User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie G@bonz

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message683
moving

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-06-2011 22:40)

Votes: 2

Post Posted: 29-04-2011, 19:36:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic k un admin care este competent de a admina pe servar nu ar jigni alti jucatorii,,,,,.
aici este dovada clara unde a jignit un jucator: https://rapidshare.com/files/459804029/caaaa.JPG

ROG OWNERII sa se uite in logo-urile de pe harta inferno sa vada cum alti se injura de mame... si de ce le mai vine la gura si G@bonz isi vede de jocul lui linistit.....

data si ora unde sa caute in logo-urii OWNERII :: 20:15 data: 29-04-2011 pe harta de_inferno.

p.s am uitat sa mai specific inca un lucru a intrat un codat cu aim,iar G@bonz nici nu la bagat in seama Unknow bastard ii sa atras atentia lui G@bonz k are aim, dar el nu ne baga in seama si la lasat sa isi vada de jocul lui cu aim....

HAVE FUN ALL...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
doWnLoad

[Mentally Stable]

(since 24-11-2011 14:17)

Votes: 6

Post Posted: 29-04-2011, 21:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie facuta fara rost...nu inteleg de ce ai facut post aici...daca nu ti'a raspuns atunci cand ai raportat un codat asta nu inseamna ca nu a luat in calcul ceea ce ai tu de zis. Sunt sigur ca s'a uitat pe el si a vazut ca nu are nimic, de aici rezultand ca nu i'a dat ban.
Iar in legatura cu acel jucator...am jucat si eu cu el azi pe server si nu mi s'a parut deloc sa aiba cod...cred ca te'ai inselat tu.

Incearca sa intelegi ca e doar un joc,ca intri pe server ca sa te joci,sa te distrezi...

Bafta HF

0 0

Back to top
G@BOnZ

[Mentally Stable]

(since 25-06-2012 13:43)

Votes: 7

Post Posted: 29-04-2011, 22:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moving nush cn esti dar sigur unul care e foarte fustrat .
1. Ce noob m'am referit la un player care isi daduse 2 fb in ochi si toata lumea a ras
2.Acel player este Slizz care pt intelectul tau care este =0 el joaca cs de cand tu incercai sa dai click pe mario.
Daca ai vrea asa mult sa te implici ai face poze la altii care chiar injura nu care zic noob sau but .
Asa ca dormi linistit mai ai de mancat !.

0 0

Back to top
moving

[Mentally Stable]

(since 10-06-2011 22:40)

Votes: 2

Post Posted: 29-04-2011, 22:08:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu inteleg ce vrei tu sa zici dar aici te contrazic k nu oi fi si eu vre-un mare jucator de cs,,, dar scuzama frate acel jucator avea aim la " nesimtire" scz de expresie tot servaru ia zis k are aim dar el nimik ne zicea sa incetam..
nici macar nu sa uitat pe el sa vada dak are aim sau nu...cu asta ne am lamurit dar el are comanda de gag si etc.. dar tot are aces acces sa il folosesca nu sa lase toti jucatorii sa se inrure ca la usa cortului...sau el sa jigneasca alti jucatorii sa ii faca " noobi" cum ia facut el.

Have fun..

G@bonz cum am mai spus nu sunt expert in al cs,,dar rog owneri sa se uite in logo-uri sa vada care are dreptate eu sau tu .

p.s = tu ar trebui sa mai joci din cand in cand un joculet k mario. si nu s frustrat dar cand vezi pe cineva cu atata indiferenta cum ai fost u cu noi si acel codat normal ca te inervezi intelegi sau nu ..

0 0

Back to top
fRefresh

[*OWNER^cZ.FreaKz.Ro*]

(since 20-08-2019 22:22)

Votes: 12

Post Posted: 29-04-2011, 22:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poza care ai postato nu cred ca este o asa mare jignire.

Acum ma voi uita in logouri si voi reveni cu un edit.

Edit: Nu i-ai zis decat o data, sa uitat pe el sigur pentru ca il cunosc, am jucat si eu cu jucatorul acela pe server nu are nimik.

Plus ca nu prea trebuia sa itzi luam reclamatia in seama pt ca ai un model dupa care trebuie sa faci reclamatie, si data viitoare vino tu cu dovezi mai bune nu ma pune pe mn sa caut in logouri postezi tu o parte din consola. G@BONTZ a procedat corect voi cand vedeti un jucator ca joaca mai bn(sunet, instinct) voi gata are cod. Dar nu te-ai intrebat si tu pe in insuti domne sunt totzi codati sau eu sunt un jucator mai slob? Gandeste-te la intrebarea care tzi-am adresato. Cu asta am incheiat nu are nici un rost aceasta reclamatie.

TC!

Rezolvat!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by fRefresh, 29 April 2011 20:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 09:14:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password