User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclam IMBA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1245
Pavarotti

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2013 12:59)

Votes: 3

Post Posted: 05-05-2011, 00:11:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick : Pavarotti
admin IMBA
westwood 5.05.2011 ora 1:00

*DEAD* Pavarotti : nadia

babylonhd : DELETE
*play$hard* connected
ADMIN IMBA: gag babylonhd (5 minutes)
*DEAD* GuERilla : ia lasati fata in pace

*DEAD* nadya : waht

*** Larisul killed Copilu Teroare^ with a headshot from deagle ***
*DEAD* Pavarotti : zi papusa, ce faci in Italia?

*play$hard* is joining the Counter-Terrorist force
ADMIN IMBA: gag Pavarotti

(am si print screen in clac...)

gaga fara motiv
ps: Stau si le curg balale dupa unu care se da drept fata... ar trebui controlati de surplus de hormoni.....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 05-05-2011, 00:27:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primisei gag , in prima faza , IMBA a spus de cateva ori sa incetati cu glumele deplasate , ba chiar ti-a zis tie , direct sa incetezi.

Nu erai singuru care facea glume deplasate si nu ai fost singurul atentionat , au mai fost cazuri ... de genu iar situatia a degenerat , IMBA a vrut doar sa va opriti sa se degenereze toata situatia.

Nu vad unde a gresit , de la o simpla gluma deja ajunsese ... la glume ce nu-si aveau rostul , mai departe la ce se ajungea ?.

Gandeste-te la asta.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 05-05-2011, 00:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pavarotti wrote:

*DEAD* Pavarotti : nadia
*play$hard* connected
ADMIN IMBA: gag babylonhd (5 minutes)
*DEAD* GuERilla : ia lasati fata in pace
*DEAD* nadya : waht
*** Larisul killed Copilu Teroare^ with a headshot from deagle ***
*DEAD* Pavarotti : zi papusa, ce faci in Italia?
*play$hard* is joining the Counter-Terrorist force
ADMIN IMBA: gag Pavarotti
(am si print screen in clac...)
gaga fara motiv
ps: Stau si le curg balale dupa unu care se da drept fata... ar trebui controlati de surplus de hormoni.....

Adica tu i te adresezi Nadiei cu "papusa" si tot tu zici ca lor le curg balele dupa un barbat care se da drept fata ? Wtf ?
Tu nu cred ca ai luat gag numai pentru atat.. poate ai facut misto de ea si te-a avertizat dupa care ti-a dat si gag.

Atat a fost tot ?..

Last edited by wTf.? on 05-05-2011, 00:31:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
QQQQQQQ

[still]

(since 11-09-2014 20:35)

Votes: 9

Post Posted: 05-05-2011, 00:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

majoritatea va-ti luat de fata aia, unii au jignito, gluma e gluma dar totul degenera, ati fost atentionati, un gag are 5 minute, acesta nu este motiv de reclamatie

edit: eu consider ca nu iti crapa sursa daca asteptai 5 minute sa te racoresti

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 05-05-2011, 00:43:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai multi ati calcat pe bec si toti ati luat gag. Una e sa spui "buna, ce faci?" si alta e sa o intrebi daca mai e virgina. Nu m-am referit strict la tine cine la toata lumea. CS-ul este pentru relaxare, cu toate ca ne mai facem si nervi uneori, dar daca ai chef sa agati dute pe strada, facebook, hi5 sau mai stiu eu ce site de socializare. Daca ai chef sa faci misto de cineva fa dar nu pe server. Si eu, si Guerilla v-am avertizat, unii au luat si gag (inaintea ta) si tot nu te-ai potolit.

Imi pare rau pentru tine dar reclamatia este nefondata si motivul ti l-am spus si pe server, ti-l spun si aici: ai intrecut masura cu nadya (pe server am spus-o sub alta forma dar tot cu acelasi inteles).

