User
Pass
2FA

Anulare ban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message520
galanel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-04-2011 10:28)

Votes: 2

Post Posted: 18-04-2011, 13:47:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gm as avea si eu o nelamurire azi am luat ban pe hunteru e la hoarda de la Skilz pt faptu ca diminetaza am fost la farmt bh cu un player si nea cazut la amoi bh eu mam dus ogg sa fc q si el a venit dup mine.Dupa ce am facut q vad ca vine simi da trade pune bh lui akolo si da accept eu lam luat desigur si a zis ca intra cu alt char sa il dai si nu i lam mai dat iar el a vb cu Skilz si skilz ma amenintat ca daca nui dau bh imi da ban.De frica am luat bh de la ah si i lam dat inapoi e fata cu Skilz iar dupa ban??? de ce orce plaier ar fi facut asa daca vine unu sii da trade un bh sii da acept doar no sal refuzi nu? in plus el trebuia sal trimita pe mail.
Nume cont:spk
Nume char spk

Astept un raspuns de lka gm daca mi se v scoate banu

TOATA FAZA E CA PANA LA URMA EU IAM DAT NH INAPOI DAR CU BAN TOT MAM ALES

Asa ma duc si eu ogg si impart primo gratis sii zic ca maine s mi le de inapoi si fireste ca no sa mi le dea nimeni si face cerere la gm sa le de ban ca mau inselat?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

Status: Offline
(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 18-04-2011, 14:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai primit ban pentru nesimtire si pentru scam PUNCT mai faci un topic si iti dublez banu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by skilz, 18 April 2011 12:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 12:47:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password