User
Pass
2FA

Reclamatie Twister - Limbaj inadecvat

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message787
Vrill

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-07-2011 20:06)

Votes: 2

Post Posted: 20-04-2011, 21:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Vrilll
- Numele adminului reclamat : Twister
- Harta, ora si data faptei reclamate :Train - 19.04.2011....ora 18:45

Motivul - Nu se poate sa faceti jucatorii cretini si sa le dati ban fara sa faceti un demo sau macar niste poze .

Regula numarul 1 ( valabila pentru admini) :

Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti.

Pai domnu' Twister tu urlai pe server , citez : "Vrilll esti cretin" ..***...etc..ban si asta pentru ca ti-am dat un headshot cu siringa ti se pare in regula ? Am vazut explicatia ta ti-a zis adyta ca am aim , si te-ai uitat pe mine dar iti era prea lene sa mai faci poze ,era mai simplu sa dai ban direct ? Bun sa zicem ca esti jucator cu experienta , eu stiu sigur ca nu aveam nimic deci cum ramane cu experienta ta pe joc ? Cu o ora inainte se mai uitase un admin pe mine care spune ca sigur nu am aim , dar poate am luat ban pentru wall.??-

Ma uitam in posturile tale anterioare pe forum , povesteai unui individ caruia ii dadusei ban pentru limbaj" cum ar fi mai bine sa se decarce de nervi in camera si nu pe server"....asta se cam numeste ipocrizie.

Nu m-a deranjat ban-ul am ip dinamic nu e o problema pentru mine , m-a deranjat comportamentul tau , m-ai jignit si in joc si pe forum ,in joc m-ai facut cretin , pe forum m-ai luat ca la piata cine ba "asta e codat "....-

Nu m-am interesat daca esti si owner, dar in caz ca esti am sa dau un citat din topicuri unde am observat aceeasi problema ,citez Ghost :"Nu crezi ca ideea de a reclama un owner celorlalti owneri e cam tampita?" ....sincer NU , cu atat mai mult ar trebui sa va moderati in limbaj ,daca voi vreti sa aveti o comunitate in care va mascariti jucatorii cum vreti....atunci nu stiu ce sa mai zic...doar atat am de spus , nu e normal sa inghiti in sec si sa taci din gura cand ai fost nedreptatit. Personal astept un avertisment pentru twister si scuzele de rigoare; codat, necodat daca voi adminii nu pastrati o oarecare decenta in limbaj cum mai puteti avea aceleasi asteptari de la cei pe care ii moderati ??

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gh0sT

[Legend]

(online 4 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 20-04-2011, 22:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-ai inteles gresit. Ideea de a reclama un owner altor owneri e tampita. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa faci o reclamatie in care sa te adresezi strict ownerului in cauza. Daca raspunsul ownerului reclamat nu te multumeste, atunci vor interveni si ceilalti owneri.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 21-04-2011, 07:46:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti bati capu degeaba ghost..e prea copil sa inteleaga din prima.
lasa-ma sa ii explic cum sta treaba..
cand am atata experienta adica cei mai multi codati de pe toate serverele ...(asta ca sa te miri)...crezi ca nu imi pot da seama cand un jucator are aim din mers..
mi se pare absurd sa imi pierd timpu sa fac un demo pentru toti copii..
fara nici cea mai mica indoiala ai avut aim..
apropo vezi cum te adresezi ca nu sunt vreun copil de 13 ani care nu stie ce vorbeste si cum vorbeste..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 21 April 2011 05:58

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 30-04-2025, 21:34:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password