IMBALANCED
0 0

Back to top
Pavarotti

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-05-2011, 01:03:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragi colegi...din pacate nu mai sunt la varsta agatatului... deci nu m-as lua la agatat cu gagigi pe net (de altfel ar fi si prima data in viata mea...-

Pentru WTF: da, doar atat a fost, l-am intrebat ce face in Italia. Pe aztec (harta precedenta) nadya a mentionat ca e din acelasi oras cu mine, si mi s-a parut politicos sa-l invit la o partida de table... Apoi am luat gag.. odata!! Deja a doua oara pe ww mi s-a parut prea mult, de asta am facut reclamatie.

Pentru altii: - atata timp cat eu nu consider fata o persoana care joaca cs, nu are cum sa se interpreteze gestul meu ca "incercare de agatat" (cu mentiunea ca nu sunt ***)
- nu am provocat pe nimeni (in special pe nadya), deci nu vad de ce orice tentativa de chat cu nickul ala ar fi soldata cu gag.
- nu toti playerii de pe sv au 16 ani, cosuri pe frunte si bataturi in palma
- as putea da exemplu de cel putin 20 de cazuri de indecenta verbala pe server de la primul post al meu si pana la asta, nici unul soldat cu gag, ceea ce ma face sa cred ca lui IMBA i s-au aprins calcaiele dupa fete virtuale, si isi incearca "muschii adminesti" pe playerii muritori de rand, in disperarea de a atrage atentia pseudo-fetei-inchipuite, lucru ce se coninua in 10minute de stat spect (interzis de altfel) timp necesar discutiei lor pe mess... mi se pare copilaresc...

ps: ar trebui sa atasati la regulament si un dictionar de injurii, jigniri si cuvinte nepotrivite pe sv. Daca "papusa" vi se pare deplasat, atunci voi n va uitati la televizor... sau mai rau..nu cunoasteti termenii...puneti mana pe un DEX oameni buni...
http://dexonline.ro/definitie/pãpușã -

0 0

Back to top
QQQQQQQ

[still]

(since 11-09-2014 20:35)

Votes: 9

Post Posted: 05-05-2011, 07:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pavarotti wrote:
Dragi colegi...din pacate nu mai sunt la varsta agatatului... deci nu m-as lua la agatat cu gagigi pe net (de altfel ar fi si prima data in viata mea...-

Pentru WTF: da, doar atat a fost, l-am intrebat ce face in Italia. Pe aztec (harta precedenta) nadya a mentionat ca e din acelasi oras cu mine, si mi s-a parut politicos sa-l invit la o partida de table... Apoi am luat gag.. odata!! Deja a doua oara pe ww mi s-a parut prea mult, de asta am facut reclamatie.

Pentru altii: - atata timp cat eu nu consider fata o persoana care joaca cs, nu are cum sa se interpreteze gestul meu ca "incercare de agatat" (cu mentiunea ca nu sunt ***)
- nu am provocat pe nimeni (in special pe nadya), deci nu vad de ce orice tentativa de chat cu nickul ala ar fi soldata cu gag.
- as putea da exemplu de cel putin 20 de cazuri de indecenta verbala pe server de la primul post al meu si pana la asta, nici unul soldat cu gag, ceea ce ma face sa cred ca lui IMBA i s-au aprins calcaiele dupa fete virtuale, si isi incearca "muschii adminesti" pe playerii muritori de rand, in disperarea de a atrage atentia pseudo-fetei-inchipuite, lucru ce se coninua in 10minute de stat spect (interzis de altfel) timp necesar discutiei lor pe mess... mi se pare copilaresc...

ps: ar trebui sa atasati la regulament si un dictionar de injurii, jigniri si cuvinte nepotrivite pe sv. Daca "papusa" vi se pare deplasat, atunci voi n va uitati la televizor... sau mai rau..nu cunoasteti termenii...puneti mana pe un DEX oameni buni...

postul tau e deplasat rau, esti offtopic acum, spui nu mai prostii (nu are cum sa se interpreteze gestul meu ca "incercare de agatat" (cu mentiunea ca nu sunt ***) WTF !!!!

on topic: "adresarea ta" a fost in lantul de prostii care se desfasura pe server la momentul respectiv, cei care jigneau au luat gag, tu ai fost un asociat ai luat si tu gag, end of story, faci prea mare tam tam pentri nimic

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 05-05-2011, 08:56:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pavarotti wrote:

Omg cum se pot comporta unii oameni.

