User
Pass
2FA

O Nelamurire! De ce?
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4586
RazvanLucianN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-05-2011 10:57)

Votes: 2

Post Posted: 09-05-2011, 14:18:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt tot eu RazvanLucian dar mi-am uitat parola la celalalt cont de forum nusj ce am pus dar akm am notatto! asa poi sa revenim la intrebarea dvs.. poi eu am net prin cablu deoarece stau la tzara si aici nu ne puteam permite wireless ca nu avem acoperire... poi nu stiu ca eu in seara de duminica m-am vorbit cu prietenii de pe rowow exact asa le-am zis...''fratilor haideti sa mergem si noi pe alt server bine scriptat si cu o comunitate mai mare ca deja rowow se duce... si am zis haideti vere pe freakz ca e misto... ne bagam toti pe google dam wow freakz cand sa dau si eu imi spune Ip Banned:O WTF:O eu nici macar nu accesasem odata acest site mi-a spus un prieten de wow freakz ca el s-a bagat si e misto..'' si de atunci eu nu ma pot connecta ca zice ca am ban pe ip nu stiu ca se mai fac si dupa vine Setemotion parca si zice ca ''robe'' si cu mine avem acelasi IP cum naiba sa avem acelasi Ip ? si uitati si Dvs unde s-a ajuns nu stiu ce sa mai fac eu nici macar nu cunosc pe acel/aceea ''robe''- tot imi spuneau prieteni ca am gasit un ip bannat dar nua re cum ca eu nu am ip dinamic:|.... nu am avut niciodata ban pe niciun server de cand joc wow... cand am vrut si eu sa ma connectez ip banned.. va rog frmos ajutatima si pe mine cumva.... si inca odata Respect Staffului WoW Freakz pentru timpul acordat acestui topic !
Va Urez O Zi Placuta Tututor si cu bune si cu rele!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 09-05-2011, 18:24:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RazvanLucianN wrote:
''fratilor haideti sa mergem si noi pe alt server bine scriptat si cu o comunitate mai mare ca deja rowow se duce... si am zis haideti vere pe freakz ca e misto... ne bagam toti pe google dam wow freakz cand sa dau si eu imi spune Ip Banned:O WTF:O eu nici macar nu accesasem odata acest site mi-a spus un prieten de wow freakz ca el s-a bagat si e misto..''

Chiar crede cineva ceva din ce zice tipul asta?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
RazvanLucianN

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-05-2011, 18:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adica?
0 0

Back to top
roby_ionut

[Mentally Stable]

(since 07-05-2016 10:36)

Votes: 4

Post Posted: 09-05-2011, 19:40:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sa vina cobrel si o sa zica " degeaba. banul ramane. vrei unban, donezi. Poate Data viitoare. SAL! "

si in postu meu ("motiv?") cand i`am cerut sa vina cu dovezi ca am jignit eu serverul, urmatorul post al lui a fost " banul ramane." si a inchis topicul.
N`ai avut ce sa-mi dai? Asa e, pentru ca nu exista. Macar pot sa`ti urez de viitor? ca sa stiu ca am ban cu un motiv.-

0 0

Back to top
Dureperforma

[E=mc²]

(since 16-08-2011 08:25)

Votes: 3

Post Posted: 09-05-2011, 19:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
RazvanLucianN wrote:
''fratilor haideti sa mergem si noi pe alt server bine scriptat si cu o comunitate mai mare ca deja rowow se duce... si am zis haideti vere pe freakz ca e misto... ne bagam toti pe google dam wow freakz cand sa dau si eu imi spune Ip Banned:O WTF:O eu nici macar nu accesasem odata acest site mi-a spus un prieten de wow freakz ca el s-a bagat si e misto..''

Chiar crede cineva ceva din ce zice tipul asta?

Cum sa il creada cineva daca nu avea IP dinamic nu avea cum sa cada pe IP asta banat si daca are IP dinamic sa sil schimbe (sunt pe youtube cum sa iti schimbi ip daca ii dinamic) daca ii static nu ai cum.

0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 09-05-2011, 19:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roby_ionut wrote:
o sa vina cobrel si o sa zica " degeaba. banul ramane. vrei unban, donezi. Poate Data viitoare. SAL! "

si in postu meu ("motiv?") cand i`am cerut sa vina cu dovezi ca am jignit eu serverul, urmatorul post al lui a fost " banul ramane." si a inchis topicul.
N`ai avut ce sa-mi dai? Asa e, pentru ca nu exista. Macar pot sa`ti urez de viitor? ca sa stiu ca am ban cu un motiv.-

asa spunea si asta aici http://forum.wow-freakz.com/aveti-nevoie-de-cascaval-si-dati-ban-uri-t77842.html
ca nu a injurat ca nu nu el e fiu de preot

asa si tu bag seama?

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 09-05-2011, 20:03:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roby_ionut wrote:

tu realizezi ce spui? crezi ca noi stam sa facem ss sau sa il filmam pe fiecare random care foloseste hacks? e ca si cum eu ti-as cere tie o dovada ca nu aveai hack. grow up guys...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RazvanLucianN

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-05-2011, 20:26:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

akm fara baza sau ceva chiar nu stiu ce va bagati voi mai ales faza cu ''cobrel'' WTF:o? frate v-a cerut cineva parerea? adica deha o dam in OFF TOPIC:| aici se discuta despre o problema de a mea daca se rezolva bine daca nu asta e .... eu nu crizez ca voi frate si app mha Frs Roby ala vezi ca tu esti cam Hacker Si Tzepar te cunosc de pe **wow cand faceai trade char care era INTERZIS si umblai cu HACK.... asa ca nu mai minti Gm-ii aici degeaba ca nu tine:) AI LUAT BAN SI PE **WOW
In Fine!... Nu Vreau Sa Ma Bag In Discutia Voastra! -

0 0

Back to top
khaos

[Mentally Stable]

(since 05-05-2019 15:30)

Votes: 6

Post Posted: 09-05-2011, 21:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
crezi ca noi stam sa facem ss sau sa il filmam pe fiecare random care foloseste hacks?

