User
Pass
2FA

HUGE ->Off topic
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 61, 62, 63  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message95286
Drik

[Debil]

Status: Offline
(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 11-04-2011, 19:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- cn te'a injurat ma , cu ce te'am injurat ?! - ma rog potin imi pasa... vezi de guilda ta - si faza ca ies di ogrimar - nu cred k stau ca tne toata ziua prin durotar la arene,duele ...etc am si altceva de facut..

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 11-04-2011, 19:59:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crysiss wrote:
Nu mai faceti atata caz ca dc am dat leave...nu ma mai injurati..sau alte tampii ca ma credeati altfel. Am avut motivele mele sa dau leave (care sunt destul de multe). O sa va si enumar cateva dintre acestea :1) PREA MULTA CEARTA PREA PUTINE REZULTATE
2) IN GUILDA SAU FORMAT 2 TABERE ,,INAMICE" : durs cu ,,sustinatorii" si lou cu ,,gasca"
3) din nr 2) rezulta pla raiduri...deaorece nu mai era coordonare intre palyeri...nu se mai ascultau nu se mai ajutau..deci nici un rezultat
4) guild kick la BAZA guildului (Baniola si Lou) uramat de gleave a lui Artrax (singurul hunter caritabil) si Perspective (tank de tank)
5) asa..alt motiv ar fi gkick lu' Baniola...DC?? ce o facut...am inteles ca pe Lou il urai Durs ...si iai dat kick dar dc kick si lu' Baniola...era prea de treaba..
6) INJOSIREA GMASTERULUI...ok am inteles ca Lou so ,,pisat pe tine"...si da..iai dat gkick...dar chiar sa faci post cu vote ban?? ziceai mai inainte de altii ca sufera..dar TU?? la faza asta..fara suparare NO COMMENT.
7) prea multi care se cred buni..dar defapt..mno SE stieee Ii stresant sa il auzi pe cate un ZEU ca face noob tot raidu elea elea...

Astea ar fi cateva motive...daca nu toate.
Apropo Instealth: nu trebe sa fi zeu pe guild chat..poti sami dat whisper ( in caz ca nu sti cum /w Crysiss ) si sa imi zici personal ce parere ai...nu sa ma injuri pe guild sa pari tu foarte bun..ca nu ai ajutat guilda nici macar cu 5% din cat am contribuit eu...daca ai probleme..nu te amenint in REAL-LIFE (daca ai asa ceva) iti zic Meet me in DUROTAR ( cum iesi din orgrimmar).
NU mai ziceti ca am luat gear si am plecat...pt gearu ala am ,,muncit" si totusi las merita..parerea mea. Nu cred ca am tinut locul acupat in vreun raid.
<3 CRYSISS -

bai si parca stiam ca si tu crysis te-ai atasat de lou/baniola(cum zici tu"grupa lui"..
dar nu am crezut ca ai ajuns in felul asta sa vii sa imi zici mie ca sufar...dupa tot ce am facut pentru tine si pentru prietenii tai.
mersi mult .. plecati toti ca si asa vad ca nu aveti ce sa faceti mai bun...
trebuia sa stiu chestia asta de la bun inceput(btw:tu nu ai habar ce sa intamplat intre mine si lou/baniola...ca sa vii sa imi spui c anu am dreptate).
bafta in continuare.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Torek
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-05-2011 18:51)

Votes: 10

Post Posted: 11-04-2011, 20:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs si lasai....Subiect incheiat cu baieti respectivi gata sa terminat.E un nou inceput pentru HUGE si se pare ca Foarte Promitator..................lasai in pace ne vedem de ale nostre.

[quote="Torek"]Nu incerca sa ma imiti k nu-ti permiti,maa plictisiti Scuipa tot dak nu ma inghiti,nu ma jigniti.[/quote]

Last edited by Torek on 13-04-2011, 16:12:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
decazut

[Mentally Stable]

(since 03-12-2012 14:35)

Votes: 3

Post Posted: 12-04-2011, 17:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt intr-o perioada mai ocupata cu serviciul+master, o sa revin in cateva zile (o saptamana, gen).

