User
Pass
2FA

Probleme !!!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2466
Nrultimate

[your master]

Status: Offline
(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 22-04-2011, 14:27:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca nu s-au rezolvat......
http://forum.wow-freakz.com/Probleme-t74735.html

a mai vazut un DK linku de mai sus si mia dat whisper daca am rezolvat problema, ca si el are aceeasi problema. Cred ca multi DK au problema asta. Nu inteleg cum naibi la 979 parry rating am 23% parry si la 707 dodge rating am 29% dodge (acum am 27% parry cu enchantrile de la DK) inainte aveam 30-31% dodge si 36% parry fara enchanturile DK-ului, si nu leam avut cat as fi schimbat un item ceva ci 1-2 luni, si acum dintr=o data (peste noapte) m-am trezit cu stats astea.

As vrea daca se poate ceva ajutor de la cineva competent. Si as vrea daca se poate sa tineti topicu in top list ca sa poata fi vizualizat.
am dat repair la wow, unstuck, am murit, delete cache, reset spec, schimbare spec (acum am revenit la specu anterior)....fara nici un rezultat.

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 22-04-2011, 14:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

As vrea daca se poate ceva ajutor de la cineva competent. Si as vrea daca se poate sa tineti topicu in top list ca sa poata fi vizualizat.
am dat repair la wow, unstuck, am murit, delete cache, reset spec, schimbare spec (acum am revenit la specu anterior)....fara nici un rezultat.

ba ma jur - ESTI PREA ... MA -)))) cum sa dai REPAIR la wow pentru o problema ce tine de data baseul serverului..nu al WOW-ului tau - doamne esti...-)))))))))))))) continua sa postezi...semnatura mea e veche
apropo Mtyx asta te-a facut incompetent..-.-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
andygr

[Mentally Stable]

(since 13-03-2012 16:19)

Votes: 3

Post Posted: 22-04-2011, 14:48:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

a mai vazut un DK linku de mai sus si mia dat whisper daca am rezolvat problema, ca si el are aceeasi problema. Cred ca multi DK au problema asta. Nu inteleg cum naibi la 979 parry rating am 23% parry si la 707 dodge rating am 29% dodge (acum am 27% parry cu enchantrile de la DK) inainte aveam 30-31% dodge si 36% parry fara enchanturile DK-ului, si nu leam avut cat as fi schimbat un item ceva ci 1-2 luni, si acum dintr=o data (peste noapte) m-am trezit cu stats astea.

same problem^^
am fost ieri in icc eram leguma:)) 13-14% dodge cu procul de la sigil si 23% parry:|

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-04-2011, 15:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sadiq wrote:
Nrultimate wrote:

ba ma jur - ESTI PREA ... MA -)))) cum sa dai REPAIR la wow pentru o problema ce tine de data baseul serverului..nu al WOW-ului tau - doamne esti...-)))))))))))))) continua sa postezi...semnatura mea e veche
apropo Mtyx asta te-a facut incompetent..-.-

ba Sadiq tu deja esti prost rau de tot. am scris alea si am incercat ca sa stie oameni sa numai posteze despre astea, deci problema e alta. Nu te mai baga daca esti prost si pe langa subiect. Myt e cam copil si ia lucrurile in gluma chiar si la un joc...ma rog nu vreau sa il jignesc (am vb cu el si ingame) dar de exemplu topicu precedent l-a inchis degeaba nici macar nu s-a ostenit sa se uite pe armory la char, sa vada problema.

sadiq sutn cam obosit si nu am chef de fani, asa ca fi ontopic ca nu am chef de tine

VEKU

0 0

Back to top
Sadiq
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-04-2011, 16:03:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:
Myt e cam copil si ia lucrurile in gluma chiar si la un joc...

pai normal..e un joc ...pentru tine wow are o grafica mai buna decat lumea reala...te ascunzi prin colibe Barrens si violezi elfe presupun...joci cu naked addon.
ideea e ca spammezi degeaba..de fiecare data vii cu un topic prost si fara sens..in care tu gasesti cele mai MAJORE buguri si vrei sa fie reparate..cand defapt acestea nici nu exista..insa tu te crezi important..normal ca o sa iti inchida adminul si topicul asta pentru ca e inutil.Inca nu stiu cum de nu ai niciun warn..la cate topicuri inutile ai facut pe acest forum

