User
Pass
2FA

Reclamatie Wtf^alli3nwar3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10286
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 30-04-2011, 13:04:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2in1 nu am jignit pe nimeni decat pe el da?......si asta k el si cu prietenul lui cola sau luat d mine aiurea pt ce .........???? pt k lam prins cu aim ???????............Am stiut de la inceput k are aim , dar voi nu domne iar cu ajutorul lui proff si ii mai multumesc o data , ati vz si voi k am avut dreptate , imi cer scuze dak sa simtit cineva jignit in afara de WTF si COLA, respect pt restu , cei doi pt mine sunt niste retarzi si punct. Au tupeul obraznic sa minta pe fata , acuma k sa postat filmul de ce nu mai zic nimik in leg cu asta si se iau d mine , oftica este mare sau crezut mari si tari si din pacate sau inselat , exista jucatori mult mai buni decat ei si nu mai fac atatea harfe............Si cu asta am incheiat tot nu mai am c sa postez adevarul a iesit la iveala si nu mai are nimeni c sa zica .

PS: dak si u 2in1 vrei sa te ei d mine ok .....no sa ti ras . din respect si pt k faci parte din staf. O zi buna eu plec la peste .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MasterKLr

[Mentally Stable]

(since 19-01-2012 15:48)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2011, 13:25:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PropheT wrote:
Gata ... am terminat si filmuletzul si e si postat pe youtube (filmul nu are sunet, ca am zis sa nu mai stau sa ma complic)

LINK: https://youtube.com/watch?v=gjXFD3BI_wQ:

Daca asta nu e cod, explicati-mi si mie cum e posibil cu tinta pe langa adversar, sa tragi si sa il omori ...
dati-va si voi cu parerea ...

Lol ce ai facut tu Prophet face toti bani:X felicitari:) in filmulet reiese clar ca are:| cam la toate fazele trage pe langa si i ia:| si in faza de la 1:48 e clar aim!!!! trage la foarte mare distanta de el sa zic asa si il ia:P

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
maryoandrei
[Banned user]

Banned

(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 30-04-2011, 13:54:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari ink o data din partea mea , dak nu faceai filmul nu ne credea nimeni -.
0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 30-04-2011, 14:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are rost sa imi multumiti din cauza ca eu am facut o pasiune pentru "codati". Ii urasc cu o pasiune greu de imaginat, cand vad ca strica jocul.

0 0

Back to top
2in1
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2011 19:56)

Votes: 4

Post Posted: 30-04-2011, 14:43:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maryoandrei wrote:
2in1 nu am jignit pe nimeni decat pe el da?......si asta k el si cu prietenul lui cola sau luat d mine aiurea pt ce .........???? pt k lam prins cu aim ???????............Am stiut de la inceput k are aim , dar voi nu domne iar cu ajutorul lui proff si ii mai multumesc o data , ati vz si voi k am avut dreptate , imi cer scuze dak sa simtit cineva jignit in afara de WTF si COLA, respect pt restu , cei doi pt mine sunt niste retarzi si punct. Au tupeul obraznic sa minta pe fata , acuma k sa postat filmul de ce nu mai zic nimik in leg cu asta si se iau d mine , oftica este mare sau crezut mari si tari si din pacate sau inselat , exista jucatori mult mai buni decat ei si nu mai fac atatea harfe............Si cu asta am incheiat tot nu mai am c sa postez adevarul a iesit la iveala si nu mai are nimeni c sa zica .

PS: dak si u 2in1 vrei sa te ei d mine ok .....no sa ti ras . din respect si pt k faci parte din staf. O zi buna eu plec la peste .

nu maryo nu vreau sa ma iau de tn sa ne "certaM"sau alte chesti dinastea...si intradevar nu ai jignit pe nimeni infara de ei....dar eu am zis ca pe un sfat ..nu sa te critic......daca tu ca admin vb asa cum ar trebui sa vb restu.....imi cer scz daca tea deranjat cu ceva:(

Sunt lucruri care imi plac si le fac atat de bine
De exemplu fac misto de cei mai prosti decat mine
0 0

Back to top
cOoLa

[Mentally Stable]

(since 03-02-2014 22:55)

Votes: 2

Post Posted: 30-04-2011, 16:11:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maryo nam ce sa iti zic esti un copil ratat ce habar nai de viata dati ma foc in plm de imbecil lasa ca iti dovedesc eu tie unele lucruri .
0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 30-04-2011, 16:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cOola ai luat foc degeaba - acum zi sincer ce parere ai de filmuletz ?

