and prosper! -

Staff message (Gh0sT):

+2 warn-uri.
Inca unul si iei ban.

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

Post Posted: 12-04-2011, 18:36:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkangell86 wrote:
In primul rand nu inteleg de ce am primit warn!!!!

Faptul ca l-am facut prost NU e offtopic, iar jigniri? te referi la faza cu Chuck Norris? Eu nu o consider o jignire.. Iar el cand primeste warn fiindca m-a numit taran? EU nu consider ca a fi taran e un lucru rau, dar am cumva impresia ca el a spus-o cu un sens peiorativ.

P.S.: Acest mesaj e un raspuns la warn, nu pentru cel care a initiat topicul. De ce? Ca sa iti arat ca ma doare in cur de warnul tau! Live long and prosper! -

Te rog sã nu mai postezi aici.

Mersi.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-01-2025, 01:31:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x