User
Pass
2FA

Reclamatie Wtf^alli3nwar3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10415
AbYsSuS
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 11-06-2011 11:06)

Votes: 5

Post Posted: 30-04-2011, 10:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda aim!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
maryoandrei
[Banned user]

Banned

(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 30-04-2011, 10:36:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-- Ia zi domnule mare player WTF cine este incompetent acuma ???...........vai de capul tau prietene, esti praff si cu aim eu pe unde te prindeam iti rupeam capul ........si s sti si u aimul bn setat trage ultumul glont unde il trage si pe primu , dak lai pus sa bata in piept daia nu dai hs asa k taci draq si mai bn ti ai cere scz si ai plek cu capul plecat mai esti si tare in gura si u si prietenul tau cola .RUSINE.

Posturi unite automat, 30-04-2011, 11:36:27

Si bv proff de admini dastia avem nevoie nu de admini care se roaga sa primasca si ei admin si dupa isi bat joc, credea k este admin si nu se mai uita nimeni p el . A mai avut si nesimtirea ieri , dupa c tot sv ii facea reclamatii sa joace incontinuare cu aim. Rusine Rusine Rusine. BV Profff.

0 0

Back to top
Spanker

[Mentally Stable]

(since 25-06-2014 19:18)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2011, 10:40:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AIM !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-04-2011, 10:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si domnule WTF am prin juktori cu aim , mult mai multi decat crezi u , dar acuma c poti sa zici si u o dai in cearta.....este normal esti doar un juktor mediocru care a vz d legal nu poate juk la un nivel mai ridicat , si ai avut nevoie d ajutor adik de AIM. ............

PS: acuma dupa ce te ai uitat la filmulet nu mai ai nimik d comentat ????!?!?!?!

0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 30-04-2011, 10:46:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RUSINE DINU PATRICIU -

Bine zis,felicitari PropheT - pentru efortul depus -

0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

(since 23-11-2012 09:09)

Votes: 4

Post Posted: 30-04-2011, 11:12:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maryoandrei wrote:
-- Ia zi domnule mare player WTF cine este incompetent acuma ???...........vai de capul tau prietene, esti praff si cu aim eu pe unde te prindeam iti rupeam capul ........si s sti si u aimul bn setat trage ultumul glont unde il trage si pe primu , dak lai pus sa bata in piept daia nu dai hs asa k taci draq si mai bn ti ai cere scz si ai plek cu capul plecat mai esti si tare in gura si u si prietenul tau cola .RUSINE.

Posturi unite automat, 30-04-2011, 11:36:27

Si bv proff de admini dastia avem nevoie nu de admini care se roaga sa primasca si ei admin si dupa isi bat joc, credea k este admin si nu se mai uita nimeni p el . A mai avut si nesimtirea ieri , dupa c tot sv ii facea reclamatii sa joace incontinuare cu aim. Rusine Rusine Rusine. BV Profff.

Deci ce pot sa mai zic despre tine mare jucator "Maryo" acuma normal ca te dai rotund.....Daca nu sti ce inseamna jocu de CS la un nivel mai ridicat, taci drequ din gura ca deja ma disperi cu dumele tale!!!!!......Normal cand da unu mai bn "GATA E CODAT AIM SETAT"......mai bine te'ai duce la sc sau lucru...si lasa inpace jocu ca nu ai tu cap pentru asa cv!!!!!......Si inca cv Maryo, deci daca aveam AIM setat sau nush ce!!!!!....dupa ce luasem ban mai intram ca fraieru aici pe forum daca stiam ca sunt vinovat....."Si PropheT cum draqu vrei sa se vada daca e filmat cu incetinitoru, normal ca nu ajunge tinta la om...esty tare si tu!!!"......Si faza ta Maryo pe unde ma prinde'ai ma rupeai Surprise ...cu asta chiar ca esty pe dinafara....bafta mare jucator -

Hai ca cu asta am incheiat cum am mai spus Bafta Tuturor Wave

............alli3nwar3..............

................. is..................