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-04-2011, 16:57:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare rãu sã vã dezamãgesc, dar nu are aim. Cel mai prost lucru e sã te uiþi cu 1/4 la un demo cu awp. Dacã tragi de þintã aºa se vede. Plus cã o parte din vinã o are ºi interp-ul.

Plus cã în filmuleþ ai mãrit aiurea. Aia nu e distanþa realã.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Alehandro

[Respawn.Freakz.Ro ]

(since 03-03-2015 10:36)

Votes: 5

Post Posted: 30-04-2011, 17:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cola iti garantez eu ca e mul mai mare ca tine, si te potolesti sau iti dau eu ban pe server , nu ai voie mai ales ca un player sa jignesti un admin nici pe server nici pe forum

Ps: ratra explica-mi si tu ca eu nu imi gasesc explicatia la faza care incepe la mine 1:23 uitate unde loveste glontul peretele si unde este player ul care moare

Va rog ajutati serverul cu un vot aici> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html
0 0

Back to top
cOoLa

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2011, 18:22:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOL!!?? Alehandro tu iei apararea lui ca e mai mare? Nu vezi cum vorbeste amaratu dracu? Tu crezi ca imi pasa de el , dc plm imi baga numele in toate posturile? ++++ ca e admin si ar trebui sa vorbeasca politicos .

App de vilmulet , fratilor daca ati sti juca cu awp-ul nu ati zice ca e aim, si daca am zice ca are cod e foarte putin probabil sa fie LEIS dar nu ziceti ca e aim . Il cunosc pe WTF si nu joaca cu coduri nu e genul de om care sa joace codat. Maryo veziti de treaba ta. O sa cer parerea unui pglist.

0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

(since 23-11-2012 09:09)

Post Posted: 30-04-2011, 18:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ze1ss wrote:

Ze1ss mane ce crezi acuma ca daca aveam AIM mai faceam eu asa mare zarva pe forum????...Normal frate ca ma disper cand aud asa ceva, e si normal...hai ca daca chiar era AIM cum spune toata lumea nici nu mai avea rost sa dau explicatii pe forum si alea alea Dosent Matter ...mergeam frumos si cautam alt server si erau toate bune, da asa cand aud din astea parca i'mi sare fisa Dosent Matter .....oricum tu Ze1ss da'i cu awp foarte bine si vrei sa zici ca la tine de fiecare data cand ai tinta pe jucator doar atunci il omori Dosent Matter.....chiar am facut un test cu cOola de curiozitate sa vedem daca chiar e cum a zis Alehandro....incearca si tu sa vezi daca nu e adevarata faza cand da'i pe langa el si il omori....astia vb si ei aiurea ca nu stiu juca cu awp Dosent Matter....Bft -

............alli3nwar3..............

................. is..................

...............HERE................

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-04-2011, 18:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alehandro wrote:
Ps: ratra explica-mi si tu ca eu nu imi gasesc explicatia la faza care incepe la mine 1:23 uitate unde loveste glontul peretele si unde este player ul care moare

Dacã te uiþi atent la oricine se vede cã glonþul loveºte mai sus. Habar nu am de ce, cred cã e un bug. Totuºi jocul ãsta are mai mult de 10 ani.

Dacã vreþi puþinã documentare învãþaþi din greºeala mea de pe vremea când de abia luasem admin pe war4. Citiþi tot dacã aveþi timp. http://forum.wow-freakz.com/Cerere-unban-si-reclamatie-t40634.html

P.S. Playerii care au postat acolo sunt unii foarte experimentaþi.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
alli3nwar3

[Unstoppable]

(since 23-11-2012 09:09)

Post Posted: 30-04-2011, 18:55:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ze1ss wrote:

Ze1ss mane ce crezi acuma ca daca aveam AIM mai faceam eu asa mare zarva pe forum????...Normal frate ca ma disper cand aud asa ceva, e si normal...hai ca daca chiar era AIM cum spune toata lumea nici nu mai avea rost sa dau explicatii pe forum si alea alea Dosent Matter ...mergeam frumos si cautam alt server si erau toate bune, da asa cand aud din astea parca i'mi sare fisa Dosent Matter .....oricum tu Ze1ss da'i cu awp foarte bine si vrei sa zici ca la tine de fiecare data cand ai tinta pe jucator doar atunci il omori Dosent Matter.....chiar am facut un test cu cOola de curiozitate sa vedem daca chiar e cum a zis Alehandro....incearca si tu sa vezi daca nu e adevarata faza cand da'i pe langa el si il omori....astia vb si ei aiurea ca nu stiu juca cu awp Dosent Matter....

