User
Pass
2FA

Cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1402
Ra1den*mZq

[THE BAWS]

Status: Offline
(since 03-03-2015 10:40)

Votes: 10

Post Posted: 25-04-2011, 21:08:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Reynar
Account name: nu se zice acc pe forum da am 15 zile ban
Ip: rds ...
GM responsbil: Shizumica
Realm: genesis
Motiv: Sa incepem : In data de 24.04 dak nu ma insel .... nuj cine din guilda m-a rugat sa intru pe priest la un icc 10 hc. in raid se aflau mai multi playeri printre care si kos si shizuma. facem noi bossii bam bam bam .... ajungem la sindra. dupa ce luam 2-3 wipeuri am spus exact cuvintele "nu ai cu cine sa faci raid ba frate" si un warlock care scosese 3k dps a inceput sa ma injure. si am iesit din raid. shizuma fiind in guilda cu mn a inceput sa urle la mn sa intru in raid la loc. eu i-am zis ca o sa intru decat daca imi da morph. nu mi-a dat morph si nu am intrat. la cateva minute a intrat pe un char pe care avea officer in guilda si mi-a dat demote pana la cel mai mic grad. eu , pe persoana fizica , am injurat-o ....... am spus decat ca "ma pis pe tn" si am luat ban 15 zile.

P.S. : Un GM merita sa fie respectat pt ceea ce face el pt srv. Nu e vina mea ca joaca pe paladin si nu are o taina .... si dak tot am injurat-o pt ceva pt care oricare dintre voi ar fi injurat-o nuj dc am primit ban.

Va rog sa-l lasati pe Shocker sa raspunda deoarece Kos si Shizuma or sa se apere unul pe celalalt.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 27-04-2011, 08:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vãd cã ãºtia se apãrã mai prost ca steaua, aºa cã îþi rãspund eu. Astfel, nu vei avea impresia cã nu îi pasã nimãnui de tine. Deºi...

Ra1den*mZq wrote:
Account name: nu se zice acc pe forum da am 15 zile ban

Asta o zici când îþi faci tu forum, pã freakz se zice.

Ra1den*mZq wrote:
facem noi bossii bam bam bam

Dupã frecvenþa bam-urilor sã înþeleg cã aveaþi wpe ? Also, trebuie sã menþionez cã pentru tine ºirul a decurs cam aºa: bam bam bam ban.

Ra1den*mZq wrote:
"nu ai cu cine sa faci raid ba frate" si un warlock care scosese 3k dps a inceput sa ma injure

Pics or it didn't happen.

Ra1den*mZq wrote:
eu , pe persoana fizica

lul.

Ra1den*mZq wrote:
eu i-am zis ca o sa intru decat daca imi da morph

Aici i te adresai ca persoanã fizicã ei, în calitatea sa de GM... juridic sau ce ? Deasemenea, sã condiþionezi un gm e destul de riscant, e ca ºi cum þi-ai aprinde o þigare de la flacãra propriului cur.

Ra1den*mZq wrote:
am injurat-o ....... am spus decat ca "ma pis pe tn" si am luat ban 15 zile.

Brusc tu, persoano fizicã, nu i te mai adresai ei, în calitate de GM juridic.

Ra1den*mZq wrote:
Nu e vina mea ca joaca pe paladin si nu are o taina

Felicitãri, asta o sã ajute la unban, în sensul cã deloc.

0 0

Back to top
Neversober
[Banned user]

Banned

(since 27-04-2012 12:40)

Votes: 5

Post Posted: 27-04-2011, 19:52:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca este normal ca inculpatu' sa primeasca ban, atata timp cat a injurat gm'ul pe "play char".
Play char=no GM= normal player= mute.
Si pe langa mute, un kick din guild ar fi fost de ajuns.
A mai fost un topic acum vreo 2 sapt, unde se plangea un oarecare' ca a luat ban pe motiv ca l'ar fi injurat pe zohl pe play char.
S'a recurs la mute, ban'ul fiind scos.

Hello! Hello! Hello?
Is anybody there-there-there?
Echo!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ra1den*mZq

[THE BAWS]

(since 03-03-2015 10:40)

Votes: 10

Post Posted: 27-04-2011, 20:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Harry taci din gura ca vorbesti mai mult si mai prost decat mine .... daca tot ma iei cu poze sa puna shizuma poza in care am injurat-o ...... sa vedem dc am injurat-o. este o chestie care s-a intamplat pe charplay-ul ei prin urmare , asa cum scrie in regulament , merit mute.

P.S. : Astept raspuns de la Shocker .... e srv lui .... el decide ....

