User
Pass
2FA

[REJECTED] frostfirebolt 3

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1556
Drcox
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 15-04-2011, 23:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trimite la trash postul asta dupa ce citesti
Degeaba incerci tu sa explici cand eu stiu 100% din propria experienta ca asa e...sunt foarte dezamagit de atitudinea gmi-lor legat de problema asta....nu vrezi sa investigati un pic...nu va pasa...bine nici mie nu-mi pasa...lasati bugul asa cum e...power to the mages...am mai facut un bug post despre trapele la hunter mai demult si m-ati luat cu vrajeli ca e normal...desii ama dus si dovezi...s-a inchis topicu numai ca sa fie fixat mai tarziu cand nush prin ce minune va-ti convins ca defapt era buguit...asa faceti si acum...bravo

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Animality

[of the Alliance]

(since 16-10-2011 21:27)

Votes: 6

Post Posted: 16-04-2011, 00:07:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okay,nu ca as fi jucat mage de mai bine de 1 an....cam atat a trecut de cand n`am mai jucat mage...dar mam uitat pe youtube la LK run ,a unei dintre guildele cele mai mari dp oficial,si baiatu kre facea filmu era mag fire dps.el dadea cu firebolt.nicidecum cu frostfire...

Asta voiam sa zic...nicidecum k tu sau zohl ai dreptate..poate aman2 poate niciunu,dar stii cum se zice : dak ceva nu merge,fa`l sa mearga sau obisnuieste`te....oamenii s`au obisnuit...si deaia frost mages domina fiindca dau dmg OP cu frostfire:)

nb all

Last edited by Animality on 16-04-2011, 00:35:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-04-2011, 00:16:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa e...dc nu joaca nimeni frosfire??top dps in lume la lk a fost arcane dupa fireBALL spec nu frostfire....cine naiba ar mai juca fire daca frostfire mergea si pe retail cum merge aici!?!?!? fireball are 50% crit bonus si frostfire 150%!?!?!!?!? fiti seriosi ma si analizati un pic problema asta...unii zic ca e buguit arcane ca nu da dmg...FALS! arcane nare nimic...pare slab ca e frostfire buguit de da dmg fenobarbital...daca chiar vreti sa mearga totu bine pe srv vb cu magi de pe retail probabil aveti cunostinte si intrebatii
0 0

Back to top
Animality

[of the Alliance]

Post Posted: 16-04-2011, 00:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ciudat dar adevarat,arcane e top dps...si totusi majoritatea magilor dp srv in ICC joaca frostfire = bug abuse sau ce ? chiar dak arcane se joaca la 2 butoane...pe fire se joaca la fireball clar,nu frostfire:|

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

(since 16-12-2012 17:07)

Votes: 10

Post Posted: 16-04-2011, 00:28:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Invata sa joci. se numeste FROST-FIRE bolt, beneficiaza si din talente de frost si din talente de fire.

Zohlomg wrote:
Invata sa joci, ti-am explicat in topicul anterior.

Btw, tu ai jucat tank mage la 80 pe blizz..mai ai si alte clase?

Crede-ma pe cuvant ca asa e si nu mai dramatiza.

Nu iau partea nimanui, dar sincer ? Ala e cel mai stupid argument pe care l-am vazut .

0 0

Back to top
Animality

[of the Alliance]

Post Posted: 16-04-2011, 00:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dc...multi gmi raspund numa prin "invatza sa joci" ....nu inteleg sa mor eu...e vreo moda sau ce -? dai omului argumente detaliate si motive clare inainte sa`l faci prost in fatza...el isi exprima opinia care...e corect in momentul actual...dak nu ai vreun interes in magi zohl - nu`i mai raspunde...k daca te uiti pe youtube dupa cum am zis...toti fire magii joaca la firebolt nu la frost fire.

Posturi unite automat, 16-04-2011, 01:37:55

mie de exemplu nu mi`a raspuns niciun GM la postul de metamorphosis in arena,ca are GCD aiurea cu Immo aura,si immo aura nu beneficiaza de haste...am argument si dovezi si tot nimica - dak mi se zice "invatzat`ti jocu" e clar o problema cu omu ala knd ii dau totu in fatza.

0 0

Back to top
BoogieNxx

[Mentally Stable]

(since 16-10-2013 22:27)

Votes: 2

Post Posted: 16-04-2011, 01:59:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai @Drcox, ceva imi spune ca "experienta ta pe blizz" e 0. Back in the days, FFB spec era nr. 2 dupa Arcane PvE spec (daca aveai gear corespunzator, evident). Asta una la mana. Deci las-o balta cu povestile, cum ca FFB spec nu a existat vreodata "pe blizz". E evident ca nu ai jucat vreodata acolo pe mage.

