User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message594455
e_versace

[Legend]

Status: Offline
(since 16-11-2019 10:19)

Votes: 12

Post Posted: 14-04-2011, 01:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorry de dublu post , i-am facut acum poze lu unu si a iesit si avea steam , dar nu mai stiu cum s dau ban pe steam .

Placinta STEAM_0:0:36023623 , sa dea cineva ban sau sa zica comanda

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 14-04-2011, 01:38:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e_versace wrote:
sorry de dublu post , i-am facut acum poze lu unu si a iesit si avea steam , dar nu mai stiu cum s dau ban pe steam .

Placinta STEAM_0:0:36023623 , sa dea cineva ban sau sa zica comanda

parca mergea si cu amx_banip.. dar nu sunt sigur.
incearca cu amx_banid daca nu merge cu banip.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 14-04-2011, 10:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amx_banid STEAM_0:0:36023623 0
[AMXX] STEAMID banned

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 14-04-2011, 19:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In atentia adminilor! NU mai dati voturi de la voi, intrebati serverul ce doreste la vot si tineti cont de dorinta serverului, unele voturi sunt inadmisibile!
Nu mai dati banuri pentru limbaj exagerate, 120 minute este suficient, doar in cazuri extreme sariti limita celor 120 minute!
(Cazuri extreme: a injurat adminul, a injurat serverul, a fost banat 120 minute si a reintrat de mai multe ori)
Serverul este free game, deci nu mai exagerati cu slayurile pentru camping, ultimul/ultimii 2 sunt obligati sa mearga la bomba, SINGURA harta cu exceptie de la free game este awp_bycastor pe care nu au voie in grote, alte exceptii NU EXISTA.
Si foarte foarte important mergeti de cititi http://forum.wow-freakz.com/Regulament-war4.freakz.ro-Update-27.08.2010-t30825.html , unii admini au un comportament deplorabil.

0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

Post Posted: 14-04-2011, 20:04:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stiu ca te referi la mine , nu am sa mai repet acest lucru , desi nu mi se pare o greseala .

am dat la vot 4 harti : west_mafia , sultan , awp_ancient , + inca una necunoscuta , si nu am intrebat pe nimeni deoarece toata ziua cat am jucat am tot intrebat si tot timpu primeam numai raspunsuri gen : ww , d2 , nuke rarea , si le jucam iar si iar cand ieseau de la /last , am considerat ca macar odata pot sa dau niste harti care nu le-am mai jucat , si plus de asta din cate am vazut erau toti incantati ca iesise la vot west_mafia , era ceva nou , ai intrat tu si ai dat vot , a iesit dust2 , tipic , banal , in fiecare zi aceeasi poveste , azi dim am dat la vot mini_d2 si toata lumea m-a felicitat toti au zis ca e super harta sa o mai jucam , dar cu atitudinea ta ar trebui sa jucam dust2 , westwood , inferno , train .

Mentionez ca nu trebuie sa te superi pe mine dmc , nici eu nu sunt suparat pe tine daca tu consideri ca am gresit , eu nu consider , imi pare rau poate nu am dreptate .

p.s: Cateodata e bine sa mai incerci si ceva nou , sa accepti o schimbare ... ma refer la harti , daca sunt playeri care vor westwood sa stea la panda prin casele alea , sau dust2 ca e singura harta pe care o stiu , noi nu trebuie sa ne luam dupa ei , parerea mea - si oricum in cea mai mare parte a timpului ne luam dupa ei , eu ma refer ca din cand in cand mai trebuie sa facem si ceva diferit , cum am facut eu azi , sau cum mai face ghost cand intra in timpul zilei si da la vot fy_pool_day si iese mereu , gg ghost pt asta -

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 14-04-2011, 20:14:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu numai la tine ma refer versace, daca eram fericitul owner posesor al unui singur admin care a gresit 1 data, nu ma oboseam sa postez aici, nu esti singurul sunt cativa care fac asta mult mai des si mult mai urat, stiu ca va doriti mape noi multi dintre voi, dar serverul se goleste, de foarte multe ori din cauza mapelor noi, au fost si exceptii de mape noi acceptate .. blue alexandra dar si rateuri, poti sa ii indrumi .. pui prima la vot ce vrei tu si 3 pe care le cer ei, dar mi se pare lipsit de respect ca sa dea un admin votul pentru restul de 28 de persoane, adica ii obligi sa joace ce vrei tu, eu ca owner fac asta 1 data pe luna maxim de 2 ori. Acum am evidentiat un lucru care trebuia sa fie normal, serverul participa la vot!