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 12-04-2011, 18:11:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca decizia lui Durs de a-i da afara pe respectivii playeri (vorbesc de lou, baniola,kikos+artrasaxt,perspective si criyssis care au iesit singuri din guilda) a provocat o reactie in lant care a dus la ceva mici complicatii pe chat/prin raiduri.
Kath, Valkaizer, Khas si inca vreo cativa s-au enervat dupa un raid de 25hc ca nu am fost in stare sa-l ducem pe lk in faza 2 din criza de dps(asta dupa ce prima data am ajuns sa ne bage in chamber). Eu cand vorbesc nu o fac ca sa ma aflu in treaba. I-am „reprosat” lui Durs ca... dupa acel masiv guild kick, s-au dus top 5 dps, ramanand in urma o gaura destul de mare care trebuia acoperita rapid . Nu, „ca ne descurcam noi si fara ei, ii instruim pe cei actuali si o sa fie bine”...zise Durs. N-am fost de acord...dar na...n-am mai zis nimic dupa. Daca Durs ar fi fost in raidul de ieri ar fi inteles.
Bun...recrutam oameni capabili, dar trebuie sa ne-apucam sa-i testam, sa le explicam scriptu la Lich King, vom lua iara wipe-uri din cauza lor, le dam kick din guilda, luam altii (speram noi „cica” mai capabili) si iara o luam de la capat. Asta pana cand...pan’ la infinit?
Probabil ramanem cu optimismul lui Torekk (un nou inceput promitator „ma ***”).
Oricum apreciez buna organizare a raidului de care au dat dovada Rdq si Katherine, acestia meritand din plin statutul pe care il au in guilda.

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 12-04-2011, 19:29:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sa fie iarasi ca la inceput top 5 dps lasai frate decat dps ca ei mai bne lasa.. Dosent Matter
Da ieri cand i'am zis lui rdq daca ma i'a la raid si cand mi'a zis daca stau pana la 10 i'am zis ca nu stiu sigur si dupa mi'a zis ca ii pare rau nu ma poate loa ... nu mi'a picat tocmai bine cand dupa o zii de invatat pt scoala ,am inteles ca nu am putut sta pana la 10 da macar o ora doua puteam sa stau .. dar nu a vrut ce ce ma c'am frustrat.. ma rog gg pt raidul de aseara..
Rdq nu am nimic cu tne esti mai mare ca mne ,poate ai stiut tu ce ai zis..

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-04-2011, 19:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:
Se pare ca decizia lui Durs de a-i da afara pe respectivii playeri (vorbesc de lou, baniola,kikos+artrasaxt,perspective si criyssis care au iesit singuri din guilda) a provocat o reactie in lant care a dus la ceva mici complicatii pe chat/prin raiduri.
Kath, Valkaizer, Khas si inca vreo cativa s-au enervat dupa un raid de 25hc ca nu am fost in stare sa-l ducem pe lk in faza 2 din criza de dps(asta dupa ce prima data am ajuns sa ne bage in chamber). Eu cand vorbesc nu o fac ca sa ma aflu in treaba. I-am „reprosat” lui Durs ca... dupa acel masiv guild kick, s-au dus top 5 dps, ramanand in urma o gaura destul de mare care trebuia acoperita rapid . Nu, „ca ne descurcam noi si fara ei, ii instruim pe cei actuali si o sa fie bine”...zise Durs. N-am fost de acord...dar na...n-am mai zis nimic dupa. Daca Durs ar fi fost in raidul de ieri ar fi inteles.
Bun...recrutam oameni capabili, dar trebuie sa ne-apucam sa-i testam, sa le explicam scriptu la Lich King, vom lua iara wipe-uri din cauza lor, le dam kick din guilda, luam altii (speram noi „cica” mai capabili) si iara o luam de la capat. Asta pana cand...pan’ la infinit?
Probabil ramanem cu optimismul lui Torekk (un nou inceput promitator „ma ***”).
Oricum apreciez buna organizare a raidului de care au dat dovada Rdq si Katherine, acestia meritand din plin statutul pe care il au in guilda.

nu puteam sa ii pastrez in guilda sa faca pe marii zei...deja incepeau sa dea demote...aveam peste 10 mail-uri cu palngeri..ma sunatu si se plangeau la telefon cum ca sunt facuti in toate felurile.(din cauza grupuletelor au inceput sa se creada zei.)<asta de cand lau facut pe lich king>.