In al doilea rand, FFB face dmg in functie de rezistenta mobului, intr-adevar. Daca mobul e mai rezistent la fire, FFB va face frost damage. DAR!!! asta nu inseamna ca va beneficia doar de frost talents. Indiferent ce dmg face FFB, indiferent de rezistenta bossului, FFB va beneficia INTOTDEAUNA atat de frost cat si de fire talents. In principiu, daca mobul are rezistente egale la fire si frost, FFB face frostfire damage.

In al treilea rand --> http://forum.wow-freakz.com/Mage-t71457.html
In al treilea post am explicat cum functioneaza FFB crit dmg.

In numele a ce vrei tu, opreste-te odata din trollat, FFB functioneaza perfect pe freakz.

@Animality: lumea joaca Frostfire pe freakz pt. ca e un spec mult mai fun, mai simplu si mai sigur. Arcane e un spec costisitor. E drept ca si Fireball+TtW e la fel de competitiv, dar Firefrost e mult mai fun, mult mai original. Magii nu au mai avut la dispozitie un spec competitiv "mai elementalist asa" din vanilla WoW. E firesc. Si in legatura cu clipul de pe youtube..ce zici tu e ridicol. Doar pentru ca respectivul juca Fireball + TtW nu inseamna ca e vreo regula in acest sens. Era doar optiunea lui. Cat despre "critu de 150%" care tot il invocati, repet: cititi in linkul de mai sus.

@hysagi: probabil ca si moderatorii s-au saturat sa raspunda la atatea intrebari demente. Cand argumentele sunt peste tot pe forum, ce mai vrei? sa repete cineva ca papagalu' ?

Mage@Darkmoon Faire EU & Argent Dawn EU. Pensionat.

0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-04-2011, 04:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boogie e ilogic ce vb tu...adica da frost dmg da iau bonus din fire cand talentu zice clar ca afecteaza fire dmg....si da pe la inceput in wotlk se folosea ffb eu vb despre 3.3.5 specific...si am xp pe blizz destul stay lin,am avut 80 si tank si mage+in cata 85 pala...nu cred ca are rost sa iti dau armory ca nu dovesdeste nimic concret...am screenuri de pe caractere totusi daca vrei in care scriu ceva de genu ''freakz e baza''...dar nu asta e scopu meu...scopu meu e sa fac gm-ii sa intelegea ca e BUG faptu fa frostfirebolt ia TOATE BONUSURILE!!! POSBILE!! si le stackeaza pe TOATE.....toti fire mage in 3.3.5 foloseau fire nu frost...oare dc>???daca ffb lua 150% cu 100% mai mult decat pe fire care era rostu sa joace pe fireball si nu frostfire??ganditit logic putin si intrebati pe alti mage care au jucat retail daca pe mine nu ma credeti....de parca am interes sa mint -
0 0

Back to top
comycosmin

[Mentally Stable]

(since 06-05-2015 19:38)

Votes: 13

Post Posted: 16-04-2011, 08:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frostfire Bolt is a Mage ability that came with Wrath of the Lich King. Its primary purpose is to make an Elementalist specialization (one with a balance of points between the Frost and Fire Mage trees) viable for PvE content (see Mage builds). To serve that purpose, it gains benefits from talents that affect both Frost and Fire damage. now stfu and close topic
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-04-2011, 09:06:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti prost sau te prefaci???NORMAL CA IA BONUS DIN TOATE!! DAR NU LE STACKEAZA IMPREUNA CONSTANT?!!?!? e chiar atat de greu sa judecati unii???????? ia bonus din toate dar....in functie de ce SURSA DE DMG DA!!...fie frost sau fire....ia bonusurile din sursa respectiva!!

Staff message (Gh0sT):

+1 warn pt injurii. Tot nu vrei sa-ncepi sa respecti regulamentul?

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 16-04-2011, 09:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tipule am inteles ce vrei sa zici dar... daca un moob are 0 fire rezistance.. si 0 frost rezistance.. ia zi.. ce dmg da frostfire bolt? frost sau fire dmg?
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 16-04-2011, 09:40:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Invata cum sa faci un bug report si nu mai face pe smartassul pe aici. Chiar nu ne pasa de experienta ta de 1337 Mage @ Retail.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 16-04-2011, 09:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am citit nimic din postul asta

The Bolt, in essence, gains the benefits of both Frost and Fire damage talents (with the exception of restricted ones like Improved Fireball or Empowered Frostbolt). Now, Elementalist Mages can benefit from Ice Shards and Ignite simultaneously, for instance, which is a massive increase to their DPS. Frostfire Bolt's stated goal from Blizzard was to make Elementalist builds viable in raids.

and

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=44614 (wowhead link)

and

http://elitistjerks.com/f75/t37364-frostfire_bolt_thread_updated_3_2_2_a/

Crit Multiplier : 334.565%

Mai faci topicuri si ai +warns pe forum.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 16 April 2011 07:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 25-06-2025, 19:43:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password