Quote:
p.s: Cateodata e bine sa mai incerci si ceva nou , sa accepti o schimbare ... ma refer la harti , daca sunt playeri care vor westwood sa stea la panda prin casele alea , sau dust2 ca e singura harta pe care o stiu , noi nu trebuie sa ne luam dupa ei , parerea mea - si oricum in cea mai mare parte a timpului ne luam dupa ei , eu ma refer ca din cand in cand mai trebuie sa facem si ceva diferit , cum am facut eu azi , sau cum mai face ghost cand intra in timpul zilei si da la vot fy_pool_day si iese mereu , gg ghost pt asta

Daca fenomenul ar fi sporadic, 1 vot dat gratis pe zi as fi foarte fericit, m-am autosesizat pentru ca sunt mai multi admini care fac asta, de cateva ori am gasit serverul 10-10 pe o harta noname iar adminul iesit pentru ca daca tot s-a golit serverul lui nu ii mai place, acum nu pot sa va dau in cap fara sa va anunt inainte, am mai anuntat asta in particular cand erau 1-2 admini responsabili, dar nici o data pe forum, Owners/Warlords sunt functii speciale privilegiate se mai accepta sa calce stramb cu votul, repet nu va interzic sa puneti la vot harti noi, daca dai de 10 ori votul western_mafia kabul mjolby inferno cred ca de 3 ori iasa western, poti sa ii si indrumi prin voturi repetate pana le intra harta in cap si uneori chiar le place.
P.S. Nu sunt suparat pe tine (voi), eu fac ceea ce consider ca este in avantajul serverului, prefer sa fiim un server full pe dust2 decat unul gol pe prodigy (harta pe care o ador). Dupa cum vezi si tu concurenta a crescut in freakz, sunt tot mai multe servere, nu suntem un server care exceleaza la capitolul nivel de joc, sau medie de varsta dar vreau sa excelam prin bun simt si respect, de aceea am postat lucrurile de mai sus, sunt chestii normale pe care oricare admin trebuie sa le stie, nu este o modificare de regulament sau nu stiu ce.

Last edited by dmc24 on 14-04-2011, 20:55:40; edited 2 times in total
0 0

Back to top
jNr.

[Mentally Stable]

(since 25-11-2011 19:10)

Votes: 2

Post Posted: 14-04-2011, 20:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu zic ca din cand in cand merge si cate o harta pt fun .. sau ceva nou , fara sa i se taie capul adminului pt intentie . Normal ca cei care sunt obisnuiti sa stea dupa cutii nu vor accepta . E doar o parere , nu am dat in cap la nimeni
0 0

Back to top
dmc24

[offline]

Post Posted: 14-04-2011, 20:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am supus la vot aici.. v-am anuntat, daca nu va opriti o faceti pe pielea voastra, nu puteti da vina pe lipsa de informare.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 14-04-2011, 20:39:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi ce vreti? Harti noi sau server full? Nu le puteti avea pe amandoua. Daca tot vreti harti noi, ascultati sfatul lui dmc. Puneti 1-2 harti noi si restul comune, votul celor de pe server.

IMBALANCED

Last edited by Akkan on 14-04-2011, 22:30:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

Post Posted: 14-04-2011, 21:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok am inteles .
0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 14-04-2011, 21:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

western_mafia nu e de 32 sloturi din cate stiu eu.. -
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 14-04-2011, 22:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adminul trebuie sa stie ce si cand sa bage, trebuie sa simta momentul in care sa bage harti noi, harti vechi, harti mici ori harti awp.
Toata lumea stie ca am obsesia mea cu anumite harti (si anume pool, zook, prodigy, de_dust, cbble, jungl) dar de multe ori joc 1, 2, 3 ore pana sa bag o harta preferata. Primul lucru pe care il fac cand intru pe server este sa dau /last. Daca pana in momentul respectiv s-au jucat numai d2, inferno, ww, kabul, nuke e clar ca trebuie ceva diferit la vot, ceva nou, ceva care sa destinda atmosfera. Daca, din contra, in ultimele harti jucate sunt harti care intra mai rar (d2_mini, blue, alexandria, pool) atunci obligatoriu dau voturi clasice (d2, inferno, train, nuke, aztec).
In fine, +50% din server stiu deja cum pun eu harti noi la vot.

Code:
1 surpriza
2 d2
3 ww
4 inferno

Daca din 3 harti cerute in disperare, nu e aleasa niciuna, e clar ca lumea simte nevoia de ceva nou. Nu umplu votul cu harti necunoscute, pe care oricum n-o sa le voteze nimeni, doar ca sa fiu sigur ca va iesi "surpriza" la vot.
Ideea e sa-i lasati sa aleaga. Puneti mai multe optiuni la vot, optiuni cerute de ei. Veti fi surprinsi sa aflati ca desi cer o harta, ajung sa voteze alta.

Totusi, retineti ce am spus, astfel de voturi se dau rar, atunci cand este nevoie. Nu va faceti un obicei din asta.
Daca lumea se plange de harta bagata, ori incepe sa iasa, intrebati prin vot daca vor sa fie schimbata. In fine, de multe ori conteaza mai mult atmosfera creata decat nivelul jocului. Eu mereu tin 30 oameni pe pool, iar multi dintre ei, desi au scor negativ si n-apuca nici sa ia arma, continua sa joace.