Te dai atat de diplomat in postul asta dar in schimb pe server erai dezlantuit. Bun, atunci sa iau toate punctele la rand si sa ti le argumentez.

Sa lamurim de acum, nadya este o fata, nu trebuie sa-ti explice tie sau mie de ce joaca ea cs, are prieten, nu ne cunoastem personal (abia ne cunoastem in cs) si n-am nicio alta legatura cu ea si nici nu as vrea asta. Sper ca ai inteles cat de mare este "implicarea" mea fata de aceasta fata.

Acum celelalte lucruri. Tu ai luat prea in serios partea cu "agatatul pe net". Ca ai vrut asta, ca nu ai vrut asta, comportamentul tau fata de un jucator de pe server a fost deplasat ca si al celorlalti care au luat gag inaintea ta. Daca pe mine m-a deranjat ca persoana indirecta la discutie, fii sigur ca si pe ea a deranjat-o, fiind subiectul discutiei.
Ea ti-a raspuns la cateva intrebari, probabil din politete dar tu ai crezut ca poti continua si ai continuat. Eu, impreuna cu colegii admini, am hotarat ca deja ai intrecut masura, tu si cu ceilalti. Tie nu ti-am mai dat gag cu o harta inainte ca tocmai o schimbam. Am schimbat harta si nici nu te-am bagat in seama, tu ai continuat "interogatoriul" la adresa nadyei si pana la urma ai primit si tu gag. Simplu.

Quote:

1. nu consideri fata o persoana care joaca cs. Probabil nu ai intalnit destule. Eu am intalnit, unele chiar cunostinte. Dar asta nu inseamna ca nu exista. Tu esti singurul care nu iti consideri gestul "de agatare", ceilalti abia asteptau sa-i mai pui ei intrebari, unele indecente. Aici suntem sa jucam cs, nu sa interogam fete pe server.

2. tu consideri ca nu ai provocat pe nimeni. Eu consider ca da. Ceilalti admini (din ce am vazut in chat) cam tot asta au considerat. Daca tu nu stii unde este limita bunului simt si nu stii cand treci peste ea, e problema ta. Dar eu personal am vazut ca ai intrecut acea limita si am actionat ca atare.

3. nu toti playerii de pe server au descrierea ta dar majoritatea sunt copii. Eu NU FAC DIFERENTE. Poti avea orice varsta, orice gandire, orice grad, ORICE, dar nu fac diferente. Daca pot, aplic comenzi pe tine. Eu am de respectat un regulament. Daca stii ce e ala respect.

4. poti sa dai cate exemple iti vin in minte, eu la orice abatere de la regulament ori avertizez, ori aplic comenzi. Daca dupa avertisment persoana respectiva continua, aplic comenzi, fara prea mult timp de gandire. Cei care au fost inaintea ta si dupa tine, care au intrecut masura, au luat gag. Ba chiar dadusem 3 gaguri unul dupa altul si la un moment dat am spus "Lista continua". Sa se verifice arhiva daca este nevoie.