Account name : arnakedsa1 ca sa fie toata lumea fericita

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 27-04-2011, 22:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca iti permiti sa iei peste picior un GM prietene. Closed, vrei unban donezi
0 0

Back to top
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 27-04-2011, 23:16:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ra1den*mZq wrote:
@Harry taci din gura ca vorbesti mai mult si mai prost decat mine

Dupã cum îþi ziceam ºi în postul anterior... asta o sã te ajute, în sensul cã deloc.

0 0

Back to top
Shizuma

[Mentally Stable]

(since 09-11-2019 19:34)

Votes: 24

Post Posted: 28-04-2011, 00:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai povestea sta in felul urmator:
Eram in raid si am luat wipe la sindragosa (1 singur wipe, si singurul din tot raidul.) la 1% dupa care nu stiu ce au inceput reynar cu inca unul pe raid cu ironisme , si reynar a dat leave.
Si nu am urlat la el , i-am zis hai sal facem si nu am fost singura care i-a zis. Apoi a inceput cu "imi dai morph si vin" si i-am promis ca ii dau dupa ce dam bosu jos , pt ca stateam 9 oameni dupa el, dar el nu tot a tinut-o pe a lui cu morphu. I-am dat demote in guild la rank de mute ca sa nu fiu naspa sa-i dau kick din guild , deoarece guilda noastra e pe sistem epgp si m-am gandit ca bai nene , hai ca a venit omu la raiduri si-a strans epgp si e naspa sa le piarda pe toate.
A doua zi , un officer i-a dat promote sa poata sa vobeasca si primele lui cuvinte au fost "SHIZUMA MA PIS PE TINE" , i-am zis sa se potoleasca si a inceput sa faca pe interesantul , asa ca i-am dat ban 15 zile (iar dupa parerea mea 15 zile mi se par o pedeapsa usoara , avand in vedere ca pana si daca folosesti hack primesti mai mult , iar alti gmi iti dadeau permanent) .
Si ca sa vezi ce om bun este prietenul nostru Reynar nu s-a potolit cu una ,cu doua . A intrat pe alt char si m-a facut si curva. Si asta nu e tot , aveam raid cu kos si i-a dat whisper cand era pe charul Qop lui Heiffen sa ceara asist si sa dea kick la tot raidu si drept rasplata face arene cu el. Ce om...ce caracter.
Si ca sa fac o referire si la faza cu injurii pe gm = ban | injurii pe playcharul unui gm = mute => E totally WRONG ! De ce? Gandeste-te putin , nu conteaza characterul , conteaza persoana din spatele lui pt ca tu nu-mi injuri mie caracterul gen "ce curva e belfa ta" , ci tu ma injuri pe mine ca persoana "fa ce curva esti" intelegi?
Si pe langa acest lucru , daca tot faceti pe dracu in patru cu gm , playchar de gm , atunci sa nu mai ceara morph sau chestii de genul , ca automat ceri la gm nu la play char.

http://i52.tinypic.com/av4e9x.jpg

http://i54.tinypic.com/2s0nzu0.jpg

Spar ca v-am lamurit cu mica mea povestioara , si nu cred ca am fost incorecta , si pe langa asta nu am absolut nimic cu reynar , pt mine e un random , putea sa fie el putea sa fie altcineva.

O seara placuta !

0 0

Back to top
Neversober
[Banned user]

Banned

(since 27-04-2012 12:40)

Votes: 5

Post Posted: 28-04-2011, 08:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu doar am incercat sa il ajut, chiar i'am trimis un mesaj sa lase aroganta ca nu rezolva nimic.
A continuat cu "smechereala" , banuiesc ca isi merita pedeapsa.
Imi cer scuze ca m'am bagat aiurea, eu crezand ca a primit ban pe nedrept.
Dar, ar trebui modificata regula cu insultele adresate gm'ilor (play char/gm char) = ban , ca sa se evite astfel de threaduri.

Hello! Hello! Hello?
Is anybody there-there-there?
Echo!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tiestowtf

[Mentally Stable]

(since 31-12-2011 08:42)

Votes: 2

Post Posted: 28-04-2011, 09:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 28-04-2011, 13:58:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca tot nu ati bagat la cap.

Voi cand faceti tickete sau plangeti pe forum, noi suntem aia care va ajuta sau nu. Noi, ca persoana. Ca nu intram in mintea unor maimute albasre ca in Avatar (filmul) si ne asezam pe scaun si stam sa va ajutam cu toate aberatiile etc.

Consider ca ramane decizia GMi-lor daca vrea sa va dea mute / ban / _)_ pentru ca i-ati injurat pe playchar sau pe GM char.

Pe mine, daca de exemplu ma injura un random scrub dupa server si nu il cunosc nici eu pe el, nici el pe mine ii dau mute. In cazul lui Reynar , care stia ca Shizuma e GM, el si-a permis sa o injure si acum e pe sistem Bum Bum Bum Ban @juelz, Tatal Vostru vitreg.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 29 April 2011 05:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-11-2024, 23:14:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x