...............HERE................

0 0

Back to top
2in1
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2011 19:56)

Post Posted: 30-04-2011, 11:13:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si tie;)Wave

Sunt lucruri care imi plac si le fac atat de bine
De exemplu fac misto de cei mai prosti decat mine
0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-04-2011, 11:21:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

--- ha ha ha cati dastia k tine am vz la viata mea , esti doar un copil retard . A cerut lumea unban cu pozele cu wall pe forum asa k nu ma mira la ce minte bolnava aveti , poate u chear ai crezut k joci bn , poate k ti a pus cineva aim in pc si u nai stiut ---- Doamne ce tupeu ai ma WTF esti d ..... stiu u -.

Posturi unite automat, 30-04-2011, 12:21:22

Adevaru a esti pana la urma la iveala si eu o sa joc incontinuare iar u din pacate ai ban , asta ie viata , dar nai bunul simt sa recunosti nici acuma in al 12 lea ceas cat d magar poti fii si t mai ei d mine , eu nam zis si nici no sa zic k sunt juktor mare etc , dar mereu am jukt curat si nu ma batut gandul vro data sa fac ce ai facut u , si app dai si u /top15 sa vezi dak sunt bun ...........aaaa am uitat ai ban si nu poti vedea , suna un prieten -----.........eu nu ma laud k tine k cola eu joc si asta se vede in top in ore in fraguri pe minut asa k taci draq bootule.

Staff message (ion):

+1 warn pentru insulte.

0 0

Back to top
2in1
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2011 19:56)

Post Posted: 30-04-2011, 11:28:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maryo nu zice nimeni k nu joci bn sau etc....si esti baiat bn ....dar eu zic ca ar trebui mai usor cu jignirle;) intradevar a fost prins cu coduri etc dar totusi putin respect fata de el si de restu;)-

Sunt lucruri care imi plac si le fac atat de bine
De exemplu fac misto de cei mai prosti decat mine
0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

Post Posted: 30-04-2011, 11:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maryoandrei wrote:
--- ha ha ha cati dastia k tine am vz la viata mea , esti doar un copil retard . A cerut lumea unban cu pozele cu wall pe forum asa k nu ma mira la ce minte bolnava aveti , poate u chear ai crezut k joci bn , poate k ti a pus cineva aim in pc si u nai stiut ---- Doamne ce tupeu ai ma WTF esti d ..... stiu u -.

Posturi unite automat, 30-04-2011, 12:21:22

Adevaru a esti pana la urma la iveala si eu o sa joc incontinuare iar u din pacate ai ban , asta ie viata , dar nai bunul simt sa recunosti nici acuma in al 12 lea ceas cat d magar poti fii si t mai ei d mine , eu nam zis si nici no sa zic k sunt juktor mare etc , dar mereu am jukt curat si nu ma batut gandul vro data sa fac ce ai facut u , si app dai si u /top15 sa vezi dak sunt bun ...........aaaa am uitat ai ban si nu poti vedea , suna un prieten -----.........eu nu ma laud k tine k cola eu joc si asta se vede in top in ore in fraguri pe minut asa k taci draq bootule.

Inca chiar ma asteptam la asa ceva din partea ta.....si nu ma lu'a pe mn cu din astea ca nici nu ma cunosti....a am uitat toti copii sunt smecheri intre 4 pereti si in fata monitorului.....sa'ti mai explic si tie inca odata ca vad ca esty fara pic de scoala in tine....ce daca am luat ban pe Freakz gata nu mai pot juca CS sau care'i faza.......bai incultule tu crezi ca daca nu jucam curat mai intram pe forum sa vad care'i treaba dc am luat ban.....si mai vii si cu dume din astea ca ti'a pus cineva AIM in pc Raised eyebrow ....doamne cat poti fii de copil......si faza cu topu chiar ca esty bun tare -.....oricum doar dupa cum scrii i'mi dau seama c'am ce copil esty hai Bft -