Bai scuze ca ma bag, dar aici te bati un pic cap in cap in ceea ce zici.
Afirmi ca nu trebe sa faci screen-uri fiecarui jucator care face ceva gresit.
Afirmi de asemenea ca sunt mult prea multi - adica efectiv, n-ai cum sa-i tii minte pe toti.
Tragem o acolada si vedem urmatoarea concluzie:
Daca vine X si zice ca a luat ban aiurea, tu pe ce baza iti sustii decizia, daca nu il mai tii minte pe respectivu si nici nu ai ceva dovezi? Cum poti sa prezinti, in cazul in care se contesta decizia ta, dovezi care sa o sustina, neavand nici un fel de memorie (sau foarte vaga) sau dovada.
Ati creeat sectiunea asta pentru a contesta ban-urile, de aceea, cand orice lucru este contestat, cel ce a sustinut acel lucru trebuie sa-si re-intareasca afirmatia facand-o necontestabila, ori asta nu se realizeaza zicand acelasi lucru ca inainte. Mie asa mi se pare logic si as aprecia un raspuns in acest sens, nu un simplu "topic inchis".
Imi pare rau, dar pe mine unu nu ma impresioneaza cu nimic cand aud ca-i mult de munca, eu de asemenea sunt moderator pe un server de W3 (dota) cu peste 7000 de useri zilnic (pot dovedi, evident), cu alte cuvinte, de 3 ori mai multi ca aici si crede-ma, eu unu prezint mereu ceva care sa-mi intareasca afirmatia si sa-mi justifice actiunea respectiva.
Imi cer scuze inca odata, mi s-a parut relativ interesant, atata tot.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 09-05-2011, 21:59:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prin faptul ca e GM, actiunile sale devin greu de contestat. Shocker nu da GM oricui iar multi care vin sa isi "faca dreptate" incep si mint, ba ca i-a mancat cainele tema, ba ca i-a furat bunica ip-ul si contul si asa mai departe. Nu poti sa stai sa faci poza la fiecare ban pe care il dai, devine frustrant si la cate banuri se dau, iti umplii spatiul aiurea si pierzi si timp.
0 0

Back to top
cobrelh
[Banned user]

Banned

(since 10-05-2011 06:00)

Post Posted: 10-05-2011, 07:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Prin faptul ca e GM, actiunile sale devin greu de contestat. Shocker nu da GM oricui iar multi care vin sa isi "faca dreptate" incep si mint, ba ca i-a mancat cainele tema, ba ca i-a furat bunica ip-ul si contul si asa mai departe. Nu poti sa stai sa faci poza la fiecare ban pe care il dai, devine frustrant si la cate banuri se dau, iti umplii spatiul aiurea si pierzi si timp.

Lasa-ma sa inteleg, daca esti GM ai parte de infailibilitate fara pic de dovezi. Te-ai enervat ca omul asta a avut dreptate. Sari singur de cur in sus cand te impiedici.

Spunene si noua printeso de ce ti-a dat Shockeru GM tie , sunteti vecini sau colegi de scoala ? amici de bere? nuti trebuie cine stie ce cunostinte ca sa devii gm , pentru tine cred ca mute - ban si teleport au fost singurele comenzi pe care le-ai folosit in toata istoria ta,,,aa ba nu iarta-ma poate ai folosit ai .add slot item - mabe , mabe not ! cert e ca ai istoria patata prin ce ai spus mai sus.

Nu ai fi la prima abatere dar ca sa vezi nu avem cum sa demonstram asta pentru ca voi sunteti infailibili -

Salut. prea va bateti joc de playeri ^^

0 0

Back to top
casperikz

[The Old God]

(since 06-03-2021 18:17)

Votes: 100

Post Posted: 10-05-2011, 08:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine faceti un subforum unde sa posteze fiecare gm ss cu fiecare chestie pe care o fac playerii? hack/injurii ... cum e la sectiunea cu cs... ca deja au pretentii playerii sa vada dovada clar...

Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?
0 0

Back to top
strykzzz

[Mentally Stable]

(since 18-05-2011 16:07)

Post Posted: 10-05-2011, 09:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea "razvan lucian" e ca minti deti sar capacele ,eu stau la tara si am net prin cablu si nare kum ca altcineva sa aibe ip mew deoarece nu e rotabil si cand mai are altcineva apare conflict de ip .
Deci nu-ti scoate banu - ps nu ii mai pupa pe toti gmi cur:) freakz e baza restu e cancan

0 0

Back to top
RazvanLucianN

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-05-2011, 13:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- ce vrei sa dovedesti cu asta:))- crezi ca daca spui tu lucrulile astea despre freakz ca e cel mai bun si gmii sunt cei mai tari castigi ceva:))-? gmii nu te scuipa nici in gura mha noob si faza cu bannu pe ip daca gmu vrea sa intelegea bine daca nu asta e nu mai coplic situatia prea mult CYA!
0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 10-05-2011, 14:13:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG, do I smell a flame-war here?:S

Ontopic: Situatia asta e cam nasoala , lol.

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 10 May 2011 12:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 24-06-2025, 01:47:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password