User
Pass
2FA

Putina omenie va rog.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message723
waddd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-05-2012 18:36)

Votes: 2

Post Posted: 18-04-2011, 19:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Referitor la thread-ul "Rugaminte GM" , sunt un prieten de-al astuia care a facut thread-ul.

Vreau si eu sa percep si eu de ce nu i se pot da caracterele inapoi! Regulamentul este regulament, dar cand omu' are dreptate, ce faceti? va transofrmati in politicieni la faza asta! Cum ziceam, putina omenie. Eu oricum nu mai joc Wow, putin imi pasa de caractere sincer, dar unul dintre ele a fost crescut de mine, i l-am lui, bun. Credeti ca sunt furate? ei bine, uitati-va la Ip-uri, voi stiti mai bine, stiti ca sunt jucate de pe IP lui, aveti dovada clara in fata ca sunt ale lui, dar va luati dupa un rahat de regulament! Nu vreau sa fiu un "internet troll", dar totusi sa tratati problema ca de la om, la om, nu ca de la pustan de 15 ani, la pustan de 15 ani. Va rog nu bagati toti oamenii in aceeasi oala. Suntem romani, suntem recunoscuti prin prostie, furt si minciuna, dar sunt si oameni drepti, putini, dar cinstiti! Nu pierdeti nimic daca ii dati omului caracterele inapoi. Atat am avut de spus, probabil o sa luati in vant acest topic, dar macar atat am putut sa fac si eu pentru acest prieten al meu. Ma gandesc ca poate-l ajut, cum faceti si voi cu prietenii vostri bine-nteles. Cand ceva e nedrept, ii sariti in ajutor. - Ei bine, cam atat am avut de spus! O zi buna tuturor!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
marcurazvan

[Wow Teacher]

(since 01-04-2014 01:27)

Votes: 10

Post Posted: 18-04-2011, 19:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana daca nu doresti sa respecti acest regulament esti liber sa parasesti aceasta comunitate(Nu stiu unde scria acest lucru)
2 citestemi plz semnatura

3 nu mai imi trimite mesaje dinalea ca jur ca mi sor aburit toate geamurile din casa +ecranu de la tv

Bine ati venit, rau ati nimerit. Eu sunt Cãpitanul Burcea, am o p**a de un metru si o sa va cam f*t pe toti
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 18-04-2011, 22:26:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde ti-e omenia ta cand insisti ca nesimtitul sa ne incalcam regulamentul?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 18 April 2011 20:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 02-03-2025, 21:47:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x