Parerea ta cum ca mi s-au aprins calcaiele este total eronata. Joc de atat timp cs, am o varsta si in 10 ani de cs doar o iubita am avut (tot din cs) si asta cand eram pustan mai mic. Acum am 22 de ani si deja sunt "vechi/uzat" in cs. Nu-mi mai arde de "agatat/flirtat/discutat indecent" cu o persoana de sex opus.
Daca am aplicat comenzi cand s-a incalcat regulamentul, daca am oprit o discutie care tindea spre extrem, daca te-am oprit pe tine in a te dezlantui (cuvant extrem, stiu), toate fiind implicate cu o persoana de sex feminin, asta nu inseamna ca "mi s-au aprins calcaiele dupa fete virtuale". Pentru mine nu este prima aplicare a regulamentului asupra unor "baietei" care nu au ce face si deranjeaza fete de pe server, care si asa sunt destul de putine, mai sunteti si voi nesimtiti.

5.
Quote:
lucru ce se coninua in 10minute de stat spect (interzis de altfel) timp necesar discutiei lor pe mess... mi se pare copilaresc...

2. Inactivitatea* nejustificata, atat pe server cat si pe forum, determina avertizarea adminului in cauza, sau chiar scaderea acestuia.

Cum de multe ori se intampla sa gasesc codati chiar in timp ce joc, se intampla sa gasesc codati chiar si in timp ce stau spectator si fac altceva, tot in joc. De exemplu chiar si cand vorbesc pe admin chat, cu nadya despre farmville si cu voi sa incetati. Era ora 1 si ceva, chiar nu aveam chef de jucat si daca tot eram pe server am zis sa ajut cum pot. Si am facut-o. In plus, adminii au voie sa stea spectator cat timp nu-s afk. Eu nicidecum nu eram afk.

Cand in sfarsit am vazut ca nadya mi-a dat add pe mess, cand am inceput sa vorbesc cu ea despre farmville, mi-am dat seama ca nu-s de folos pe server, ca nu am cum sa vad daca sunt contactat cumva, si am iesit. Cand am intrat la loc colegii m-au intrebat "gata ma, ai revenit?" si alte intrebari de genul. Deci nu stau spectator daca sunt afk. Asa ca si afirmatia asta este total gresita ca celelalte.

Cand o sa stai tu ore pe server, cand o sa dai gag dupa gag, cand o sa avertizezi intr-una, cand o sa le spui cum sa reclame codatii, cand o sa ai ochii pe mai mult de 1-2 codati, cand o sa faci demo la fiecare (fiind singurul admin), cand o sa te duci repede sa postezi ip si demo pe forum si dupa sa te intorci la urmarit codati, cand o sa te mai si joci dar in acelasi timp sa te uiti pe unul sau pe altul, cand o sa faci treaba de ADMIN pe un server de cs si cand o sa stii cat de greu si aparent imposibil este uneori, atunci ai tot dreptul din lume sa-mi contesti orice decizie a mea.
Pana atunci ramai la jucatul pe server, pastreaza decenta si bunul simt in limbaj si comportament, asculta de deciziile adminilor (chiar daca poate sunt gresite) si respecta-le efortul de a mentine serverul la un standard suportabil si placut de a juca.

//TwisTer:ti-am scos textul bolduit ca nu isi are rostu..si daca vede un smod poate iei warn.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Pavarotti

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-05-2011, 09:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand in sfarsit am vazut ca nadya mi-a dat add pe mess, cand am inceput sa vorbesc cu ea despre farmville, mi-am dat seama ca nu-s de folos pe server, ca nu am cum sa vad daca sunt contactat cumva, si am iesit.

Eu ce spuneam??!! Surprise

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 05-05-2011, 09:03:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poate ca exagerat cu gagul..dar in contextu in care s-au desfasurat lucrurile mi se pare absolut normal.
pentru 5 minute de gag sa faci reclamatie..mi se pare absurd..si total deplasat chiar daca ai o anumita varsta.
eu personal am banat cativa pentru glume tampite..care nu isi au rostu si care pot deranja persoana respectiva.
intotdeauna va plangeti de admini..dar daca va-ti pune in locul lor probabil ati face mult mai multe greseli.
daca contextu in care ai spus chestiile alea era grav de la mine luai ban.
topic locked.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 05 May 2011 07:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 07-02-2025, 08:58:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password