User
Pass
2FA

Dau abandon la quest si primesc ban !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message905
cove

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-07-2018 17:03)

Votes: 4

Post Posted: 13-04-2011, 09:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Ersoz
Account name: coveanu
IP: -
GM responsabil: Numele incepea cu C
Realm: Evolution
Motiv: abuz bug

Salut GM.
Sa va spun povestea: am luat un quest in urma cu ceva timp care imi dadea un item prin care invocam un Minion.
Am considerat ca e folositor si l-am folosit in bg-uri dar nu stiam ca esti impotriva regulamentului.
GM-ul pe nume Skillz m-a intrebat de unde am minionul si i-am spus ca de la un quest. Apoi mi-a spus sa ii dau link la quest si daca joc doar de 7 zile desigur ca nu stiam sa-i ii arat linkul asa ca i-am spus numele questului cum mi-a zis, DAR nici vorba de cum ca era impotriva regulamentului de a folosi questul si nici sa ii dau abandon nu mi-a zis.
Astazi am fost interogat de un alt GM ca de unde am Minionul. Aceleasi intrebari aproximativ dar insa mi-a spus ca nu il pot folosi si i-am dat abandon.
Apoi i-am zis " fiti mai clari in explicatii pt ca Skillz nu mi-a zis sa ii dau abandon la quest" atata tot, iar dupa aceea am primit BAN.

Va rog sa imi scoateti banul, nu se va mai repeta !

Last edited by cove on 13-04-2011, 09:21:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 13-04-2011, 09:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Sa abuzezi de bugurile serioase care te favorizeaza (spre exemplu: un spell/item care da instant kill, un chest care merge lootat la infinit, o actiune care modifica grav felul in care trebuie sa decurca un eveniment [gen urcarea bossului Sindragosa pe scari cand se putea]) (ban 3+ zile pana la permanent)

Asta se aplica si la tine. Ti se pare normal sa folosesti in BG-uri mereu quest item-ul sa scoti un npc care da 2-4k pe white hit si are 400k hp? Nu stiai ca e bug? Ba eu cred ca stiai. Indiferent daca ti-a zis Skilz ieri ceva sau nu, probabil a uitat sa-ti spuna sa dai abandon sau sa nu-l mai folosesti, tu trebuia sa nu il mai summonezi in bg-uri. E folositor la questul ala, nu in alte locuri.

0 0

Back to top
cove

[Mentally Stable]

(since 03-07-2018 17:03)

Votes: 4

Post Posted: 13-04-2011, 09:26:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e problema mea ca a uitat sa imi spuna sa ii dau abandon, e datoria lui de admin.
am luat ban din cauza asta !
ti se pare ceva normal sa iei ban din cauza ca uitat el sa imi spuna?
v-am zis joc de 7 zile wow nici nu stiam ce e ala BUG.

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 13-04-2011, 09:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand ti-am dat summon si ti-am zis ca nu ai voie sa folosesti un quest item in favoarea ta tu mi-ai zis imediat de questul asta. Nu merge cu mine prietene, banul ramane. Vrei unban, donezi.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 13 April 2011 07:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 21:14:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x