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-04-2011, 16:10:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm......use armory si scrie Nrlastest, uitate la iteme si ce am pe el si te uiti si la dodge parry. Si ai sa vezi cat de prost esti pt ca dai din gura degeaba si fara sens si ai sa imi dai dreptate. O sa ma uit si de o poza care arata de def stats aveam inainte.
Si te rog numai scrie. Lasa GM sau Shocker sa isi exprime opinia, cred ca Shocker e cel mai bun ca sa dea raspuns.
Tu nici macar nu ai citit topicu si incepi sa scrie.Esti ridicol.

VEKU

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 22-04-2011, 21:29:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nrultimate a.k.a nyo wrote:
sutn cam obosit si nu am chef de fani, asa ca fi ontopic ca nu am chef de tine
topicul se numeste "Probleme !!!", iar el are o problema cu tine, deci nu vad unde e offtopic
anyway, daca tu inca consideri ca doar caracterul tau a fost ales de catre aceea mareata forta care ne conduce, sa se buguiasca peste noapte inseamna ca intradevar esti chiar asa de special pe cat credeai ca esti si ar trebui sa te simti asa de importantl incat sa nu mai joci acelasi joc ca noi restu, muritori de rand
meanwhile, you can still detele your data folder and enjoy the rest of the game

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 22-04-2011, 21:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andygr wrote:

same problem^^
am fost ieri in icc eram leguma:)) 13-14% dodge cu procul de la sigil si 23% parry:|

ofofof ce naspa e cand nu citesti topicu.....exemplu ca mai sutn oameni cu same problem

VEKU

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 22-04-2011, 22:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt atatea ghilde mari, care au ca main tanci death knights care nu s-au plans deloc cum ca ar avea astfel de probleme, si va treziti voi, "doi analfabeþi letargici care nu stiu sã articuleze douã vocale" sa postati baliverne, cum ca vi s-au buguit caracterele ...
0 0

Back to top
Sadiq
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-04-2011, 22:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sau mai dai un repair la wow.

0 0

Back to top
andygr

[Mentally Stable]

(since 13-03-2012 16:19)

Votes: 3

Post Posted: 22-04-2011, 23:10:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
va treziti voi, "doi analfabeþi letargici care nu stiu sã articuleze douã vocale" sa postati baliverne, cum ca vi s-au buguit caracterele ...

daca nu stii despre ce e vorba mai bine taci.si in legatura cu "analfabetii" de unde stii tu ca eu sunt analfabet?mai bine te duci la somn si ne lasi pe noi cu balivernele noastre.sal,bft

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

Post Posted: 22-04-2011, 23:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andygr wrote:
[...]de unde stii tu ca eu sunt analfabet?

am puteri supranaturale, cu ele am reusit sa vad intr-o alta dimensiune unde tu ai scris ceva de genu ⇩ intr-un topic numit "Probleme !!!"
andygr wrote:

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 23-04-2011, 10:56:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma numai postati tampeni aici, certativa pe privat sau unde vreti voi, eu cel putin, chiar am o problema la DK, iar cu certuri si oameni care doar dau din gura nu am cum sa rezolv. Cei care habar nu aveti despre ce vorbesc ignorati topicu si lasati pe cei care stiu despre ce e vorba sa vorbeasca......voi doar faceti spam pe aici pe forum.....Iinsane poi logic ca alti nu au problema ca joaca pe blood si nici nu le pasa de def stats, pe cand eu joc diferit fata de toti de aici si este ilogic ce stats am , care pur si simplu m-am trezit cu ele micsorate (parry mi s-a micsorat cu cel putin 10% fara sa umblu macar la char)

VEKU

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 23-04-2011, 12:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
kisame

[belive , love , hate]

(since 24-03-2014 22:58)

Votes: 6

Post Posted: 23-04-2011, 16:54:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

nota 100000 stigmata.

cat despre dk. statsurile si "number generator" n-au fost niciodata usor de controlat/rezolvat. aveti rabdare? -

Did you see me lay down the law? I am the LAWGIVA!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 23 April 2011 22:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-02-2025, 09:55:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x