Voturile se dau pentru jucatori, jucatorii trebuie sa aiba mereu libertatea de a alege. Nimanui nu-i place sa fie obligat sa voteze o harta de care nici n-a auzit.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 14-04-2011, 22:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca printre hartile votate nu se numara dust2 si ww, mai mult ca sigur prima harta din lista va iesi invingatoare. In 80-85% din cazuri.
Ce a zis ghost despre simtitul momentului, a atmosferei, ce vor jucatorii, ce s-ar potrivi... spune bine. Dar asta vine odata cu experienta, ani de zile ca admin, fara pauze prea mari.

Pentru incepatori sau care au 1-2 ani de admin, sau care nu prea le au cu "simtitul" hartilor urmati sfatul urmator:

Harti
- prima harta sa fie intotdeauna ce ai vrea tu sa iasa. De cele mai multe ori sa fie cea mai nejucata/noua.

- a doua harta sa fie cea care ar trebui sa urmeze in caz ca prima nu iese la vot. Gen inferno, nuke, aztec. Deobicei (cand nu esti atent) apesi mai des pe tastele 1 si 2 decat 3 si 4 deci mai mult ca sigur daca nu iese 1 la vot, 2 va fi sigur.

- a treia harta va fi una comuna, jucabila si care nu se gaseste in /last. Poate sa fie orice harta comuna propusa de jucatori sau din imaginatia ta. NU trebuie sa fie o harta noua. 1) pentru ca nu va fi votata (doarece 1 si 2 sunt votate cel mai des) si 2) pentru ca deja exista o harta noua pe locul 1. In fractiunile alea de secunda apesi tasta care este cea mai apropiata si daca tu tot spamezi Q pentru a schimba armele, cum majoritatea fac, 1 sau 2 sunt mai apropiate de deget decat 3 deci tot primele 2 harti vor fi la vot.

- a patra harta va fi una comuna, ceva ca sa completeze votul, ceva care nu va iesi la vot (pentru ca primele 3 variante sunt deja prea tentante si des folosite, a 4-a harta este doar ca sa fie. Poti baga orice harta dar atentie, sa fie o harta comuna. Daca va fi o harta nemaijucata/foarte noua, 1) "aglomereaza" votul si 2) nu va fi aleasa in veci.

Tot ce am zis mai sus este un sfat, il puteti folosi oricand, eu cam asa procedez. Doar ca eu o fac instinctiv, in functie de cum "simt" atmosfera pe server. Cei care nu fac deja "simtind" s-ar putea indruma dupa ce am zis mai sus. - Bafta.

IMBALANCED
0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

Post Posted: 15-04-2011, 00:17:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum a zis si el stai 3 ore sa joci o harta puteti sa verificat cat am jucat azi , si am jucat mult pana am ajuns sa dau votul ala din cauza ca se jucasera numai harti clasice , si de fiecare data cand ceream harti la vot primeam aceleasi raspunsuri incepand cu :ww .

Iesise mafia_western aia nu conteaza daca nu era de 32 de locuri o schimbam logic , cat despre simtul asta depinde.. de exp azi dim toti vroiau ww la vot si am dat d2_mini si toti au fost gen " wow ce harta marfa " asa ca tind sa cred ca stiu si eu cum sa aleg hartile , si de reinut mai ales ca am jucat mult azi si stiu cam ce harti s-au jucat si chiar era nevoie de o schimbare , dar in fine trecem peste -

P.S: Multi chiar erau incantati de western_mafia , desii nu o stiu , dupa nume asa erau incantati , cand a intrat dmc si a dat vot toti ziceau sa o lase pe aia -

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 15-04-2011, 01:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uneori e bine sa dai la vot cate o harta din fiecare domeniu,ca de exemplu:1.ceva nou 2.awp 3.ceva clasic 4.idem 3.asta daca nu e in /last vreo harta jucata.Eu unul joc absolut orice harta (veche sau noua nu conteaza) dar cand vad ca se joaca numai ww,d2 de 10 ori pe zi,mi se scarbeste de ele,intr-adevar sunt harti clasice care tin serverul full pentru ca jucatorii sunt foarte,foarte obisnuiti cu hartile astea,dar mai mult iti faci nervi pe WW decat sa joci frumos,si spun asta pentru ca,cand iese WW la vot,toti vor sa fie TERO si cei de la CT incep sa faca spume k nu sunt echilibrate echipele (desi este PTB),si logic k se pun la panda ceea ce este stresant de foarte multe ori,desi,si CT pot face rush pe WW la fel cum fac si TERO.Cateodata e bine sa pui 4 harti nejucate (noi) la vot,desi se elibereaza din server,pentru ca jucatorii nu sunt obisnuiti cu acele harti si ar trebui sa ii invatam cu ele,sa se obisnuiasca si o sa vedeti ca le vor cere la vot daca facem asa.

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 01-02-2025, 16:57:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x