User
Pass
2FA

Rainbows & Christmas Lights
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2178
Abdabs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-04-2011 16:48)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2011, 18:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare, sunt nou pe server. Intentionez sa ma apuc in viitorul foarte apropiat aici si cititind diferitele informatii si diferitele posturi prin forum am remarcat ca adminii si anunturile, in general, se fac foarte colorat. Cu multe culori daca se poate si cu majuscule care alterneaza cu caracterele mici.
In primul rand, e total neprofesionist. Apoi, se citeste foarte greu. La ore tarzii in noapte, sa-ti straluceasca 10 culori pe o pagina in timp ce tu incerci sa cauti o informatie e ultimul lucru pe care il vrei.
Pe pagina principala nu scrii cu majuscule si colorat ca sa se observe. Se observa daca este centrat si ingrosat fata de restul. Se observa daca e schimbat fontul in ceva care sa mearga cu restul textului. Poti eventual sublinia?
De exemplu, info/rate server. Ratele nu trebuie centrate, s-ar citi mai usor aliniate ( de preferat stanga). De asemenea, aici se justifica culorile pentru tipul Itemelor dar mai jos ! Ce e cu verdele ala? E ca un panou publicitar cu leduri in mijlocul noptii. Te chinui sa citesti si vrei sa treci cat mai repede peste. Nu stiu daca s-a mai plans cineva de asta pana acum, dar e primul lucru care mi-a sarit in ochi in timp ce am incercat sa-mi fac conturi si sa aflu cate ceva despre server.
Poate o sa va reganditi design-ul sau macar mesajele pe care le postati.
Un link util pentru webdesigner : http://www.hosting.net/effective-use-of-color-in-web-design/ , din care citez

Quote:
Let’s start with the background. It is generally not recommended that anyone use black for their site’s background. This is a color that is very hard to read off of, and if you have a large amount of text, it will be difficult for your visitors to get an idea of what you have to offer. The exception would be sites that have more graphics than text, but if you do decide to incorporate a black background into your web design, it is important to use a text color that really stands out. Stay away from greens, reds and yellows and go with white text in this situation.

Numai bine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 12-04-2011, 18:50:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta nu e un server ci o comunitate mare de servere.
Foarte neprofesionist este si sa nu spui la ce sectie/server/forum/subforum te referi.

0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-04-2011, 23:29:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Comunitate de servere, desigur. Am specifat in post care pagini sunt prea stridente (din ce am gasit pana acum- pot sa mai caut) si am dat si un link care explica de ce nu trebuie sa folosesti fonturile respective cu backgroundul respectiv. E o sectiune de pareri si sugestii, nu? Sugerez sa va ganditi la schimbarea design-ului (daca nu v-ati gandit deja) sau macar sa reganditi modul in va postati mesajele/anunturile.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 13-04-2011, 15:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abdabs wrote:

Un link util pentru webdesigner : http://www.hosting.net/effective-use-of-color-in-web-design/ , din care citez

Quote:
Let’s start with the background. It is generally not recommended that anyone use black for their site’s background. This is a color that is very hard to read off of, and if you have a large amount of text, it will be difficult for your visitors to get an idea of what you have to offer. The exception would be sites that have more graphics than text, but if you do decide to incorporate a black background into your web design, it is important to use a text color that really stands out. Stay away from greens, reds and yellows and go with white text in this situation.

Doar ca e un random post pe un site nu inseamna ca e si bun, e idiot cel care a spus asta

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2011, 23:21:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Hosting.net is a free resource provided by industry insiders to help you make the right web hosting purchasing decision. After 15 years of starting and running hosting companies let the people at Hosting.net be your trusted resource and help you wade through the daunting world of Web Hosting! Hosting Company Reviews, News, and Tips

Da, asta era ideea postului. Promovez un site random care spune chestii despre care nu are habar.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 13-04-2011, 23:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...Nu tot ce scrie pe forumuri si site-uri gen wikipedia are importanta.
0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-04-2011, 08:15:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti simpatic. Amandoi, de fapt. Nu v-am zis ca site-ul vostru e colorat si e greu de citit pentru ca am citit site-uri si wikipedia. V-am zis pentru ca asa e, e colorat si greu de citit. Daca vreunul din voi ar fi facut site-ul ar fi stiut ca exista reguli in webdesign prin care sa eviti instalatia de pom. Lasati linkul care l-am dat si cititi si restul post-ului.
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2011, 14:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aha. Bine. Sa-mi trimiti prin PM marile tale creatii in webdesign si estetica, eventual si o diploma. Citezi pe altii dar nu sunt sigur ca intelegi ce citezi. Ma rog. Plus ca te-am rugat de la inceput sa-mi zici unde. Exemple scumpi, exemple vreau. Also, vezi ca faci flaming.
0 0

Back to top
Freak404

[Mentally Stable]

(since 16-07-2015 15:30)

Votes: 7

Post Posted: 14-04-2011, 21:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reclamaaaa...

Staff message (Levier):

Offtopiiiiiiic.

0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-04-2011, 21:36:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma scuzi, ai dreptate. Am specificat in post ca pe pagina principala si la sectiunea rate/info. Ma refeream la sectiunea wow. Dintr-un motiv sau altul nu sunt diferentiate forumurile intre ele. Si sunt convins ca indiferent cat stiu eu nu iti/va pasa. Deci sa revenim la post.

Daca chiar nu conteaza parerile si sugestiile legate de site, sau nu va pasa de sugestia asta, puteati sa spuneti de la inceput nu, pentru ca ati tot zis ca aia is niste idioti si ca eu nu stiu ce vorbesc. Si ma refer strict la wow.freakz.ro .

Ai pm cu "marile mele creatii in webdesign si estetica". Diploma.. - arat-o pe a ta si ti-o arat pe a mea. Si daca mai aveti de gand sa raspundeti in continuare doar cu referiri la ce zic si cum zic, mai bine nu va obositi. Scutiti cateva minute din viata. Am incercat doar sa dau o sugestie nevinovata, din experienta.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2011, 21:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uh, din experienta mea iti spun, vazand lucrarile tale ca galben pe albastru nu merge, estetic vorbind. Asadar hai sa lasam sugestiile pe altadata ca mai ai vreo trei lucrari p-acolo pe care eu le-as ascunde in locul tau. Nu din cauza layoutului, din cauza culorilor.
0 0

Back to top
Freak404

[Mentally Stable]

(since 16-07-2015 15:30)

Votes: 7

Post Posted: 14-04-2011, 21:46:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se poate sa primesc si eu pm cu lucrarile lu' Abdabs?,sunt foarte curios ce poate sa faca

Not a real web designer.
0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-04-2011, 21:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Super. Ai putea la fel de bine sa stergi topicul. Acum e la fel de intutil si la subiect ca si posturile tale. Faptul ca tu consideri ca eu nu am experienta nu inseamna ca nu trebuie sa iei in calcul o sugestie. Si poate ai putea sa-mi trimiti un site sau diploma? Daca site-ul asta e facut de tine... stai linistit, asa e la inceput.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 15-04-2011, 03:17:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am facut site-ul, iti trimit eu certificatul meu de persoana fizica autorizata pe servicii de informatica daca doresti, banuiesc ca e la fel de bun ca "diploma" (de kindergarten?) aia de care vorbesti

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Abdabs

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2011, 11:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ca o persoana autorizata ce esti, nu ti-ai m-ai updatat copyright-ul la site-ul propriu de 4 ani. Sigur, e ceva care iti scapa... 4 ani.Si nici tu nici celalalt nu ati raspuns la intrebarile/sugestiile mele.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 24-07-2025, 05:47:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password