Last edited by alli3nwar3 on 30-04-2011, 11:50:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 30-04-2011, 11:48:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alli3nwar3 wrote:
....."Si PropheT cum draqu vrei sa se vada daca e filmat cu incetinitoru, normal ca nu ajunge tinta la om...esty tare si tu!!!"......

am filmat cu incetinitorul ca sa vezi si tu si toata lumea ca tu nu pui tinta pe adversar cand tragi, dar totusi adversarul moare ...
si daca tu zici ca nu ai coduri si spui ca esti la un nivel mai ridicat decat noi, explica-mi si mie cum este posibil asa ceva ?? ca si eu si toata lumea vrea sa treaca la alt nivel ...

crede-ma ... mor de curiozitate ...

P.S. aseara cand filmul era la encodat, am intrat in cs si am jucat numai cu awp-ul si am sa fac si eu cu demo-ul meu cum am facut cu demo-ul tau ... cu zoom si cu incetinitorul, sa vezi ca eu cand nu pun tinta pe adversar ... adversarul nu moare, dar cand o pun si trag, moare ... si jucam in 15 - 20 de fps

0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

Post Posted: 30-04-2011, 11:54:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci PropheT vrei sa zici ca daca nu pui tinta pe el nu moare????Asta chiar nu pot sa o explic nici eu, da doar asa de curiozitate sa te uiti pe cineva care joaca mai bine cu awp sa vezi cu trage doar sa te uiti atent!!!!!"aia cred ca e de la awp"

PS. aa si inca ceva am uitat sa mai zic AIM am doar cand dau cu AWP nu????? Raised eyebrow

0 0

Back to top
Spanker

[Mentally Stable]

(since 25-06-2014 19:18)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2011, 12:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Normal dak ai bind si ii dau off , la awp este mult mai greu sa ti dai seama , dar din pacate pt tine sunt admini mult mai buni k tine si te au prins asa k PA PA joak p ce sv vrei u pe respawn.freakz. nu mai ai ce cauta . Player de 2 bani !!!!!!!!!

Posturi unite automat, 30-04-2011, 13:13:17

Si app WTF zine si noua glontul se duce in perete si omul moare ----???.................vrem si noi !!!!!!!!

0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

Post Posted: 30-04-2011, 12:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spanker wrote:
Normal dak ai bind si ii dau off , la awp este mult mai greu sa ti dai seama , dar din pacate pt tine sunt admini mult mai buni k tine si te au prins asa k PA PA joak p ce sv vrei u pe respawn.freakz. nu mai ai ce cauta . Player de 2 bani !!!!!!!!!

Posturi unite automat, 30-04-2011, 13:13:17

Si app WTF zine si noua glontul se duce in perete si omul moare ----???.................vrem si noi !!!!!!!!

Spanker tu macar te auzi ce vb????Player de 2 bani ma Raised eyebrow ...acuma si tu incepi sa o da'i in dume....daca nu stii juca cu awp, dupa ce te mai bagi in seama????....am uitat vrei sa te da'i si tu mare jucator Dosent Matter "si ce bind pe tasta si ii dau OFF, doame cum poti gandi si tu, cauta tu un AIM ce il pui pe tasta si ii dai ON / OFF cand vrei si atunci te cred si eu Dosent Matter "

0 0

Back to top
Alehandro

[Respawn.Freakz.Ro ]

(since 03-03-2015 10:36)

Votes: 5

Post Posted: 30-04-2011, 12:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci este aim eram in dupi sincer si eu dar chiar filmu mi-a deshis ochi

WTF explicami te rog faza care incepe la min 1.23 , unde loveste glontu tau peretele si tu il iei ,glontu lovete peretele la inca un om deasupra si tot ul iei.
Sunt sute de aim uri sa iti dau exemplu Leis Silent Aim este unu dintre ele si foarte popular, ai pe tasta insert meniul sa ii dai off on , si mai ai un fiser in care reglezi cum sa traga.

Va rog ajutati serverul cu un vot aici> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alehandro, 02 May 2011 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 21-08-2025, 11:55:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password