Ce voi spune acum este numai parerea mea...

Daca toti au zis ca pe dust nu este aim nu m-am mai uitat la el ... am ajuns la cel de pe nuke_rarea... fazele cu AK ... sunt clare nu este aim .... e clar nu are wall ... au fost ultimele momente cu awp-ul la final ... dar,

Si eu joc cu awp-ul de mult timp ... stiu cum e ... am luat la banuri si mi-am facut singur demo ... am jucat si cu RealVNC on sa explic oamenilor ca nu am nimic in calculator - ca este cs-ul clean .... dar totusi le dau de le sar capacele ...

Ze1ss aici ce ai vrut tu sa zici???...Cand jucam cu ak47 nu aveam AIM nu???...Si cand am luat awp gata i'am dat ON la AIM sau ce????....si mane pe bycastor cand am avut 40 si ceva cu 3 sau 4 atunci nu aveam AIM nu si acum gata dintr'o data am????...sau cum ca acum chiar m'ai indus in eroare Dosent Matter...

PS:Ia cititi aici care e faza cu glontu Dosent Matter http://forum.wow-freakz.com/view-post-587493.html?highlight=fortare#587493[/url]

............alli3nwar3..............

................. is..................

...............HERE................

Last edited by alli3nwar3 on 30-04-2011, 19:10:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cOoLa

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2011, 19:00:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BUG vizual .... ceva de genu!!
0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 30-04-2011, 21:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alli3nwar3 wrote:
Ze1ss wrote:

Ze1ss mane ce crezi acuma ca daca aveam AIM mai faceam eu asa mare zarva pe forum????...Normal frate ca ma disper cand aud asa ceva, e si normal...hai ca daca chiar era AIM cum spune toata lumea nici nu mai avea rost sa dau explicatii pe forum si alea alea Dosent Matter ...mergeam frumos si cautam alt server si erau toate bune, da asa cand aud din astea parca i'mi sare fisa Dosent Matter .....oricum tu Ze1ss da'i cu awp foarte bine si vrei sa zici ca la tine de fiecare data cand ai tinta pe jucator doar atunci il omori Dosent Matter.....chiar am facut un test cu cOola de curiozitate sa vedem daca chiar e cum a zis Alehandro....incearca si tu sa vezi daca nu e adevarata faza cand da'i pe langa el si il omori....astia vb si ei aiurea ca nu stiu juca cu awp Dosent Matter....

Ce voi spune acum este numai parerea mea...

Daca toti au zis ca pe dust nu este aim nu m-am mai uitat la el ... am ajuns la cel de pe nuke_rarea... fazele cu AK ... sunt clare nu este aim .... e clar nu are wall ... au fost ultimele momente cu awp-ul la final ... dar,

Si eu joc cu awp-ul de mult timp ... stiu cum e ... am luat la banuri si mi-am facut singur demo ... am jucat si cu RealVNC on sa explic oamenilor ca nu am nimic in calculator - ca este cs-ul clean .... dar totusi le dau de le sar capacele ...

Ze1ss aici ce ai vrut tu sa zici???...Cand jucam cu ak47 nu aveam AIM nu???...Si cand am luat awp gata i'am dat ON la AIM sau ce????....si mane pe bycastor cand am avut 40 si ceva cu 3 sau 4 atunci nu aveam AIM nu si acum gata dintr'o data am????...sau cum ca acum chiar m'ai indus in eroare Dosent Matter...

PS:Ia cititi aici care e faza cu glontu Dosent Matter http://forum.wow-freakz.com/view-post-587493.html?highlight=fortare#587493[/url]

Man eu am si explicat anumite chestii cu zoomx1 si zoomx2 .. daca ai vazut la inceput...
M-am uitat si eu la tn din curiozitate si imi place mult cum dai cu awp-u - doar aveam un inamic pe masura - daia nici nu ma pronunt - ca si eu joc cu awp-ul si stiu cum e sa zica toti ca ai aim / wall / etc.... a fost la un moment cand intram pe server faceam 6-7 killuri printr`e care 4-5 erau HS-uri si luam ban - nici nu m-am chinuit sa fac cerere .. pentru ca nu avea rost ... am plecat mai departe ....
Si la faza din filmuletz ar fi singura unde e posibil aim .... dar repet nu ma pronunt !

Multa Bafta ! -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alehandro, 02 May 2011 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 29-07-2025, 20:31:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password