User
Pass
2FA

[Genesis] [H] [2v2] [F-mage] LF arena mate,citeste tot !!!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message386
Furkoli

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-09-2011 12:15)

Votes: 2

Post Posted: 04-05-2011, 19:23:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lox

First of all , aiming :

-1950+ in [2v2] (J.K nu joc pentru raiting,joc pentru skill ; mereu am vrut sa devin rank1,nu ma las pana nu devin)
-PVP movie

Experienta :

-lifetime in arena : around 5-6k
-caractere jucate : Retri pala , frost mage

Freakz :
-hot streak[2v2]
-1800[2v2]

Abyssal :
-hot streak
-1800 [3v3]

MYSELF :

-REAL LIFE , mai presus de toate am un real life ,uneori voi juca ca un addicted , alteori voi intra mai rar datorita scolii etc.

-17 ani , roman (daca chiar conteaza)

- Comunicativ , obijnuiesc sa-mi anunt partenerul cu cateva secunde inainte sa fac cc , ii comunic cd-urile / DR-ul la spelluri mai importante gen CS , DF , POLY .

- Nu joc pentru rating , joc pentru skill

- Atata timp cat am un feedback la sfarsitul meciului nu conteaza daca am castigam sau am pierdut , hell , prefer sa piered si sa invat mai multe decat sa castig si sa nu invat nimic ) --- cu toate astea i like winning , who doesn't ?! .

- Sunt perfectionist , mereu incerc sa fac lucrurile cat mai perfect , gameplay-ul sa fie flawless .

-Frapsing , mereu am vrut sa-mi inregistrez meciurile pentru un feedback obiectiv din toate punctele de vedere pentru a-mi imbunatatii gameplay-ul din pacate, Pc-ul actual nu-mi permite sa fac acest lucru deoarece atunci cand filmez imi merge below 20 fps . In viitorul apropiat ,
cand imi voi permite si eu voi face tot felu de imbunatatiri la Pc pentru a putea filma + voi invata Sony vegas pro s.a pentru filmul de pvp care vreau sa-l fac .

- Iubesc Pvp-ul , invat repede , ma uit in fiecare zi la diverse filme de pvp pe wcm(warcraftmovies) indiferent de clasa,patch sau expansion .

- Sunt genul de persoana care isi ia notite cand vrea sa invete ceva,indiferen ce invata ! Deci , eu cand stau si ma uit la filme,citesc guide-uri pvp and so on , fac in felul urmator : iau un caiet studentesc , un pix si incep sa scriu . Cand sunt la scoala si ma plictisesc in ore,deschid caietul si citesc (daca il am la mine)

- Mereu in cautare de metode noi pentru a-ti imbunatatii gameplay-l, like ; clean ui , simple binds , cat mai putine addon's and so on ...
Caut un partener :

-open-mind , comunicativ , sa nu joace pentru raiting ci pentru skill .

Lucruri care-mi plac :

- atmosfera aia amuzanta din timpul meciului (nu prea o am , dar tare as vrea sa comunic cu parteneru cum face Xmo , glumind etc ) - nu cand vine vorba sa fim seriosi desigur .
- sa COMUNIC
- sa invat si celelalte caractere ...etc nu mai imi vin in minte

Lucruri pe care NU le suport :

-oamenii care mananca in timpul meciului
-oamenii care se cred super pro dar defapt is niste scrubnoobi
-cei increzuti
-cei care dau vina pe partener cu o atitudine de " cine mi-s eu "
-cel care zice ca face echipa cu tine , si dintr-un motiv oarecare dupa 2 zile da leave team . DUDE macar zi de la inceput : DACA ESTI CRETIN/TAMPIT/IDIOT/NOOB nu joc cu tine si gata , facem doar cateva meciuri sa vedem cum e ( ei uite ca ai nevoie de mai mult de 250-300 de meciuri jucate impreuna cu noul tau partener ca sa-ti dai seama ce stie face si ce nu , dupa mine desigur )

Am scris deja prea mult , la "myself"am facut un fel de CV,am vrut sa ma descriu ca sa stie lumea din start daca vrea sa joace cu mine,cum sunt si ce mindset am .

Caut parteneri care sa fie cam ca si mine la mindset,gameplay etc ....

Nu vreau sa joc cu :

-restro druid
-restro shammy
-DK

Cam atat,in rest as juca cu orice caracter , dar la anumite caractere am nevoie de timp sa ma obijnuiesc cu setup-ul gen :

Cel mai mult am jucat :

-acum 6-7 luni pe abyssal, mage-priest
-recent , mage - rogue undeva pe la 500 de meciuri jucate

Rog pe cei care vor sa posteze,sau sa-mi dea /w in-game , prima data faceti o prezentare de "myself" cu experienta , si cum esti , obiective in-game (pvp) etc .

Mersi daca ai citit tot,cred ca te-am plictisit rau de tot -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-08-2025, 17:50:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password