User
Pass
2FA

Cerere UnBan Amore^

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message573
Amore^

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-05-2011 23:38)

Votes: 2

Post Posted: 06-05-2011, 20:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna:) ma numesc Fabian sunt din arad am 21 de ani am jucat cs 8 ani de la 1.5 incoace pana acum 2 ani cand am inceput sa imi ocup timpul cu noi activitati facultate prietena etc nu ca nu as mai fi avut o prietena:P ,insa nu o rel atat de serioasa! Joc pe serverul vostru doar vinerea si sambata insa si asa am apucat sa adun 2200 de minute am fost banat de 3 ori pana acum si de fiecare data mi s-a scos banul insa acum am primit ban din nou! Tin sa precizez ca eu joc si am jucat snow si india cam 80 90 % din timpul meu petrecut in /la cs!Am cautat un server care sa imi placa si l-am gasit e serverul vostru iar decizia de ban e a voastra si o respect.I-am spus si lui Hayden si asta va spun si voua - Nu am jucat in viata mea cu cod nu sunt genul de om sunt un baiat cu capul pe umeri care apreciaza playerii cu experienta si oamenii cu personalitate urasc codatii aveam de gand sa iau si admin insa tot mai des in ultimul timp sunt acuzat de cod asa ajungandu-se si la ban'ul de astazi! Nu am deschis acest thread pentru a va povesti viata mea insa vreau sa intelegeti ca nu imi sta in caracter sa folosesc cheat'uri nu le-am folosit si nu le voi folosi in viata mea .. unde ar mai fi frumusetea jocului? Indiferent de decizia voastra eu pe serverul vostru m-am simtit ca "acasa" sunteti niste admini buni ,playeri experimentati insa credeti-ma ati gresit v-ati hazardat putin nu ati mai luat in calcul sunetul meu si faptul ca am jucat snow si india enorm de mult si de aici si banul ! Indiferent de decizia voastra eu am un respect pentru serverul vostru si munca pe care o depuneti pentru a-l mentine acolo sus unde e insa inca odata repet:) Nu am jucat in viata mea cu cod si daca putin va lasati imaginatia sa creeze printre randurile scrise de mine ve-ti realiza ca sunt un baiat serios nu un imatur care a descoperit google'ul si profita de cheat'uri s.a.m.d iar acest ban e rezultatul unei neintelegeri! O seara placuta - !

Character name:Amore^
Account name:Fabian
IP: 86.125.199.14
GM responsabil:Nu eram la pc
Realm:
Motiv:cod

Mess with the best act like the rest:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
casperikz

[The Old God]

(since 06-03-2021 18:17)

Votes: 100

Post Posted: 06-05-2011, 20:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- ... atata povestea intr'o sectiune gresita. Aici este sectiunea wow.freakz.ro. Cs este mai sus (cauti serverul pe care ai jucat).

Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 06-05-2011, 20:30:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Que drama -
CS e mai sus.

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 06 May 2011 18:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 04:30:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password