User
Pass
2FA

Pareri
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4902
Jasmine

[The Malefic]

Status: Offline
(since 03-02-2013 17:26)

Votes: 12

Post Posted: 05-05-2011, 17:03:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea e ca , multi de pe server spun ca are damage exagerat . Iar druidul fiind cel mai bun healer , iar al meu avand chiar full wrathfull pe el , si nu ma putut tine in full hots + spam nourish , eu avand 1100 rezil . Spune tot.
Deci nu se poate sa dea asta damage mai mare ca Hares , care are si tot ce vrea , si stie jocul mai bine .
Iar pe de alta parte , poate nu`s eu dk foarte bun , dar totusi joc la un rating si am acumulat ceva cunostinte , nu poti zice ca habar n-am eu sa dau damage .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 05-05-2011, 17:06:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu te intreb de wpe pro ma..poate face meta stack sau altceva...ma enerveaza cand acuzati rpd de WPE ..

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 05-05-2011, 17:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drcox wrote:
cel care joaca pe crank acum best warrior pe srv?:))))))))))))))))))))))))))))))))......vai nu am mai ras asa de mult....bai copii....saracu nu are intervene in bara....saracu nu stie cei ala kite...saracu nu stie cei ala peel...eu stiu cel mai bine la cat m-am chinuit sal boostez la 2700 pana cand am dat leave de nervi ca nu mai suportam cat de fail e....daca vreti un war adevarat vedeti crashy/hares cum joaca sunt la TOTAL alt nivel...

Rofl. Aduci pupincurism la un cu totul alt nivel.

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 05-05-2011, 18:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jasmine wrote:
Nu`st parerea mea e ca nu joaca curat in orice caz , totusi , CORTEZ nu da dmg lui , si stie cand sa joace in 2 trinkete, urmareste pe combat log , are si smourne .

numele cortez si cuvantul skill nu merg, pur si simplu nu se potrivesc in aceeasi propozitie

cat despre subiectul topicului... pentru ca un warrior sa scoata dmg dublu peste un Dk intr-o arena, trebuie indeplinite 2 conditii, si anume: ori sa fie DK`ul prost, mult prea prost si/sau foarte undergeared, ori sa aiba warriorul un healer prea pro care sa nu prea poata fi atins ... altfel, oricum le-ai lua nu prea ai cum sa scoti cu warriorul damage dublu peste un DK, indiferent de cat skill ai detine .... si da, pe warrior chiar ai nevoie de skill pentru "a da damage"

0 0

Back to top
KoKo

[Ownin'u]

(since 29-07-2018 23:40)

Votes: 8

Post Posted: 05-05-2011, 18:58:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

besthunterEurope wrote:
Drcox wrote:
cel care joaca pe crank acum best warrior pe srv?-))))))))))))))))))))))))))))))......vai nu am mai ras asa de mult....bai copii....saracu nu are intervene in bara....saracu nu stie cei ala kite...saracu nu stie cei ala peel...eu stiu cel mai bine la cat m-am chinuit sal boostez la 2700 pana cand am dat leave de nervi ca nu mai suportam cat de fail e....daca vreti un war adevarat vedeti crashy/hares cum joaca sunt la TOTAL alt nivel...

Rofl. Aduci pupincurism la un cu totul alt nivel.

+1
Dupa 3 pagini de discutii tot ce pot sa spun e ca iti felicit partenerul de 2s'(druidu) ca te-a tinut si 7 minute.

[quote="Padurarul"]Cand Hrusca e bolnav se amana Craciunul[/quote]
My favourite song
0 0

Back to top
Trickz
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2012 15:17)

Votes: 20

Post Posted: 05-05-2011, 19:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cat de prost sa fii sa zici de rotatie in pvp :/

[url=http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Tricksz]
[/url]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Jasmine

[The Malefic]

(since 03-02-2013 17:26)

Votes: 12

Post Posted: 05-05-2011, 20:43:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
Jasmine wrote:
Nu`st parerea mea e ca nu joaca curat in orice caz , totusi , CORTEZ nu da dmg lui , si stie cand sa joace in 2 trinkete, urmareste pe combat log , are si smourne .

numele cortez si cuvantul skill nu merg, pur si simplu nu se potrivesc in aceeasi propozitie

cat despre subiectul topicului... pentru ca un warrior sa scoata dmg dublu peste un Dk intr-o arena, trebuie indeplinite 2 conditii, si anume: ori sa fie DK`ul prost, mult prea prost si/sau foarte undergeared, ori sa aiba warriorul un healer prea pro care sa nu prea poata fi atins ... altfel, oricum le-ai lua nu prea ai cum sa scoti cu warriorul damage dublu peste un DK, indiferent de cat skill ai detine .... si da, pe warrior chiar ai nevoie de skill pentru "a da damage"

Mna sper ca un gm sa se uite pe acest player , stiu ca in trecut , au verificat si au pedepsit bine genul acesta de playeri.

0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 06-05-2011, 00:21:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drcox wrote:
cel care joaca pe crank acum best warrior pe srv?-))))))))))))))))))))))))))))))......vai nu am mai ras asa de mult....bai copii....saracu nu are intervene in bara....saracu nu stie cei ala kite...saracu nu stie cei ala peel...eu stiu cel mai bine la cat m-am chinuit sal boostez la 2700 pana cand am dat leave de nervi ca nu mai suportam cat de fail e....daca vreti un war adevarat vedeti crashy/hares cum joaca sunt la TOTAL alt nivel...
CLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR un holly pala pe jumate clicker a carat un war.

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 06-05-2011, 03:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Of ce-mi place mie cand o dati dintr-o oala in alta. Closed, o sa verificam cand avem timp.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 06 May 2011 01:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 11-02-2025, 12:47:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x