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 12-04-2011, 20:22:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs, eu nu tiam contestat nici macar o decizie, dar ziceam asa ca dupa plecarea lor s-a cam dus dpsul prin raiduri...mai ales la respectivul 25hc...
Cel putin urmatoarele tryuri s-a mai reglat un pic dar tot s-a inclinat balanta un pic -

0 0

Back to top
valkayzer

[Mentally Stable]

(since 10-03-2012 10:54)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2011, 22:48:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine aveti si voi dreptate cu toti dar eu sincer sunt dejamagit ca acel grup a dat leave si cel mai raw imi pare de Artrax chiar pot spune ca era cel mai capabil hunter din guilda si pot spune ca nu ii pot lua locul cat mas chinui.Dar I Have A Dream.Sper ca HUGE sa evolueze mult si acest lucru sa vazut in seara asta unde cu o noua tactica si cu un nou grup am dus bosu pana la 30kk dar inca nu este DPS .Cred ca totusi trebuie o recrutare masiva de playeri capabil si acest lucru inca nu pot sti cum sa il facem.Dar cred ca solutia cea mai buna e sa o luam de la Capat adica noi playeri pe care sa ii geram si sa ii invatam cred ca asta e singura solutie.Astept sa veniti cu pareri

Unde Nu E Competitie Nu Exista Evolutie

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 13-04-2011, 06:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa stai sa aduci iara oameni in guilda, tre sa-i testezi la fresh testing, sa le explici scriptu la lich king, iara luam wipe din cauza catorva noi veniti... nu as zice cai o solutie neaparat. +ca la LK ar merge bloodlust de 2 ori avand timpul de enrage de 15minute, unde ieri nu s-a dat niciunul. Sanse am avea cu grupul actual daca ne straduim, dupa asta vedem noi ce si cum vom mai recruta
"Acel grup" despre care vorbesti tu nu a dat leave, a fost dat afara din guilda pentru caracterul lor de oameni cu care Durs nu se putea intelege. Eu zic sa nu-ti para rau,daca ai fi participat direct la conflict ai fi inteles dc au iesit!

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-04-2011, 09:44:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu i-am dat afara pentru mine(asta ca sa intelegeti). Am facut asta pentru guilda*pentru majoritatea playerilor care se plangeau de comportamentul lor). perspective a iesit singur din guilda(chiar daca puteam sa il dau si pe el afara,Nu l-am dat personal),dupa care vine si se plange Ingame sa ii dau invite ca lou si baniola si-au batut joc de el si l-au lasat pe dinafara,iar mai apoi incepe sa sufere pe forum ca suntem guilda de noliferi si ca suferim toti. Uite de genul asta de persoane nu am nevoie in guilda.

Posturi unite automat, 13-04-2011, 10:44:01

M-am documentat mai bine in scriptul ICC si cred ca acest RaidComp. ar fi cel mai bun posibil.(mentionez ca fiecare clasa tre sa faca minim 9k dps si trebuie facut in 2 Bloodlust-uri)

(take a look)

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 13-04-2011, 12:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba ia gata acuma plangem dupa ei Sa fie sanatosi nu va tine nimeni legati de noi da... deja incep sa ma satur sa aud Vai a plecat lou si baniola si restu ... ei si'au facut'o cu mana lor Hai gata cu lou si baniola fiecare pe drumul lui si gta

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

Post Posted: 13-04-2011, 13:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din acest moment am incheiat acest subiect de discutie! Au plecat, sa fie sanatosi, noi ne vedem de treaba noastra in continuare, ei de treaba lor!
0 0

Back to top
sonic860

[Huntard]

(since 25-09-2014 11:46)

Votes: 4

Post Posted: 13-04-2011, 15:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Valkayzer daca chiar vrei te invat sa dai dps te invat just call me on skype -

http://achievementgen.com/wow/display.php?image=eVBDtemg.png&p=0
0 0

Back to top
Drik

[Debil]

Post Posted: 13-04-2011, 16:36:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sonic860 nu ai ce cauta aici

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 61, 62, 63  Next    

The time now is 12-12-2024, 20:31:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x